Karlshamns kommun

 Asarum


Fräsch stuga på strandtomt med utsikt över Skärsjön i Blekinge. Fri tillgång till roddbåt.

Bad från brygga. Stugan är högt belägen med delvis sluttande naturtomt ner till sjön.
Vid sjön finns brygga, båt och grillplats. Blekinge som ofta kallas - Sveriges trädgård, har mycket att erbjuda så som sjöar, skärgård, öar. Från stugan är det till havet i Karlshamn 10 km. Samma avstånd är det till Karlshamns fina golfbana, Mörrumsåns laxfiske samt för barnen upplevelsecentret Kreativum.

 


Read more and book here!

 Asarum


Fräscht semesterhus beläget på strandtomt med utsikt över Skärsjön i Blekinge. Fri tillgång till roddbåt.

Bad från brygga eller barnvänlig strand. Parkering vid stugan.
I närheten ligger Långasjönsområdet med en populär sötvattensjö. Ni kan även besöka Stenbacka lantbruksmuseum och Asarums bygdemuseum. I Asarum finns flera elljusspår och vandringsleder för den som vill ut och röra på sig i naturen. Här finns även en idrottsplats med konstgräsplan och en plan för basket och tennis.
Read more and book here!

 Asarum


Semesterhus med högt och fint sjöläge intill Björkesjön. Boendet består av storstuga med ett sovrum, allrum, badrum och kök.

Dessutom finns en lada som byggts om till lägenhet med två sovrum, kök, allrum, badrum. Härligt stora gräsytor i trädgården för lek och spel.
Ägorna fortsätter 100 m ner till sjön, där ni finner två bryggor med tillhörande roddbåt. Badar gör man från bryggan. Till havet i Karlshamn är det 10 km.

 


Read more and book here!

 Svängsta


Renoverat, rymligt sekelskifteshus med vackert läge direkt vid Mörrumsån. Stor parkliknande trädgård ner mot ån.

Bottenvåningen och övervåningen har lika planlösningar och kan användas som delat boende. Det finns kök, dusch och toaletter på varje plan.
Hela huset har behållit sin stil med gamla fönster, spegeldörrar och trägolv. Hög standard på husets utrustning. Nära Karlshamn golfklubb med 36 hål. Fiske i Mörrumsån och Kreativum.Read more and book here!

 Svängsta/Karlshamn


Trevlig stuga med kamin på inhägnad och till viss del gemensam tomt, ca 1500 m till bad och fiske i Bökegöl. Det finns flertalet sjöar i området, t ex Aborresjön, Kärrsjön, ca 8 km till Mörrum med sitt kända laxfiske.

Nära har du också till havet och hela härliga Blekinge Skärgård med fina sandstränder och mängder med öar. Stugans läge gör att du når flertalet fina cykel och promenadvägar, t ex kan du cykla från Karlshamn via Ryd till Halmstad på Banvallsleden.
Read more and book here!

 Trensum/Karlshamn


Mysigt semesterhus på fd bondgård med stor tomt och en å som rinner i tomtgräns där du kan fiska. I omgivningen finns det många promenad- och cykelstråk t ex Laxaleden, Allböleleden längs med havet och Banvallsleden.

3 km till Svarta Sjön med fin badplats med sand och bra fiske. Semesterhusets läge ger dig närhet till samtliga kuststäder, Sölvesborg, Karlshamn, Ronneby och Karlskrona.Read more and book here!

 Mörrum


Mysig stuga på härlig naturtomt i en backe. På baksidan ca 200 m från stugan rinner Mörrumsån där du kan fiska och ta ett dopp.

Ca 5 km till havet och sandstranden vid Pukaviksbukten. Nära till hela Blekinge Skärgård.
Mysig stuga med braskamin på härlig naturtomt i en backe i norra delen av Mörrum samhälle. Bakom stugan rinner Mörrumsån, ca 200 m från stugan, där du kan fiska och ta ett dopp.Read more and book here!

 Karlshamn/Guevik


Fint semesterhus med härlig uteplats i söder ut mot skogen. Området har ett flertal sjöar med fina möjligheter till bad och fiske, även Mörrumsån med laxfiske är nära.

Semesterhuset ligger nära havet med sandstränder och hela Blekinge skärgård, tex Tjärö med restaurang och café. Ett besök på Ericsbergs Viltpark och Naturreservat, som ligger strax bredvid semesterhuset kan rekommenderas.

 


Read more and book here!

 Mörrum


Semesterlägenhet på bottenvåningen i en enfamiljsvilla, centralt belägen i Mörrum. Ett rum med två våningssängar, köksbord och ett trinettkök.

Frys finns att låna. Mindre, möblerad altan under tak med utegrill.
Lekplats 25 m. Till affär, kiosk, apotek mm är det cirka 200 m. Till Laxens hus och restaurang nere vid Mörrumsån är det knappt 500 m. Till havet i Karlshamn och Kreativum är det 11 km.
Karlshamns GK:ås fina 2 x 18-håls bana finner ni strax norr om Mörrum.
Read more and book here!

 Karlshamn


Fräsch mindre stuga belägen 2 km öster om Karlshamns centrum i fritidsområdet Kollevik. Möblerad altan under tak med utegrill.

Gräsytor för lek och spel. Inom området finns affär, kiosk, servering, minigolf samt tennisbana.
Barnvänligt havsbad med sandstrand samt bad från klippor 300 m. Insjö med inplanterad ädelfisk (fiskekort får köpas) 700 m. Fritt fiske i havet. Stugan ligger i ett lugnt och barnvänligt stugområde.
Read more and book here!Fishing areas nearby Karlshamn

Mieån Södra
Mieån
Kroksjöarna och Lindenborgssjön
Bräkneån
Mien
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se