Vemmentorpssjöns FVOF

 Örkelljunga


Trevlig timmerstuga i lugnt område vid Vemmentorpssjöns strand. Stor insynsskyddad tomt.

Sovloft med takhöjd 140 cm.

 


Read more and book here!

 Örkelljunga


Långt inne i den skånska bokskogen har ni möjlighet att semestra i dessa hus med helt privat drömläge vid vägens slut. Huvudbyggnaden har ett välutrustat kök, matsal, två allrum, tre sovrum med sammanlagt 6 bäddar.

I det renoverad annexet hittar ni ett poolrum, med ett skjutbart glasparti, vilket ger fin direktkontakt med terrassen och den omgivande naturen. För avkoppling finns både bastu och ett relaxrum i anslutning till poolen.Read more and book here!

 Örkelljunga


Stuga strax utanför Örkelljunga. Ni kan besöka skidanläggningen Vallåsen som bara ligger 13 km från huset.

Där finn 11 nedfarter, 7 liftar, skidskola, skiduthyrning, grillplatser och restaurang. Hus med avskilt läge och underbar natur runtomkring.
I trädgården rinner en liten bäck. Gott om bär och svamp och möjlighet att få se både rådjur och älg. Stuga i Skåne strax utanför Örkelljunga. Huset ligger avskilt med en underbar natur runtomkring.
Read more and book here!

 Örkelljunga


Unikt semesterhus, ett gammalt kvarnhus byggt med vatten runt om. Du kan sitta eller stå på den stora uteplatsen och fiska.

Det finns möjlighet att fiska abborre, regnbågsforell och lax. Man har valt att spara ett par av de gamla kvarnhjulen och lagt dem i lusthuset där det också finns två bäddplatser sommartid.
Bada kan du göra i närliggande Vemmentorpssjön med fin sandstrand. Vill du bada i havet finns sandstränder vid t ex Ängelholm, Båstad, Tylösand och Halmstad att välja på.
Read more and book here!

 Örkelljunga


Välkommen till detta trevliga semesterhus i ett naturskönt skogsområde på Hallandsåsen. Endast 8 km från huset ligger det populära skidområdet Kungsbygget/Sydalpin.

Gemytligt fritidshus i skogsbygden vid Hallandsåsen på en slänt ner mot en liten å med fiskemöjligheter. Alpinanläggning 8 km.
S1 är genomg. rum. Nära till S01397 och S01805 Gemytligt fritidshus i skogsbygden vid Hallandsåsen på en slänt ner mot en liten å med fiskemöjligheter. Alpinanläggning 8 km.
S1 är ett genomgångsrum.Read more and book here!

 Åsljunga


Fint hus med kakelugn och mysigt uterum på lugn bygata. Endast 150 m till bad och fiske i Åsljungasjön.

Bra shopping i Ängelholm, Helsingborg och Helsingör Fint semesterhus med kakelugn och mysigt uterum på lugn och trevlig bygata i Åsljunga. Endast 150 m till bad och fiske i Åsljungasjön där båt ingår.
På andra sidan gatan finns en fin lekplats. Bra shopping hittar du i Ängelholm, Helsingborg och Helsingör, där det också finns många trevliga restauranger.

 


Read more and book here!

 Örkelljunga


Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd. Nedanför huset finns en å med fiskemöjlighet.

Båt 5 km. Alpinanläggning 8 km.
Tillgång till frys. Om ni är ett större sällskap kan huset med fördel bokas med S01672 och S01805. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen. 8 km till Vallåsens skidanläggning.
Här kan man åka nedför någon av de 11 backarna eller i vill man hellre åka på tvären finns det längdspår. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd.

  


Read more and book here!

 Åsljunga


Semesterhus i direkt anslutning till Åsljungasjön. Underbar utsikt över sjön från den stora, härliga terrassen.

Brant trappa.

  


Read more and book here!

 Åsljunga


Mysigt semesterhus med braskamin och stor uteplats. Huset ligger i ett skogsområde i utkanten av Åsljunga.

Området är mycket sjörikt så du har många sjöar att välja mellan för bad och fiske. Vill du bada i havet är Ängelholms sandstrand nära, dessutom når du enkelt Helsingborg och Helsingör.
Båstad med sina vackra gränder, Norrvikens Trädgårdar och tennisveckan är värda ett besök. Andra utflyktsmål är Hallands Väderö och Hallandsåsen med sommarrodel på Kungsbygget och skidåkning på Vallåsen.Read more and book here!

 Fasalt/Örkelljunga


Trivsamt, vinterbonat semesterhus med två terrasser, en täckt och en öppen. Vacker, kuperad trakt med sjöar.

I stugområdet finns lekplats och boulebanor och även en stor gemensam pool o. barnpool, ca 250 m.
Bra shopping hittar du i Ängelholm, Helsingborg och Helsingör, där du också har många trevliga restauranger. Passa på att ta en dag på Ven, eller en tur till Båstad med sina fina gränder, tennisveckan och Norrvikens Trädgårdar, Kungsbygget på Hallandsåsen med sommarrodel.
Read more and book here!Fishing areas nearby Fasalt/Örkelljunga

Hjälmsjön Pinnån
Hultasjön, Gårdsjön, Krokasjön och Vemmentorpssjön
Bälingesjön
Lagan, Hjörneredssjön
Västersjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se