Femlingen-Grytens FVOF

 Häradsbäck/Älmhult


Trevlig stuga med lugnt läge i Vashult 5 km från Häradsbäck och 1,5 km från sjön Femligen som är en god fiskesjö. Lanthandel finns i Häradsbäck.

20 km till Älmhult och det nya IKEA museet. Trevlig stuga med lugnt läge i Vashult 5 km från Häradsbäck och 1,5 km från sjön Femligen som är en god fiskesjö i Småland.
Lanthandel finns i Häradsbäck. Ca 20 km till Älmhult och det nya IKEA museet. Sjön Åsnen och äppelodlingarna i Urshult är inte heller långt bort.Read more and book here!

 Häradsbäck


Traditionellt småländskt soldattorp med gammaldags charm och trivsam atmosfär. Nära till mycket bra fiske.

Ett sovrum är genomgångsrum. Traditionell småländsk stuga, ett sk soldattorp med gammaldags charm och trivsam atmosfär.
Nära till mycket bra fiske och bad i Vinen där roddbåten ligger som kan hyras. Ca 24 km till Ikea Älmhult där även den vackra sjön Möckeln ligger. Inte långt till Linnés trädgård och Huseby bruk.

 


Read more and book here!

 Virestad/Femlingen


Rymligt och modernt semesterhus med lugnt, enskilt läge nära naturen med betande kor i närheten. Stor trädgård.

Båt ingår i Femlingen som är en stor och bra fiskesjö. Här fångar ni gädda, gös, abborre, braxen, sotare och mört.
Femlingen är 13 kvm i areal och är känd även för sitt rika fågelliv. Fiskekort kan köpas på plats direkt av ägaren. IKEA i Älmhult ligger bara 25 km bort och här finns även ett IKEA museum. Besök gärna Råshult som är Carl von Linnes födelseplats.

  


Read more and book here!

 Sjöholmen/Häradsmåla


Trevlig stuga, högt och enskilt belägen i Spjutaretorp. Fint uterum i ett annex på tomten med sjöutsikt.

Vid Hussjön ligger er roddbåt. Mycket skog vid stugan, så det finns svamp och bär.
Vid sjön Sandören finns ett bad. Trevlig stuga, högt och enskilt belägen i Spjutaretorp utanför Häradsbäck i Småland. Fint uterum i ett eget annex på tomten med sjöutsikt. Vid Hussjön ligger roddbåten som står till ert förfogande.
Det är mycket skog runt omkring så det finns gott om svamp och bär.

 


Read more and book here!

 Lönashult


Enklare stuga med helt ogenerat och ljust skogsläge. Huset är omgivet av stora härliga gräsytor för aktiviteter.

Från tomten går en bred stig ner till sjön Övden där ni har båt och strand med brygga helt för er själva. Enklare stuga med helt ogenerat och ljust skogsläge i närheten av Lönashult i Småland.
Låg takhöjd ger trivsam atmosfär. Huset är omgivet av stora härliga gräsytor för aktiviteter. Från tomten går en bred stig ner till sjön Övden med bl a gädda, abborre och sutare.

 


Read more and book here!

 Lönashult


Trevlig stuga belägen 100 m från väg 126 i Skulatorp. Ni har 6 km till Ulvön vid sjön Åsnen och där det finns en badplats och som även har ett rikt fågelliv och ett bra fiskevatten.

Även i Hulevik finns en fin badplats. Trevlig stuga belägen 100 m från väg 126 i Skulatorp 8,5 km från Lönashult i Småland.
Här i Lönashult finns en liten lanthandel. Ni har 6 km till Ulvön som ligger vid sjön Åsnen. Här finns en badplats och som även har ett rikt fågelliv och ett bra fiskevatten.Read more and book here!

 Lönashult/Övden


Trevlig stuga utanför Lönashult. Ni kan sitta på altanen och njuta av härlig natur och betande djur.

Husebybruk är värt ett besök liksom äppelodlingarna i Urshult. Fina cykelleder i närområdet.
Trevlig stuga utanför Lönashult i Småland. Ni kan sitta på altanen och njuta av härlig natur och betande djur. Husebybruk är värt ett besök liksom äppelodlingarna i Urshult. Fina cykelleder i närområdet och Torne samt Hulevik.
Vandring och fågelskådning på Getnö. Fiske i sjön Övden och Åsnen.
Read more and book here!

 Älmhult


Stuga belägen i lantlig miljö med betande kor runt huset. Ni har tillgång till en liten båt vid Helge å som har en förbindelser med Virestadssjön så ni kan ro uppför till Virestadsjön där det finns fina badmöjligheter.

10 km till Älmhult där det finns kanotuthyrning som levererar kanoten om ni vill paddla på Helge å. I Älmhult finns det första IKEA varuhuset.
Carl von Linnes Trädgård och sjön Möckeln och Femlingen är andra utflyktsmål.

  


Read more and book here!

 Horgeboda/Västra Torsås


Avskilt och högt beläget semesterhus vid sjön Åsnen. Kulturhistorisk plats.

Egen båt- och grillplats. Båtmotor kan hyras i närheten.
Åsnen har bra fiske och fiskekort kan köpas av husägaren. Här njuter ni av naturen och lugnet. Delvis sjöutsikt. Avskilt och högt beläget semesterhus vid sjön Åsnen i Småland.
Vägen slutar vid huset och endast en sommargranne finns. Huset är smakfullt och genuint renoverat. Helkaklat, exklusivt badrum. Egen båt - och grillplats vid sjön.

  


Read more and book here!

 Stora Bökön/Lönsboda


Hus där med naturen inpå knuten. Fina vandringsmöjligheter i de stora skogarna.

Bra bär- och svampmarker. Dricksvatten hos ägaren (200m).Read more and book here!Fishing areas nearby Stora Bökön/Lönsboda

Femlingen-Gryten
Härlunda Fiskevårdsområde
Möckeln, Steningen, Såganässjön mfl
Immeln
Krusasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se