Handöls Skifteslag Samfällighetsförening

 Ottsjö/Vålådalen


Fräsch, välutrustad stuga nära kalfjället i sydsluttning mot aktiv fjällby. Kaklat badrum.

Väggar och golv i furupanel. Turridning, bra fiske, bär- och vandringsleder.

 


Read more and book here!

 Ljungdalen


Timmerhus beläget i naturområde med utsikt över fjället och älv. Fiske, kanoting, fjällvandring o sameby m renskötsel i närheten.

Älv 10 m ifrån huset. 2,5 km till Ljungdalsfjällen.
Timmerhus beläget i naturområde med utsikt över fjället och älv. Fiske, kanoting, fjällvandring o sameby m renskötsel i närheten. Älv 10 m ifrån huset. 2,5 km till Ljungdalsfjällen.

 


Read more and book here!

 Åre/Björnen


Hus med ett av de bästa lägena i Åre Björnen. Högt beläget på fjällkanten med utsikt över Årefjällen och Åresjön.

Åre Björnen är en del av Åres skidområde med lite lättare nedfarter och många evenemang för barn. Även nedfarter med offpist i skog.
Många längdåkningsspår i skogsterräng. Sommartid finns lättillgängliga vandringsleder i skog och fjäll. Restauranger, livsmedelsaffär och sportaffär i området. Enbart 2000 m till fint bad på Copperhill Mountain Lodge.Read more and book here!

 Henån


Vackert belägen semesterbostad på nordvästra Orust med utsikt över Kalvöfjorden. Roddbåt ingår så ni kan utforska den vackra skärgården, fiska eller hitta någon undanskymd badvik.

På Orust finns fler badstränder både sandstränder och klippor. Till Henån är det 7 km och här finns restauranger, mataffärer, systembolag och mycket annat.
Vill man spela golf är det 15 km till Orust vackra golfbana vid Molanda säteri. Denna seasidebana har en varierande natur med vatten, skog och öppna fält.

 


Read more and book here!

 Ocke/Åre


Exklusiv stuga med absolut strandläge vid Ockesjön med fantastisk utsikt över sjö och fjäll. Ett drömboende för den fiskeintresserade med bra fiske både vår, sommar och höst.

Nära till kända fiskevatten som Kvitsleströmmarna och Dammån. Dammån är dessutom ett paradis för den som vill paddla kanot.
Stor altan i söderläge med landgång direkt ut till båtbrygga. Vedeldad bastu och badtunna.

  


Read more and book here!

 Messlingen/Funäsdalen


Rymlig och välutrustad stuga i fjällmiljö. 30 km till härlig skidåkning i Funäsdalen.

10 km preparerade skidspår, vandringsleder, ridning, skoteruthyrning. Granne med S49198.
Rymlig och välutrustad stuga i fjällmiljö. 30 km till härlig skidåkning i Funäsdalen. 10 km preparerade skidspår, vandringsleder, ridning, skoteruthyrning. Granne med S49198.Read more and book here!Fishing areas nearby Messlingen/Funäsdalen

Messlingssjön, Mittån, Brändåstjärn, Stadsån
Ljungdalens FVOF
Övre Särvsjön och Nedre Särvsjön
Storsjö FVOF
Tännäs Fiskeområde
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se