Fegens FVOF

 Sandvik/Fegen


Stuga med fantastiskt läge på stor sjötomt med panoramautsikt över sjön Fegen. Sjön är känd för sitt goda fiske, sin skönhet och rika fågelliv.

Vid strandkanten, bara 10 m från stugan ligger båt och kanot som ger tillgång till ett helt vattensystem med flera sjöar. Ett eldorado för kanoting! En barnvänlig badvik med sandstrand i anslutning till huset.
Alldeles vid vattnet finns dessutom en gäststuga med pentry och plats för 4 personer. Shoppingmetropolen Gekås i Ullared, 20 km.

  


Read more and book here!

 Kalv


Äldre semesterhus men som har renoverats interiört i ljusa fina färger. Högt beläget i byn Kalv i Västergötland.

Gott om plats både ute och inne. Bra fiske i Svansjön, som dessutom har vattenförbindelse med den stora sjön Fegen.
Motor kan hyras till. Delvis sjöutsikt från huset. Badplats med sandstrand ca 400 m från huset. Värmepump för låg energikostnad.
Njut av den vackra naturen med promenader eller cykelturer. Shopping i Ullared eller Älvsered ca 30 km.

 


Read more and book here!

 Kalv


Lantligt belägen stuga, inredning och miljö tar er tillbaka till mitten av 1900-talet. Mysig idyll med kossorna fridfult betande på ängarna.

En kort promenad längs den slingrande grusvägen tar er till Kalvsjön. Lantligt belägen stuga, inredning och miljö tar er tillbaka till mitten av 1900-talet.
Här finns god plats för två familjer. Stort härligt gammaldags lantkök med plats för alla. Stor gräsmatta för lek och spel. Mysig idyll med kossorna fridfullt betande på ängarna.Read more and book here!

 Fegen


Vackert och enskilt belägen semesterbostad med rustik inredning. Öppen spis och luftkonditionering i storstugan.

Bra fiske och vildmark. Roddbåt kan hyras i Alvhagas privata sjöar och kanot, kajak och båt med utombordare i Fegensjön.
Kan hyras direkt av ägaren. Bad- och fiskesjö beläget enbart 5 minuters gångväg från stugan. 25 km till Skandinaviens största lågprisvaruhus Gekås i Ullared för prisvärd shopping. Alvhaga har fri WI-FI utanför kontoret och utanför Alvhaga Vildmarkslodge.

 


Read more and book here!

 Fegen


Trevlig stuga i äldre stil men med bra standard i Fegenområdet. Egen grillplats och båt nere vid sjön.

Bra fiske och bad. Sovrum 3 = takhöjd 1,70 m.
Kanotuthyrning i orten Fegen 5 km. Trevlig stuga i äldre stil men med bra standard i Fegenområdet. Egen grillplats och båt nere vid sjön Fegen som lämpar sig utmärkt för fiske och bad. Fin bokskog bakom stugan.
Sovrum 3 = takhöjd 1,70 m. Kanotuthyrning i orten Fegen 5 km. Enbart 28 km till lågprisvaruhus i Ullared.

 


Read more and book here!

 Hjärtanäs/Kalv


Stort, härligt semesterhus med högt och avskilt läge direkt vid Kalvsjön i Västergötland. Härlig glasveranda med utsikt över sjön.

Här bor ni helt för er själva med naturen som närmaste granne. Det finns gott om strövområden och fina svampmarker.
Bra bad och fiske. Sovrum 4 är ett genomgångsrum. Närhet till shoppingcentrat Ullared. Stort, härligt hus med högt och avskilt läge direkt vid Kalvsjön.
Bra bad och fiske. Gott om strövområden. Härlig glasveranda med utsikt över sjön.
Read more and book here!

 Kalv


Fantastiskt läge på en udde i Kalvsjön med goda fiskemöjligheter samt båt ligger denna rejäla villa, lämpad för två familjer. Två badrum, tre sovrum och stort härligt lantligt kök med rymlig strandtomt för lek och spel.

Skog och mark kring stugan är rik på bär, svamp och älg. Många fina promenadvägar i en vacker och avkopplande miljö.
28 km till Ullared, där Gekås, nordens största lågprisvaruhus ligger och där hela familjen hittar fynd.
Read more and book here!

 Fegen


Semesterhus, endast 100 m från sjön Fegen med panoramautsikt över sjön, som är känd för sin naturskönhet, sitt fiske och fina kanotmöjligheter i ett helt sjösystem. Trakten är sjörik och ett eldorado för sportfiske.

Båtar, kanoter och motorer kan hyras direkt av ägaren. Bastuanläggning med rymlig bastu, 2 duschar, sittgrupp och ytterligare en toalett - (totalt 3 toaletter i huset).
OBS! 1/4-1/8 är det fågelskyddsområde nedanför huset.

 


Read more and book here!

 Kalv


Rymligt och mycket trevligt trähus. Enskilt beläget på stor tomt i vacker natur.

Nära Kalv med fina kanotleder. Varberg 60 km.
Ullared 30 km. S3 är ett genomgångsrum.Read more and book here!

 Alvhaga/Fegen


I en underbar natur bor du i denna synnerligen fräscha timmerstuga. Du bor 100 m från den vackra och fiskrika Kvarnsjön och dessutom är det nära till Sydsveriges renaste sötvattenssjö, Fegen, med dess rika växt- och djurliv.

Gemensam tvättstuga för 6 hus ca 15 m från huset. Roddbåt kan hyras i Alvhagas privata sjöar och kanot, kajak och båt med utombordare i Fegensjön.
Ni kan hyra kanoter och kajaker direkt av ägaren för fridfulla paddlingsturer i den vackra trakten.

  


Read more and book here!Fishing areas nearby Alvhaga/Fegen

Hensjön
Fegen
Ätran, Storasjön, Gummasjöarna, mfl.
Vitasjön
Tjärnesjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se