Kommunfiskekort Dals-Ed

 Dals Ed


Rymlig semesterbostad i centrala Dals Ed med viss utsikt över Stora och Lilla Le - två vackra bad- och fiskesjöar i norra Dalsland. Stugan är väl lämpad för två familjer och här är även ert husdjur välkommet.

Det finns fyra sovrum, ett rejält lantkök och ett väl tilltaget allrum med en mysig öppen spis med insats. Från den mycket väl tilltagna terrassen ser ni över Storgatan och bort mot Lilla Lee.
Promenadavstånd till fina badplatser i båda sjöarna.
Read more and book here!

 Ed


Avskilt belägen vildmarksstuga, diskret inbäddad i skogsbrynet. Stugan är varligt renoverad med god standard på möbler och inredning.

Lämplig för två familjer. Gott om bär och svamp och vilt i området.

  


Read more and book here!

 Ed


Ensligt belägen stuga med fantastisk utsikt från den trevliga terrassen över Ivägsjön och lite längre bort skymtar sjön Grann, härliga fiskesjöar med det renaste vatten. Skog och mark är rik på älg, bär och svamp.

Semesterbostaden är väl lämpad för två familjer. Välutrustat kök och väl tilltagna allrum för umgänge och rekreation.
Mysig braskamin värmer huset tillsammans med värmepump. Nära till Dalslands Moose Ranch där ni kan bekanta er med älgar på nära håll.Read more and book here!

 Dals Långed


Mycket vackert belägen stuga i Norebyns café och Camp vid stranden av sjön Grann mitt i centrala Dalsland. De tusen sjöarnas landskap.

Härlig sandstrand för hela familjen. Sjön är rik på fisk och har mycket rent vatten.
Precis framför semesterbostaden början en trevlig, markerad vandringsled runt sjön. Nära till Baldersnäs med aktiviteter hela sommaren. Missa inte heller Dalslands största turistmål som firar 150 år 2018, Akvedukten i Håverud.

 


Read more and book here!

 Dals Långed


Trevlig stuga i Norebyns café och Camp med panoramautsikt över sjön Grann mitt i centrala Dalsland. Väl tilltagen, överbyggd terrass.

De tusen sjöarnas landskap. Härlig sandstrand för hela familjen.
Sjön är rik på fisk och har mycket rent vatten. Börja dagen med en vandring runt sjön på den markerade leden. Nära till många kända turistmål såsom Baldersnäs, Akvedukten i Håverud, Vita Sandar i Mellerud.

 


Read more and book here!

 Dals Långed


Högt beläget stuga med panoramautsikt över vackra Ivägsjön, för bad i det renaste vatten och smakrik fräsch fisk. Nära till kanot central, Dalslandsaktiviteter med egen älgpark.

S57081 samt S57098 ligger i närheten. Högt belägen stuga med fantastisk panoramautsikt över Ivägsjön, här ligger båten för spännande bad och fiskeutflykter.
I området finns orörda skogar rika på bär, svamp och älg, härliga insjöar med renaste vatten och god fisk.

  


Read more and book here!

 Dals Långed


På stranden till Ivägsjön, ligger denna avskilt belägna stuga. Fantastisk panoramautsikt från de flesta rummen.

I området finns orörda skogar rika på bär, svamp och älg, härliga insjöar med renaste vatten och god fisk. Nära till Dalslandsaktiviteter med egen älgpark, restaurang och aktiviteter för stor och liten.
I Bengtsfors finns möjlighet till shopping och aktiviteter och flera möjligheter att hyra kanot för att ta sig genom t ex Dalslands Kanal, här kan ni också hyra dressin.

  


Read more and book here!

 Dals Långed


Trevlig semesterlägenhet vid vackra Ivägsjön I området finns orörda skogar rika på bär, svamp och älg, härliga insjöar med renaste vatten och god fisk, båt ingår. Nära till Dalslandsaktiviteter med egen älgpark, restaurang och aktiviteter för stor och liten.

I Bengtsfors finns möjlighet till shopping och aktiviteter och flera möjligheter att hyra kanot för att ta sig genom tex Dalslands Kanal, här kan ni också hyra dressin för en spännande och vacker utflykt längs nerlagda Lelångebanan.

  


Read more and book here!

 Dals Långed


Lantligt beläget semesterhus med kohag inpå knuten. Avskild belägen, men ändå nära till ordnad badplats, Dalslands Aktiviteter med bl a älgpark.

Fantastiska möjligheter till friluftsliv t ex vandring, ridning och fiske. Lantligt beläget semesterhus med kohagen inpå knuten.
Stugan har flera sovrum, stort charmigt lantkök och väl tilltagna ytor både inne och ute för lek och spel.
Read more and book here!

 Ed


Mycket trevlig stuga belägen vid en av Kornsjöarna på gränsen mellan Ed och Tanums kommun. Här erbjuds ni den kompletta semesterupplevelsen under alla årstider: underbar natur, stillhet, vilda djur, bad och fiske.

Båten och kanoten som ingår ger möjlighet till härliga utflykter genom lummiga kanaler och vackra sjösystem. Kanske en tur till Norge lockar, endast 5 km bort.
Andra utflyktsmål i närheten är t ex Strömstad. S3 genomgångsrum. Kanot. Hus S08997 2 km.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Ed

Norra Kornsjön
Södra Kornsjön
Bullaresjöarna, Aspen, Busjön, Stärkelandshöljen.
Lilla Lee, Timmertjärn
Kommunfiskekort Dals-Ed
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se