Uttersjö FVO

 Karlsbäck


Hemtrevlig, modern och mycket välutrustad stuga intill en stor, vacker trädgård. Ca 20 km till älgfarm.

Nära till vandringsleder.
Read more and book here!

 Nyland/Husum


Fräscht, renoverat och rymligt hus i vacker kustnära bygd. Nära till rekreation, natur och bad.

Detta är ett boende som tilltalar många smakriktningar. För den frilufts- och naturintresserade finns tillgång till små fiskrika bäckar och åar samt små sjöar där man kan fiska.
Tillgång till roddbåt i en liten skogssjö med privat badstrand, där man både kan fiska eller ta sig ett dopp om man vill.

 


Read more and book here!

 Hemörssundet


Modern och hemtrevlig stuga med ett vackert läge i havsvik vid Hemörssundet med 50 m till havet och stranden. Nära till vackra strövområden.

Mycket bra fiske i såväl älvar, hav och sjö. Bänkdiskmaskin.

  


Read more and book here!

 Bjurholm


Charmigt äldre hus i lugna byn Agnäs. Närhet till Storforsen i Öreälven.

Utsiktsplats vid Rågberget med vacker vy över byn och Öreälven. Skidbacke 2 km.
Semesterhuset ligger i mitten av byn Agnäs direkt vid väg 353 mellan Bjurholm och Nordmaling. Till skidbacken är det 2 km. I byn finns en matbutik ca 300 meter bort. I Bjurholm som ligger ca 9 km ifrån huset finns bla matbutik, kiosk, post, vårdcentral, apotek och bensinstation.
Inte långt tilll världens största pepparkaksfabrik!.
Read more and book here!

 Fredrika


Mycket charmigt hus, stilfullt renoverat. Beläget på berget ca 2,5 km från centrala Fredrika.

Storslagen natur. Bra fiske i både sjöar och älvar.
Mycket charmigt hus, stilfullt renoverat. Beläget på berget ca 2,5 km från centrala Fredrika. Storslagen natur. Bra fiske i både sjöar och älvar.Read more and book here!

 Ed


Mycket välbyggt och väldisponerat hus med utsikt ner mot sjön. Det finns tre separata sovrum med god standard och ett vackert allmogekök.

Högt och avskilt beläget med fantastisk utsikt över Mellankornsjön från den väl tilltagna terrassen. Orörd skog inpå knuten som inbjuder till spännande bär - och svampsafaris på ett stort nät av stigar och skogsvägar.
Området har en lång och spännande historia som gränsbygd.

  


Read more and book here!

 Ed


Semesterhus som ligger alldeles vid gränsen till Norge i en historisk miljö. Stugan är ombonad och trevlig med vedeldad kamin.

Nära väg 166 och vidsträckta skogar rika på bär,svamp och vilda djur såsom älg och varg. Här finner ni naturreservatet Bokullen med orörda naturskogar där man kan ströva fritt , så även i Tresticklands Nationalpark.
Ett besök i Älgparken i Ed är ett måste. Gör gärna ett besök i Strömstad vid havet. Här finns bra shopping och trevliga restauranger.
Read more and book here!

 Ed


Mycket trevlig stuga belägen vid en av Kornsjöarna på gränsen mellan Ed och Tanums kommun. Här erbjuds ni den kompletta semesterupplevelsen under alla årstider: underbar natur, stillhet, vilda djur, bad och fiske.

Båten och kanoten som ingår ger möjlighet till härliga utflykter genom lummiga kanaler och vackra sjösystem. Kanske en tur till Norge lockar, endast 5 km bort.
Andra utflyktsmål i närheten är t ex Strömstad. S3 genomgångsrum. Kanot. Hus S08997 2 km.

  


Read more and book here!

 Ed


Avskilt belägen stuga som ligger i skogsbrynet med panoramautsikt över Södra Kornsjö där ni ro, paddla eller fiska. Sjösystemet är rikt på abborre och gädda.

Vid Dalslands Moose Ranch kan ni få se älgar på nära håll. Avskilt belägen stuga med enklare kök som ligger i skogsbrynet med panoramautsikt över Södra Kornsjö.
Sjösystemet är rikt på abborre och gädda. I Kornsjön kan ni ro, paddla eller fiska. Har ni tur kan ni få se en bäver simma förbi i de lugnare delarna.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Ed

Sjöfisket samt Ångermanälven i och nedströms Sollefteå
Faxälven, Nordsjösjön, Nässjön mfl
Graningesjön, Grössjön, Stor-Häggsjön Lövsjön och Höån.
Björkån, Björksjön, Rävsjön mfl
Fisklössjön, Stor-Gussjön mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se