Herredstadssjöns FVOF

 Nästa/Värnamo


Ljust och fräscht möblerat semesterhus beläget intill Nästasjön med en helt underbar badplats. Huset ligger i ett öppet landskap med betande djur.

Närhet till Värnamo i det lugna Småland. För barnen finns både gunga och sandlåda.
Här njuter ni av alla årstider på den inbyggda insynsskyddade altanen med sjöutsikt. Njut av solnedgången över sjön. Sjön erbjuder förutom gädda och abborre även ett bra fiske efter gös. Den öppna spisen ger en mysfaktor.

 


Read more and book here!

 Vidöstern


Trevlig stuga med sjöutsikt över sjön Vidöstern med bra fiske efter gös, gädda och abborre. Ni har bara 10 km till Värnamo med bl a konstmuseet Vandalorum.

Nationalparken Store Mosse har fina vandringsleder. Trevlig stuga med bra standard i Åminne.
Sjöutsikt över sjön Vidöstern som är en bra fiskesjö med stort bestånd av gös, gädda och abborre. Ni har bara 10 km till Värnamo där ni har restauranger och shopping.

 


Read more and book here!

 Forsheda


Precis invid en stor damm hittar ni denna lägenhet en trappa upp. Bottenplan med gemensam tvättstuga.

Stort fönsterparti med utsikt över dammen. Det stora allrummet rymmer både pentry och sovplatser.
Fin utsikt över dammen - där man badar och där det även finns en mindre ö - med trädgårdsmöbler. Liten båt för dammen. Fiske inom 5 km i både Bolmen eller Rannasjön. Njut av lugnet och stillheten - här finns det bara ytterligare ett hus.
Read more and book here!

 Värnamo


Trevlig semesterstuga med bra standard och ett fantastiskt läge med utsikt över sjön Flårens norra del i Voxtorp. Från den inglasade altanen kan ni njuta av sjöutsikten och naturen runt omkring.

Sjön Flåren är 20 km lång och är en känd fiskesjö med gös, aborre, gädda och ål. Under den kallare årstiden lämpar sig sjön även för isfiske.
Ni har även sjöarna Vidöstern, Furen, Rusken och Hindsen i närheten. Er värd hyr gärna ut fiskespön och flytvästar. En roddbåt som ligger 150 m.

  


Read more and book here!

 Hären/Gnosjö


Trevlig stuga med fin panorama utsikt över Härensjön utanför Gnosjö. Härensjön är en bra fiskesjö med gädda, abborre och gös.

Sjön har en förbindelse vid campingplatsen till en annan sjö. Här på campingen kan ni också köpa fiskekort.
Sovrummet har en skärmvägg mellan dubbelsängen och våningssängen så det känns som två sovrum även om det inte har någon dörr. Om ni hellre vill sova i bäddsoffan i allrummet så går det också bra. Stugan har en altan där ni kan sitta och njuta av den fina utsikten.

 


Read more and book here!

 Fryele


Charmig stuga med en vidunderlig utsikt över landskapet. 3 sovrum och ytterligare ett stort sovrum i annex.

Härlig terrass i olika etage. Bad och fiske i sjön Hindsen eller enbart fiske i Härån.
Drömmer du om en stuga i Småland? Denna röda stuga med vita knutar är belägen 12 kilometer från Värnamo och har en vidunderlig utsikt över landskapet. På den härliga terrassen kan du lapa sol under varma dagar, läsa en god bok och bara njuta av ledigheten.
Read more and book here!

 Bor


Högt beläget semesterhus med en härlig utsikt över sjön Hindsen, strax utanför Bor och med 20 km till Värnamo i Småland. Ett spännande hus med lite annorlunda arkitektur.

Två fina helkaklade badrum, det ena med golvvärme och med tre olika eldstäder för mysfaktorn. En sovavdelning på bottenplan med eget badrum och fyra bäddar på andra våningen med utsikt över sjön.

  


Read more and book here!

 Värnamo/Hånger


Välkommen till ett mycket trevligt sommarhus alldeles intill sjön Vidöstern. Här kan ni njuta av en båtfärd på sjön Vidöstern eller bara njuta av att fiska.

Här har ni en stor veranda som inbjuder till trevliga och mysiga sammankomster. Ifrån huset kan ni åka till High Chaparall och uppleva vilda västern och mycket annat.
I Isaberg kan ni åka upp till toppen och se en stor del av Småland. Glasriket ligger inom ett bekvämt bilavstånd här kan ni köpa glas samt se hur glaset tillverkas.
Read more and book here!

 Gnosjö


Fantastiskt semesterhus som är ljust och trevligt med mycket bra standard. Ni bor med naturen utanför knuten och bara ett grannhus.

Området i Småland är kuperat och det finns fina vandringsmöjligheter. Det är 7 km till Gnosjö där ni finner inköpsmöjligheter.
För större utbud är det 30 km till Värnamo. Här kan ni även besöka Vandalorum som är ett museum för samtidskonst och design.Read more and book here!

 Bredaryd


Lantligt belägen semesterhus på hästgård. Villan har fyra sovrum och är väl lämpad för två familjer.

Rymligt allrum och ett stort, välutrustat kök. Nära till många fina fiskesjöar.
Ni har bl a ca 2 km till sjön Bolmen, Sveriges tionde största sjö, här hittar man 24 fiskarter och på grund av sina många öar och vikar är sjön en mycket populär sjö att sportfiska i. Området är rikt på bär och svamp. Ni har 15 km till Bredaryd. Till Laganland med älgpark och lekland har ni 34 km.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Bredaryd

Bredarydsortens FVOF
Rannässjön och Barnasjön
Bolmen
Bråarpasjön, Hagsjön, Fryebosjön m fl vatten.
Hallasjön, Kosjön, mfl.
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se