Björkerns FVO

 Fullmestad Rusthåll


Rymligt semesterhus som är vackert beläget på en gård i drift. Huset har stora utrymmen att umgås på och en stor överbyggd veranda med underbar utsikt över fält och skogar.

Området erbjuder bra fiskemöjligheter med fyra sjöar inom en mils radie som ingår i samma fiskekort. Ett stenkast från huset nere vid sjön finns också möjlighet att hyra den vedeldade bastun.
I Kisa endast 20 km bort ligger Tolvmannabacken för alpin skidåkning.
Read more and book here!

 Horn


Här bor ni med Stångån rinnande alldeles intill huset. Vacker kulturträdgård med gott om utrymme att vistas på.

Ett stort och generöst hus med stort vardagsrum på övervåningen. Samhällets mataffär ligger bara på andra sidan gatan och huset ligger på en vacker hörntomt.
Har bor ni bara 34 km från Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Den större staden Linköping hittar ni på 80 km avstånd. Detta är ett hus som har nära till både naturen och många sevärdheter och aktiveter för alla åldrar.
Read more and book here!

 Gamleby


Högt beläget över en stor sjö ligger detta torp med uteplats.Fina ströv- o svampmarker.  


Read more and book here!

 Horn


Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö. Här bor ni med möjlighet till bad och fiske precis utanför husknuten.

Ta båten och ge er iväg på en fisketur. Rummemåla ligger 20 km från Kisa som förutom butiker, restauranger och annan service erbjuder en bra skidbacke, Tolvmannabacken.
I sjön finns den vanliga insjöfisken såsom gädda och abborre men ägaren erbjuder även kräftfiske när det är säsong för det (bokas på plats).
Read more and book here!

 Horn


Hus med underbart läge. Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället.

Närhet till bad, fiske och golf. Endast en halvtimme med bil till Astrid Lindgrens värld.
Hus med underbart läge. Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället. Nära till bad, fiske och golf. Endast en halvtimme med bil till Astrid Lindgrens värld.
Vimmerby och trakterna däromkring har mycket att erbjuda av sevärdheter. Linköping ligger knappt 70 km bort och erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kultur.
Read more and book here!

 Hökhult/Horn


Stuga med skog och mark inpå husknuten, där man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär. I området finns också många bra fiskesjöar.

På lagom avstånd för en dagsutflykt finns Astrid Lindgrens värld och Vimmerby samt Kolmårdens djurpark. Närbelägna Horn har affär och annan service som man kan behöva.
Här bor man med skog och mark inpå husknuten. Man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär. I området finns också många bra fiskesjöar.

  


Read more and book here!

 Gamleby


Fint torp med mycket avskilt läge. Här har man djurlivet inpå knuten.

Jakt efter överenskommelse m ägaren. Parabol med endast tyska kanaler.

 


Read more and book here!

 Gamleby


Vackert belägen herrgård i Tjust i norra Småland. Semesterhuset byggdes som biskopssäte omkring 1670 och har, trots att det har alla moderna bekvämligheter, fortfarande det gamla husets karaktär.

Egen badstrand och tillgång till roddbåt och kanot. Lämpligt för flera familjer, företag eller grupper som vill uppleva vacker natur och umgås i en unik miljö.
Anordnade utflykter, som fiske, lerduveskytte och kanoting mot betalning och enligt överenskommelse med ägarna.
Read more and book here!

 Gamleby


Trevligt hus med hög standard o sjöutsikt. Ligger ca 25m från huvudbyggnad.

Stor balkong med markis. Naturskön omgivning.
15 km till kusten.
Read more and book here!

 Överum


Här bor ni med en fantastisk panoramautsikt över sjön. Det är 25 m till sjön där ni har en egen badhytt, båt och brygga för bad och fiske.

Semesterhuset är speciellt i sin design då det tidigare varit en konstnärsateljé. Längs hela huset går en veranda med utsikt över sjön och där halva är under tak vilket ger er stora ytor att njuta och umgås på.
Ni har tre sovrum varav ett av sovrummen nås via en fast brant stege.
Read more and book here!Fishing areas nearby Överum

Vindommen
Antvarden
Yxningen
Stora Bjärn
Borken Såken
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se