Nässjöortens FVO

 Boda/Nässjö  


Read more and book here!

 Nässjö


Trevligt hus med väldigt bra standard, direkt vid Spexhultasjön. Gemensam brygga med sittplats o grill.

Objektet består av 2 hus. Det lilla huset med pentry och det stora med ett fullt utrustat kök.
Trevligt, fräscht semesterhus med väldigt bra standard. Huset ligger ca 4 km från Nässjö, direkt vid Spexhultasjön. Här har ni tillgång till båt och gemensam brygga med sittplats och grill. Objektet består av två hus, bägge med fräscha badrum.

  


Read more and book here!

 Nässjö/Bäckafall


Trevlig stuga på sjötomt med egen brygga och båt. Fantastisk panorama utsikt över Spexhultasjön.

Dusch/WC i separat byggnad på tomten. Kombinerat allrum/kök.
Om ni är två familjer är det bara 20m till S05171. Här har ni fantastiskt fiske och fiskekort köper ni hos ägaren. Ni får gärna ta med er en egen elmotor men det är bensinmotors förbud i sjön. Extra båt får man tyvärr inte ta med sig.
Området runt och i Nässjö, 7 km, har mycket att erbjuda.

  


Read more and book here!

 Nässjö


Trevlig ombonad stuga i Toranäs, Soludden 6 km från Nässjö i det småländska höglandet. Ni har egen sjötomt med panoramautsikt över Spexhultasjön som är en bra fiskesjö.

Fiskekort ingår i hyran och ni kan fiska abborre, gädda och gös och även sik om ni har tur. Båten ligger nere vid bryggan och här går det också att försiktigt gå i och bada.
Det finns en övertäckt altan mot sjön och en öppen altan åt öster. Ni har även en sittplats nere vid sjön och en härlig hängmatta på tomten.
Read more and book here!

 Hultarp/Nässjö


Trevligt semesterhus med en gäststuga på 10 kvadratmeter alldeles invid Bodanässjön med bra bad- och fiskemöjligheter. Bra roddbåt ingår.

Huset är ljust beläget 30 meter från stranden. Allrum med integrerat kök helt i fin träpanel.
Våningssängen i sovrum två kan ändras till en dubbelbädd. Stor altan med markis och trädgårdsmöbler. Fina vandringsmöjligheter i älgrik trakt.

  


Read more and book here!

 Gissarp/Nässjö


Hus uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön. En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på.

Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Hus som ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön.
En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på. Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Bara 6 km in till Nässjö som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Bra fiskemöjligheter i Gisshultasjön (med fiskekort).

  


Read more and book here!

 Nässjö


Här finns gott om plats för hela familjen och den charmiga inredningen ger semesterhuset en hemtrevlig atmosfär. Huset har ett sovrum och ett vardagsrum som ger totalt sex sovplatser.

Om vädret tillåter kan man sitta ute och njuta i trädgårdsmöblerna långt in på småtimmarna. Badrummet har en separat ingång.
Du har nära till omkringliggande sevärdheter och aktiviteter. Endast 1,5 km från semesterhuset ligger en sjö där det finns både goda bad- och fiskemöjligheter.

  


Read more and book here!

 Nässjö


Vid en bondgård med djur disponerar ni bottenvåningen i detta hus (övervåning ej bebodd). Äldre standard.

Fiske i mindre sjö 500 m. Bad i Dundersjön 4 km.

  


Read more and book here!

 Grimstorp


Välskött, renoverat semesterhus med bra läge i det lilla, fridfulla samhället Grimstorp. Fritt fiske i Hattsjön direkt utanför huset.

Fin badplats ca 2 km i Storesjön. Lämplig för barnfamiljer.
Besöksmål är Emåns Ekomuseum i Bodafors 7 km och Boda Borg i Sävsjö 35 km. Bara ca 10 minuters bilväg från huset finns en större ort med inköpsmöjligheter. Välskött, renoverat hus med bra läge i litet, fridfullt samhälle. Fritt fiske i sjö direkt utanför huset.
Fin badplats ca 2 km.

 


Read more and book here!

 Nässjö


Trevligt semesterhus med högt och ostört läge på vacker udde vid Barkansjön/Almesåkrasjön. Inglasad terrass i söderläge med underbar utsikt över sjön.

Egen badplats 30 m med solterrass.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Nässjö

Davidstorpasjön
Fredriksdalasjön
Ekelsjö
Spexhultasjön
Storesjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se