Storsandsjöns FVO

 Vindeln


Vackert belägen stuga i en backe ca 500 m från Vindelälven. Smakfull möblering.

Ved till braskaminnen ingår. Skoter kan hyras i Vindeln, 20 km.
Möjlighet att åka hundspann. Vackert belägen stuga i en backe ca 500 m från Vindelälven. Smakfull möblering. Stor överbyggd altan.
Fiske av yppersta klass. Möjlighet till forsränning, åka hundspann mm. Dessutom bra bär- och svampmarker.Read more and book here!

 Bjurholm


Semesterhuset ligger i mitten av byn Agnäs direkt vid väg 353 mellan Bjurholm och Nordmaling. Till skidbacken är det 2 km.

I byn finns en matbutik ca 300 meter bort. I Bjurholm som ligger ca 9 km ifrån huset finns bla matbutik, kiosk, post, vårdcentral, apotek och bensinstation.
Inte långt tilll världens största pepparkaksfabrik!. Bad kan göras i älven en bit ifrån huset. Charmigt äldre hus i lugna byn Agnäs. Närhet till Storforsen i Öreälven.
Read more and book here!

 Robertfors/Umeå


Charmigt semesterhus från sekelskiftet som ligger centralt i byn Sikeå och har ett högt och rofyllt läge med närhet till skog berg och hav. Ni har 35 km till skidanläggningen Bygdsiljum.

Här finns 13 nedfarter, 4 släpliftar och 1 knapplift. Pisterna har olika svårighetsgrad från den barnvänliga grön till norrlandskustens brantaste backe med en lutning på 45 grader.
Här finns även big jump, skicross/fun park, puckelpister, pulkabacke samt elljusspår.
Read more and book here!

 Karlsbäck


Hemtrevlig, modern och mycket välutrustad stuga intill en stor, vacker trädgård. Ca 20 km till älgfarm.

Nära till vandringsleder.
Read more and book here!Fishing areas nearby Karlsbäck

Storsjön, Svartsjön, Metartjärn mfl
Gideälven (Mellan Björna KV till Gammelby KV)
Västansjö, Lilltjärn, Storarmsjö, Lillarmsjö mfl
Hemlingsån, Stor-Siktensjön, Lill-Siktensjön mfl
Lögdeälven, Stortjärn, Trättarmyrtjärn m fl bäckar och sjöar.
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se