Flatens m fl sjöars FVOF

 Björkenäs/Målilla


Enskilt beläget hus med generös altan som vätter ut mot sjön. Nära Astrid Lindgrens värld och Glasriket.

Bra fiske och bad. Enskilt beläget hus med smakfull inredning.
Stor generös altan som vätter ut mot sjön. Detta är ett hus för avkoppling. Nära till Astrid Lindgrens värld, Vimmerby och Glasriket. Området erbjuder bra fiske och en härlig natur.
Detta är en bygd med rik och lång historia och här finns riktigt mycket att uppleva. Bara några km bort finns Målilla med butik och restauranger.

  


Read more and book here!

 Målilla


Här bor ni i ett trevligt semesterhus mitt i det lilla samhället Målilla, med gångavstånd till matbutik och restaurang. Här har ni en halvtimmes bilresa till Astrid Lindgrens Värld och Vimmerby med Astrid Lindgrens Näs.

Här bor ni mitt i det lilla samhället Målilla med gångavstånd till matbutik och restaurang. Härifrån ni också bara en halvtimmes bilresa till Astrid Lindgrens värld och Vimmerby med Astrid Lindgrens Näs.
Området är rikt på besöksmål och sevärdheter.

  


Read more and book here!

 Virserum


Stort semesterhus med bra standard och trevligt inredd, belägen mitt i Virserum i Hultsfred kommun, Kalmar län. Det här är en mycket vacker bygd i Småland mellan Glasriket och Astrid Lindgrens hemtrakter mitt mellan Växjö och Vimmerby.

Här finns mycket att upptäcka. Besök Virserums konsthall som ligger i Pappershuset.
Bad och fiskemöjligheter i Virserumssjön som är en lättillgänglig sjö med många fiskarter och som har ett bra gösfiske.Read more and book here!

 Virserum


Charmig semesterhus med lugnt läge mitt i naturen. Modern och fräsch villa med mysig uteplats på framsidan.

I närheten finns attraktioner som Astrid Lindgrens värld, bad i sjön Viserums med vandringsled, Målilla älgpark. Charmig semesterhus med lugnt läge mitt i naturen.
Modern och fräsch villa med mysig uteplats på framsidan.Read more and book here!

 Rosenfors


Här bor ni en modern semesterlägenhet med uteplats under tak och tillgång till en trädgård med gräsmatta. Nära Vimmerby och Astrid Lindgrens värld.

Lagom avstånd för dagsutflykt till historiska Kalmar, natursköna Öland mm. Här bor ni en semesterlägenhet i det lilla samhället Rosenfors som ligger nära Vimmerby och Astrid Lindgrens värld.
Modern lägenhet med uteplats under tak och tillgång till en trädgård med gräsmatta.Read more and book here!

 Virserum


Här bor ni vackert ute på landet med skog och beteshagar inpå knuten. Bara ett stenkast från skidanläggningen Dackestupet med 3 nedfarter och två liftar.

På sommaren kan ni åka utför på banor för mountainbikes. Endast ett par km in till samhället Virserum.
Ni bor på historisk mark där kung Gustav Vasa på 1500-talet jagade upprorsledaren Nils Dacke och hans mannar.Read more and book here!

 Mörlunda


Här bor ni i ett semesterhus som ligger vackert ute på landet. Avskilt läge med härlig trädgård och tillgång till festlokal i närliggande lada.

Huset omges av ängar, åkrar och skogsmark med bra möjlighet till vandringar. Här bor ni i ett semesterhus som ligger vackert ute på landet 4 km från Mörlunda.
Avskilt läge med härlig trädgård och tillgång till festlokal i närliggande lada. Huset omges av ängar, åkrar och skogsmark med bra möjlighet till vandringar.

  


Read more and book here!

 Entsebo/Hultsfred


Rymligt hus med avskilt läge och med skogen alldeles inpå knuten. Tillgång till utmärkta fiskemöjligheter i området.

Nära till Astrid Lindgrens Värld och bra golfbanor. Rymligt semesterhus med avskilt läge och med skogen alldeles inpå knuten.
Tillgång till utmärkta fiskemöjligheter och promendadvägar i området. Nära till Astrid Lindgrens Värld och bra golfbanor. Endast ca 10 km till Hultsfred med bra utbud av restauranger, butiker och annan service.

 


Read more and book here!

 Mörlunda


Här bor ni i det lilla samhället Mörlunda. Vackert beläget semesterhus i slutet på vägen och med skog mot baksidan.

Ett mindre hus med uppväxt trädgård och gräsytor att vistas samt spela boll på. Mörlunda har matbutik och en del annan service, men närliggande Vimmerby och Hultsfred erbjuder ett större utbud av butiker och resturanger.
I Vimmerby hittar ni Astrid Lindgrens värld. Här hittar ni också Astrid Lindgrens barndomshem Näs som är öppet för besökare sommartid.Read more and book here!

 Stenberga


Här bor ni i ett miljövänligt timmerhus med genomtänkt inredning. Tillgång till bastu i separat hus och en båt i sjön Saljen.

Nära både natur, kultur och sevärdheter. Besök Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva mm.
Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen. Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Stenberga

Saljen, Skirösjön, Skärvetesjön med åar.
Övrasjön
Emån och Nybroholmsdammen
Serarpssjön
Emån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se