Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg

 Vargön


Härlig, välbyggd semesterbostad väl lämpad för den större familjen eller generationsboende. På första våningen två sovrum och badrum, stort rymligt välutrustat kök samt väl tilltaget allrum med mysig braskamin.

På plan två ett stort allrum med bäddsoffa och ett sovrum. Beläget mittemellan platåbergen Halle och Hunneberg, kända för sina vackra profiler och sin rikliga tillgång på älg.Read more and book here!

 Vänersborg


Med ett av de absolut bästa lägena vid Vassbotten, en del av Vänern ligger denna semesterbostad med terrasser och stora ljusinsläpp mot sjön där båtar passerar in och ut i Vänern. På andra sida viken ligger Vänersborgs mysiga stadskärna med torg, restauranger, affärer och parker.

Den lilla stugan är välplanerad och har ett välutrustat kök med matplats på första parkett och panoramautsikt över vattnet. Fräscht bad och bastu.
Vid piren ligger roddbåten, motor kan hyras.

 


Read more and book here!

 Frändefors


Mysig stuga med överbygd terrass. Fantastisk panoramautsikt över Vänern på egen strandtomt.

Gott om bär och svamp och trevliga promenadstigar.Read more and book here!

 Trollhättan


En unik möjlighet att bo i centrala Trollhättan. Mycket trevlig semesterlägenhet på plan två, två sovrum, stort allrum och ett mysigt välutrustat kök.

Från uterummet under tak ser ni den pulserande Göta kanal med stora och små båtar passera på sin färd tvärs över Sverige. Gatan och hamnen nedanför sjuder av liv och aktiviteter, här finns inbjudande uteserveringar och restauranger.Read more and book here!

 Vänersborg


En rejäl stuga för året-runt-boende. Omgiven av bördiga åkrar och skog rik på bär, svamp och vilda djur såsom älg, rådjur och räv.

Härligt område för rekreation. Ni har 15 km till Vänersborg som ligger vackert vid Vänerns sydliga spets.
Här kan ni strosa runt i den charmiga småstaden, vandra längs Vänerns strand, besök Vänersborgs museum eller handla i någon av stadens butiker. Skalden Birger Sjöberg kallade i slutet av 1800-talet för ”Lilla Paris” och det namnet lever fortfarande kvar.Read more and book here!

 Uddevalla


Trevlig stuga belägen i skogsbrynet. Nära till Gundlebosjön där ni kan ta uppfriskande bad morgon och kväll.

Till Vänersborg är det 15 km och här kan ni strosa runt i den mysiga staden som även kallas ”Lilla Paris”, shoppa i de trevliga butikerna, äta på någon av restaurangerna, promenera längs med Vänerns strand, bada i Vattenpalatset eller besöka Vänersborgs museum. Besök Trollhättan, 16 km, och ta en båttur på Göta älv och upplev en slussning.Read more and book here!

 Trollhättan/Öresjö


Mycket trevlig och fräsch villa med utsikt över Öresjö från den överbyggda terrassen. Promenadavstånd till bryggan där båten ligger förtöjd.

Härlig grillplats i närheten.

 


Read more and book here!

 Trollhättan


Härlig semesterbostad med stor terrass i flera väderstreck. Trevligt allrum med modernt kök i linje.

Två mysiga sovrum med sköna sängar. Fräscht badrum.
En kort promenad tar er ner till mycket fräsch ordnad badplats i Öresjö, väl lämpad för barnfamiljen. Sjön har rent vatten och är rik på fisk såsom gädda, abborre och löja. Skog och mark kring stugan är rik på bär och svamp. Faunan består bland annat av älg, rådjur och räv.
Read more and book here!

 Uddevalla


Trevlig och ombonad stuga med stora ytor för umgänge och rekreation. Gott om bär, svamp och vilda djur i området.

Endast 400 m till fiske och båt. Kanadensare finns.

 


Read more and book here!

 Frändefors


Semesterhus, vackert inbäddat i skogsbrynet i utkanten av åkrar och ängar. Nära till bär och svampmarker.

En kort promenad tar er till Hästefjorden där båten ligger för spännande bad- och fiskeutflykter.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Frändefors

Stora Hästefjorden
Fredriks Sjö
Rådanesjöns FVOF
Stora Köperödssön, Kölnevattnet, Vrångevattnet mfl
Ellenösjön, Östersjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se