Västra Kronobergs Metklubb

 Ljungby


Trevlig och fräsch stuga 6 km från Ljungby vid Bräkentorpssjön som har fina vandringsleder och cykelstigar. Sjön har bra fiske och en fin badplats.

Vintertid finns det eljusspår runt sjön. Stugan ligger naturskönt med betande hästar runt huset.
4 vuxencyklar och 2 baden-baden stolar finns vid huset. Stugan har en öppen planlösning och på loftet har ni bara ståhöjd i mitten. Ljungby som ligger bara 6 km bort erbjuder shopping, restauranger, Sagomuseet och Sven Ljungbergmuseet.

  


Read more and book here!

 Bräkentorp/Ljungby


Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan. Ni har även möjlighet att hyra kanot, kajak och 2 cyklar.

Vid Bräkentorp finns fina vandringsleder, bra fiske och en fin badplats. Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan.
Sommartid finns det tillgång till 2 sängar på loftet med ingång utifrån stugan. Ett bra alternativ för de som inte vill sova i bäddsoffan i vardagsrummet.

 


Read more and book here!

 Ljungby


Stuga med bra standard i Töttja 10 km från Ljungby. Ni njuter en fin solnedgång från verandan.

Det är bara 10 km in till Ljungby som erbjuder restauranger, shopping, Sagomuseum och Sven Ljungberg museum. Mellan Ljungby och Lagan finns två gårdsbutiker.
Här kan ni köpa kött, potatis, lök, ägg mm. Vid Tofta finns en 9-håls pay & play golfbana. Vid Bolmstad hamn kan ni hyra båtar och motorer om ni vill ut och fiska på Bolmen.
Read more and book here!

 Ljungby


Nyare, fräscht hus, avskilt beläget nära Bräkentorpssjön. Fina vandringsleder i bär-/svampskogar.

Stort allrum/köksdel. Handikappv.
Nyare, fräscht hus med avskilt läge i en skogsglänta, men ändå nära Ljungby och i anslutning till Bräkentorpssjön. Här erbjuds ett lugnt och härligt boende. Fina vandringsleder precis utanför knuten. Bräkentorpssjön har en fin sandstrand vid den östra sidan.
Stugan ligger nära bra bär- och svampmarker. Stort allrum/köksdel med både kamin och köksspis.Read more and book here!

 Tutaryd/Ryssby


Mysig, renoverad smålandsstuga, belägen endast 200 m från sjön. Stugan som har en fin glasveranda finner ni strax bakom syrenhäcken.

Liten promenadstig ner till sjön Tutarydssjön som erbjuder en liten sandstrand och fiske. Huset har den gamla charmen kvar med riktiga trägolv, lite lägre takhöjd, och ett renoverat kök i gammal stil.
Strax intill hittar ni Prästeboda naturreservat med bl a. ett rikt fågelliv. Shopping i Ljungby. Laganland Älgpark ca 18 km.

 


Read more and book here!

 Lagan


Rött gårdshus, varsamt renoverat. Allrum med fräscha 50-talsmöbler i blått.

1 TV med tyska kanaler. Avskild uteplats.
Denna röda stuga med vita knutar med skogen som närmsta granne hittar ni strax utanför Lagans samhälle i Småland. Gårdshuset är varsamt renoverat. Ett av sovrumen finns på bottenplan och fyra av bäddarna en trappa upp. Allrummet är möblerat med fräscha 50-talsmöbler i blått.
1 TV med tyska kanaler. Den evigt gröna buxbommen ger avskildhet på den soliga uteplatsen.Read more and book here!

 Ljungby


Fint gårdshus med hästar på äng intill. Roddbåten ligger i sjön Kössen.

Charmigt semesterhus i närheten av Ljungby i Småland med hästar i hagen intill. Här kan man njuta av den småländska naturen och närheten till sjön Kössen och sjön Bolmen.
Roddbåten ligger i Kössen som erbjuder ett bra fiske efter gädda, gös och abborre. Många fina badplatser och härliga fiskesjöar i närheten. Laganland Älgpark samt Busland och Lagans Golfbana ca 25 km.

  


Read more and book here!

 Bolmen/Bolmstad


Charmigt semesterhus från mitten av 1800-talet. Avskilt beläget, men med närhet till sjön Bolmen vid Ljungby i Småland.

Huset är renoverat med de gamla takbjälkarna synliga i båda plan. Låg takhöjd på bottenplan ( ca 1.
95 -2.00) och andra våning med mycket rymd. Rummen är inredda upp i spets. Här finns både kakelugn och öppen spis för mysfaktorn.
Det lilla lusthuset med trädgårdsmöbler gör kvällarna sköna. Vedeldad badtunna kan hyras efter överenskommelse med värd.
Read more and book here!

 Tallbacken/Bolmen


Detta nybyggda hus med sin spännande arkitektur hittar ni vid sjön Bolmen. Här finns gott om plats och högt i tak.

Golvvärme i hela huset. Sjön Bolmen erbjuder ett bra fiskevatten och en härlig sandstrand.
Gör gärna ett besök på Laganland Älgpark och Busland eller varför inte ta en tur till High Chaparral och lek vilda western. Astrid Lindgrens värld når ni inom 2 timmar. Shopping i Värnamo eller Halmstad.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Tallbacken/Bolmen

Bolmen
Kösen
Bolmåns FVOF
Ljungsjön
Lagan-Skålåns FVO
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se