Helige Å FVOF

 Johansdal/Gemla


Trevligt torp från 1700-talet som är renoverad och har en trevlig uteplats och fina omgivningar. I ett annex en bit bort kan ni nyttja bastu med dusch och omklädningsrum.

Ni har tillgång till båt i Helige å (Mörrumsån). Trevligt torp från 1700-talet beläget i Gemla 8 km från Alvesta i Småland.
Stugan är renoverad och har en trevlig uteplats och fina omgivningar. I ett annex en bit bort kan ni nyttja bastu med dusch och omklädningsrum. Husägaren bor i ett annat hus på gården.

 


Read more and book here!

 Växjö


Semesterhus med fint sjöläge vid Helgasjön i Sandsbro, 6 km från Växjö centrum. En bastu finns nere vid sjön.

Badplats finns lite längre bort vid Sandsbrovikens båtklubb. Växjö ligger i hjärtat av Småland och fick 2017 pris som Europas grönaste stad och här kan ni shoppa, gå på restaurang, beundra den vackra domkyrkan mm.
Staden är även känd för att Carl von Linne’ bedrev sina studier här. Ni kan göra en båtutflykt med ångaren Thor på Helgasjön som för övrigt är en fin fiskesjö.Read more and book here!

 Alvesta/Klinten


Välskött renoverad stuga med ljust läge. TV-rum med vackra timmerväggar.

Två sovrum varav 1 genomgångsrum. Ytterligare 1 säng kan ordnas.
Fina bär-, svamp- och promenadmarker. Välskött renoverad stuga med ljust läge. TV-rum med vackra timmerväggar. Två sovrum, varav 1 genomgångsrum.
Ytterligare 1 säng kan ordnas. Privat läge med endast en granne. Fina bad vid Sjöatorpssjön i Hjortsberga 5 km eller vid Spånens badplats i Salen 8 km. Bra bär-, svamp- och promenadmarker.Read more and book here!

 Åsnen/Växjö


Fin stuga med lugnt läge i Grimslöv. Ni bor nära sjön Åsnen med bra fiske.

Stor tomt med lekstuga på tomten. Bara 4 km från stugan kan ni hyra båt och kanot.
Cykla banvallsleden över till Sirkö och alla äppelodlingar. Fin stuga med lugnt läge i Grimslöv. Ni har närhet till sjön Åsnen som är en vacker sjö med bra fiske. Stor tomt med lekstuga på tomten.
Bara 4 km från stugan kan ni hyra båt och kanot vid Torne camping. Här kan ni också köpa fiskekort i Lanthandeln i Torne.
Read more and book here!

 Åsnen/Grimslöv


Mysig stuga med utsikt över sjön Åsnen. Stugan är själfullt inredd och har ett mysigt sovloft med en trappstege och en takhöjd på 1,80 m.

I anslutning till stugan hittar du ett inglasat uterum och en härlig veranda. Mysig stuga med utsikt över sjön Åsnen.
Denna pittoreska timmerstuga ligger i ett fågelrikt och naturskönt område cirka 30 km från Växjö i Småland. Stugan är själfullt inredd och har ett mysigt loft där du sover på tjocka madrasser och med en tempurbäddmadrass ovanpå.
Read more and book here!

 Grimslöv


Trivsam stuga 100 m från sjön Åsnen i Småland. Stugan ligger väl inbäddad mellan stora stenblock i vacker natur.

Allrum med öppen spis. Två fina altaner finns, varav en är under tak.
Från altan och allrum har man sjöutsikt. Sjön Åsnen erbjuder ett mycket bra fiske efter gädda, gös och abborre. Vid Torne Camping 1,5 km kan man hyra båtar och kanoter. Både campingen och Torne Lanthandel säljer fiskekort.
Ni har härliga cykelleder vid huset.

  


Read more and book here!

 Silkesnäs/Åsnen


Trevligt semesterhus 100m från sjön Åsnen. Ni disponerar bottenvåningen.

Övervåningen är ej bebodd sommartid. Huset har bra standard och stor tomt med gunga och utsikt över sjön.
Egen båt och brygga 300m från huset. Trevligt semesterhus bara 100 m från sjön Åsnen. Ni disponerar bottenvåningen. Övervåningen är ej bebodd sommartid.
Huset har bra standard och stor tomt med barngunga och utsikt över Åsnen. Ni kan hyra lusthuset för 500,-kr per vistelse.

 


Read more and book here!

 Ör/Växjö


Hus med vackert läge och med naturen in på knuten. Det är nära till sjöar för både härliga bad och bra fiske.

Det är inte så långt till Växjö som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, nöjen och kultur. Här bor man riktigt bra för att göra dagsutflykter till Glasriket, Astrid Lindgrens Värld, Kalmar och Öland.
Huset är vackert beläget med naturen in på knuten. Nära till sjöar för både bad och bra fiske. Inte så långt till Växjö.
Read more and book here!

 Vislanda


Helt avskilt i en öppen skogsglänta finner ni detta mysiga semesterhus beläget på en liten kulle. Det gamla dasset finns kvar som minnen från förr.

Här lyssnar Ni på stillheten - det är bara lite fågelkvitter som ev. stör friden.
Bra bär och svampmarker. Stugan ligger strax utanför Vislanda i Småland. Ett sovrum och allrum på bottenplan och ett stort härligt kombinerat allrum och sovrum på andra våning. Här ser man takstolarna då taket är byggt upp i spets.
Read more and book here!

 Vislanda


Mysigt litet hus i kanten av åkern. Endast ett grannhus.

Bra och fräscht badrum. Njut av stillheten och fågelsången eller ta en tur i skogen.
Större fiskevatten i sjön Tjurken. 500 m till S25115. Mysigt litet semesterhus i kanten av åkern. Öppen hagmark med betande kor i närheten.
Endast ett grannhus. Bra och fräscht badrum. Njut av stillheten och fågelsången, eller ta en tur i skogen och plocka både svamp och bär. Huset ligger i närheten av Vislanda i Småland.Read more and book here!Fishing areas nearby Vislanda

Tjurken, Fenen, Trehörningarna mm.
Hjärtanässjön
Ryssbysjön (Ljungby)
Stensjön och Agunnarydsjön
Femlingen-Gryten
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se