Bräkentorpasjöns FVO

 Bräkentorp/Ljungby


Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan. Ni har även möjlighet att hyra kanot, kajak och 2 cyklar.

Vid Bräkentorp finns fina vandringsleder, bra fiske och en fin badplats. Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan.
Sommartid finns det tillgång till 2 sängar på loftet med ingång utifrån stugan. Ett bra alternativ för de som inte vill sova i bäddsoffan i vardagsrummet.

 


Read more and book here!

 Ljungby


Trevlig och fräsch stuga vid Bräkentorpssjön som har fina vandringsleder och cykelstigar. Sjön har bra fiske och en fin badplats.

Det finns 3 älgparker i närheten. Stugan ligger naturskönt med betande hästar runt huset.
Trevlig och fräsch stuga 6 km från Ljungby vid Bräkentorpssjön som har fina vandringsleder och cykelstigar. Sjön har bra fiske och en fin badplats. Vintertid finns det eljusspår runt sjön. Stugan ligger naturskönt med betande hästar runt huset.

 


Read more and book here!

 Ljungby


Nyare, fräscht hus med avskilt läge i en skogsglänta, men ändå nära Ljungby och i anslutning till Bräkentorpssjön. Här erbjuds ett lugnt och härligt boende.

Fina vandringsleder precis utanför knuten. Bräkentorpssjön har en fin sandstrand vid den östra sidan.
Stugan ligger nära bra bär- och svampmarker. Stort allrum/köksdel med både kamin och köksspis. Handikappvänligt. 18 km till Lagans 27 hålsgolfbana.
Busland och älgpark 18 km. Nyare, fräscht hus, avskilt beläget nära Bräkentorpssjön.Read more and book here!

 Tutaryd/Ryssby


Charmigt, mysigt smålandstorp endast 200 m till Tutarydssjön med liten sandstrand. Glasveranda och syrenhäck.

Nära naturreservat. Mysig, renoverad smålandsstuga, belägen endast 200 m från sjön.
Stugan som har en fin glasveranda finner ni strax bakom syrenhäcken. Liten promenadstig ner till sjön Tutarydssjön som erbjuder en liten sandstrand och fiske. Huset har den gamla charmen kvar med riktiga trägolv, lite lägre takhöjd, och ett renoverat kök i gammal stil.Read more and book here!

 Södra Ljunga


Ett semesterhus beläget i skogsgläntan med en stor trädgård som omgärdas av en liten stenmur. Här njuter man av tystnaden och avskildheter.

Båten ligger på tomten, så ni måste själva transportera den till sjön. Tänk ett semesterhus beläget i skogsgläntan med en stor trädgård som omgärdas av en liten stenmur och huset ligger helt avskilt.
Här njuter man av tystnaden och avskildheter - här laddar man batterierna på nytt. Beläget strax utanför Södra Ljunga i Småland.Read more and book here!

 Finnhult/Agunnaryd


Ett charmigt hus med snickarglädje och mysig veranda mitt i den småländska naturen. Renoverat kök och badrum, båda med golvvärme.

Fiske i Vissjön. Granne med S05002 En charmig röd stuga med snickarglädje och en mysig veranda mitt i den småländska naturen.
Entredörren är original sedan huset byggdes. Kök och badrum är totalrenoverade och här finns det även golvvärme. Några av dörrposterna mot sovrummen är lite lägre.

  


Read more and book here!

 Sunnerå/Ryssby


Trivsamt semesterhus i Sunnerå 5 km från Ryssby. Enskilt läge med bara en granne längre bort.

Naturtomt mitt ute i skogen. Trevlig grillplats.
Cyklar kan lånas. Osasjön ligger 150 m bort och där finns en båt och kanot. I stughyran ingår ett fiskekort som gäller i sjöarna: Osasjön, Tjurken, Fenen, Stor Immen, Borrasjön, Trehörningarna, Olasjön och Malasjön. Besök gärna Sagomuseet och Sven Ljungbergmuseet i Ljungby.
I Lagan finns bl a en älgpark. Roddbåt och kanot ingår.

 


Read more and book here!

 Älmhult


Semesterhuset ligger högt på en kulle med utsikt över det småländska landskapet. På andra våningen har man sparat de gamla timmerväggarna och de ger en speciell känsla med de synliga takbjälkarna.

I allrummet finns en stor öppen spis för härliga myskvällar och tänk er en sprakande brasa efter skidturen i den vita snön. Fisketuren på Vissjön erbjuder ett bra fiske med bl a gädda och abborre.
20 km till IKEA i Älmhult. Flera cyklar finns att låna.
Read more and book here!

 Hamneda/Lagaån


Semesterhus som är ett gårdshus. Beläget strax utanför Ljungby i Småland med närhet till Lagaån med bra fiske.

Bad för simkunniga i ån. Kombinerat allrum och sovrum.
Lugn miljö med betande hästar i hagarna. Överbyggd, avskild altan. Ca 4 km till Elinge älgpark där man får mata djurren. Gårdshus med närhet till Lagaån med bra fiske.
Bad för simkunniga i ån. Lugn miljö med betande hästar i hagarna. Egen, avskild altan. Älgpark 4 km.
Read more and book here!

 Agunnaryd/Älmtaryd


Vilken känsla att bo i detta underbara semesterhus som är ett stenhus ursprungligen från 1300-talet med tjocka stenväggar och djupa fönstersmyger. Dessutom får ni bo i huset där Ingvar Kamprad spenderade många ungdomsår.

Här lekte han i trädgården och här skapade han sin grundplåt för att starta IKEA. I huset finns ett underbart kök med bl a en köksö.
Klinkers och trägolv i de flesta rummen. Stort och ljust allrum med kakelugn. Ett av sovrummen på andra våningen avdelas med draperi.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Agunnaryd/Älmtaryd

Vissjön
Möckeln, Steningen, Såganässjön mfl
Stensjön och Agunnarydsjön
Gustavsfors & Delary Dammsjö.
Bräkentorpasjöns FVO
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se