Ingsjöarna & Oxsjöns FVO

 Sätila


Mysig stuga med god standard. Kort promenad till Storån för spännande fiskeutflykter.

Ca 5 km till Lygnern med sandstrand och brygga.
Read more and book here!

 Härryda


Idylliskt och avskilt belägen stuga. Varligt renoverad och man har varit noga med att behålla den gamla charmen och husets karaktär med lantkök och kammare.

Idylliskt och avskilt belägen stuga. Varligt renoverad och man har varit noga med att behålla den gamla charmen och husets karaktär med lantkök och kammare.

 


Read more and book here!

 Anneberg/Kungsbacka


Ca 30 minuters bilresa från Göteborg ligger denna stuga där man kan leva vildmarksliv, men även ha alla bekvämligheter inom behändigt avstånd. Ni disponerar Sjöstugan och Bastuhuset.

Båda stugorna ligger alldeles vid vattnet. På den stora altanen kan ni ha härliga grillkalas.
Starta eller avsluta dagen med ett dopp i sjön. Ta en skön roddtur eller varför inte avnjuta en god middag mitt ute på det blanka vattnet ombord på den stora flotten med bord, bänkar och en elmotor.

 


Read more and book here!

 Landvetter


Stuga med spännande planlösning och en härlig överbyggd terrass med panoramautsikt över sjön. Vägen fram till stugan slingrar sig genom skogen och förbi golfbanan och hästgårdarna.

Väl framme öppnar sig naturen och ni har endast 25 m till Sandsjön där bastun ligger med egen brygga för ett svalkande dopp. Här ligger även båten för spännande bad- och fiskeutflykter.

 


Read more and book here!

 Hindås


Välbyggd, mysig och avskilt belägen stuga. Stor härlig, inhägnad gräsmatta väl lämpad för barnfamiljen för lek och spel.

Området är ett etablerat rekreationsområde både sommar och vinter, beläget mitt emellan två fina insjöar.Read more and book here!

 Landvetter


Hus på en hästgård i utkanten av Landvetter. Skog och natur inpå knuten.

Överbyggd, inglasad terrass och en härlig trädgård för lek och spel. Området är rikt på bär och svamp.Read more and book here!

 Lerum


Enkel stuga med separat bad, belägen i skogsbrynet. Nära till vacker natur med svamp, bär och fina fiskesjöar.

Endast 20 minuter till Göteborg.Read more and book here!

 Jonsered/Partille


Detta är huset för den som vill bo lite speciellt. För att komma till huset måste man ta båten över sjön och lägga till vid den egna bryggan.

Nere vid sjön finns en egen liten badplats o 500 m längre bort även en kommunal. Huset är en perfekt utgångspunkt för utflykter till t ex Göteborg.
Ett besök på Liseberg uppskattas av gammal som ung. Fiske i sjön eller ädelfiske i närheten. Här har alla möjlighet att uppleva en avkopplande semester. Göteborg 15 km.
Miljötoalett inomhus.
Read more and book here!

 Floda


Enkel stuga med promenadavstånd ner till Lensjön där båten ligger för spännade bad- och fiskeutflykter. Skog och mark kring stugan är rik på bär och svamp. 


Read more and book here!

 Göteborg


Mycket trevlig villa med spännande trädgård. En trappa leder er upp till semesterbostaden och den väl tilltagna terrassen.

Beläget Sävedalen i nordöstra Göteborg. Nära till ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, bland annat Operan belägen vid Göta Älv där också Ostindiefararen ligger förtöjd, väl värd ett besök för hela familjen, inte att förglömma en trevlig utflykt med turistbåtarna i stadens kanalsystem.Read more and book here!Fishing areas nearby Göteborg

Mölndalsån
Mollsjön, Lommekärr, Trolltjärn mfl
Göta älv (Kungälv-Ale) och Grönån
Lilla Lövsjön
Abborresjön, Böljesjön, Ottersjön, Stora Kroksjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se