Exens FVOF

 Traryd


Originellt semesterhus med djärv och spännande arkitektur! Huset är sexkantigt, har byggts efter ekologiska principer där bara naturmaterial använts och är allergifritt. Huset håller en hög standard.

Golvvärme ger hög komfort i alla rum. Det finns även en kamin för mysiga braskvällar.
Runt huset löper en stor terrass med sjöutsikt. Vid vackra sjön Exen med bad och fiske (speciellt gädda och gös) 700 m, kan ni disponera en båt.

 


Read more and book here!

 Hamneda


Bra hus avskilt beläget i lummig trädgård. Allrum med kamin och sovrum med kakelugn.

Bra bad och fiske i sjön Exen. Kanotled.
Älgpark 8 km. Delvis renoverat semesterhus, beläget i lummig trädgård i Hamneda i Småland. Allrum med kamin och sovrum med kakelugn. Annex med två bäddar ca 20 m från stugan.
Bra bad och fiske i sjön Exen. Här finns även en kanotled. Älgpark med safarimöjlighet 8 km. Shoppa gör man Ljungby eller Markaryd.

 


Read more and book here!

 Hamneda


Trevligt semesterhus på strandtomt vid Bolmån. Från uteplatsen under tak har man utsikt över vattnet.

Här kan du uppleva åns skönhet eller fiska öring 20 m från huset. Ett perfekt ställe för avkoppling och naturupplevelser året runt.
Trevligt semesterhus på strandtomt vid Bolmån. Från uteplatsen under tak har man utsikt över vattnet. Här kan du uppleva åns skönhet eller fiska öring 20 m från huset. Ett perfekt ställe för avkoppling och naturupplevelser året runt.
En extrabädd kan ordnas.

  


Read more and book here!

 Hamneda/Ljungby


Trevlig stuga beläget i ett naturskönt område utanför Hamneda. Närhet till Horns Mosse som har ett rikt fågelliv och Hornsjön.

7 km till Sjön Exen är långgrund och här finns fina badstränder. Nära till Elinge Älgpark.
Trevlig stuga beläget i ett naturskönt område utanför Hamneda i Ljungby kommun. Stugan ligger för sig själv vid Horns Mosse som har ett rikt fågelliv. Ni har möjlighet att se mycket vilt utanför huset. Hornsjön ligger inte långt från stugan.
Read more and book here!

 Hamneda


Avskilt belägen stuga i Småland högt uppe på en kulle, med en promenadstig ner till Lagan-ån. Från huset kan man höra vattnet porla.

Bra fiske i Lagan-ån. Man kan hyra roddbåt efter överenskommelse med husägaren.
Huset har ett allrum med en kamin, litet pentry och ett sovrum med dubbelsäng. Brant trappa till sovplatsen på loftet. Annex med två bäddar har separat dusch och WC. Man tar sig lätt till Elinge eller Laganland Älgpark, det är bara att välja, båda ligger strax intill.

   


Read more and book here!

 Traryd


Rymligt semesterhus som ligger bland djur och natur i Hökhult utanför Traryd. Här har ni två altaner.

På den ena kan ni njuta av solen, den andra är under tak samt är inglasad, så här kan ni sitta och umgås härliga sommarkvällar. Vill ni fiska kan ni göra det i Lagaån och Exen.
Det finns fyra dammar på markerna med kräftor och även badmöjlighet i en av dessa. Dov- och kronhjort betar i anslutning till gården. Intressant för foto- och jaktintresserade.
Read more and book here!

 Hamneda


Rött hus nära Tuvesjön med egen liten enkel brygga. Enkel möblering och en härlig öppen spis.

Speciellt med detta hus är de två väggmålningarna i allrummet. Sovrum nr 2 nås via ett oinrett utrymme.
Njut av friheten och naturen med endast en granne 300 m längre bort. Med båten tar ni er lätt ner till den södra delen av sjön, där fin badstrand finns. Närhet till Elinge Älgpark eller till Markaryds Älg och bisonpark. Shopping i Markaryd eller Älmhult.

  


Read more and book here!

 Stighult


Detta komfortabla semesterhus ligger på en naturtomt bara 900 m från en härlig bad- och fiskesjö. Huset har en inomhuspool med utsikt över den stora terrassen.

Stora panoramafönster gör att huset är ljust och har utsikt över naturen. Öppet kök med matplats.
I allrummet finns en stereoanläggning, TV med parabol med tyska och svenska kanaler och en DVD. På övervåningen finns 4 sovrum med vardera 2 sovplatser och ett badrum med WC och ett handfat.
Read more and book here!

 Hamneda/Lagaån


Semesterhus som är ett gårdshus. Beläget strax utanför Ljungby i Småland med närhet till Lagaån med bra fiske.

Bad för simkunniga i ån. Kombinerat allrum och sovrum.
Lugn miljö med betande hästar i hagarna. Överbyggd, avskild altan. Ca 4 km till Elinge älgpark där man får mata djurren. Gårdshus med närhet till Lagaån med bra fiske.
Bad för simkunniga i ån. Lugn miljö med betande hästar i hagarna. Egen, avskild altan. Älgpark 4 km.
Read more and book here!

 Lillarp/Kösen


Högklassigt semesterhus där man skymtar den fiskrika sjön Kösen mellan träden. Stor, delvis överbyggd altan löper utmed nästan hela huset.

Allrum med braskamin och tak upp till nocken. Exklusivt badrum med bubbelbadkar för 1 person, bastu och golvvärme.
Vedeldad badtunna får användas året runt. 200m till egen båt och brygga pga av platsbrist får man inte ta med sig egen båt eller hyra på något annat ställe.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Lillarp/Kösen

Kösen
Bolmåns FVOF
Exen, Bolmån
Lagan och Trarydsdammen
Bolmen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se