Säbysjöns FVOF

 Tranås


Stort och rymligt semesterhus med atmosfär på bondgård från 1700-talet i vackra omgivningar. Tranås 10 km, Gränna och Visingsö 30 km, Eksjö 45 km, och Vimmerby 100 km.

Read more and book here!

 Tranås


Enklare stuga, avskilt belägen med skogen in på knuten utanför Tranås i Småland. Kakelugn i allrum.

Tranås 8 km. Sovrum 1 är genomgångsrum.
Låg takhöjd; 1,80m uppe och 1,90m nere. Enklare stuga, avskilt belägen med skogen in på knuten. Kakelugn i allrum. Tranås 8 km.
Sovrum 1 är genomgångsrum. Låg takhöjd; 1,80m uppe och 1,90m nere.

  


Read more and book here!

 Tranås


Trevlig stuga i grönskande omgivning, belägen i Sunhultsbrunn. Stora strövområden och bad i sjön Söljen.

Ca 40 km till Gränna med polkagristillverkning. Trevlig stuga i grönskande omgivning i Sunhultsbrunn mellan Aneby och Tranås.
Här finns stora strövområden och bad i sjön Söljen, där ni också kan hyra båt. Ca 40 km till Gränna med polkagristillverkning och färja till Visingsö. Vintertid finns Asby alpin i Kisa med utförsåkning.
Read more and book here!

 Tranås


Här bor ni i ett mycket fint och trivsamt semesterhus med underbart läge vid vackra sjön Sommen strax utanför Tranås. Härlig inglasad altan där ni kan njuta av panoramautsikten över sjön.

Egen sjötomt i etage med grillplats. Ca 500 m till restaurang, minigolf, kanotuthyrning.
Ta gärna en tur på Sommen med ångbåten Boxholm. Ni har 5 km till Tranås GK som är en trevlig bana med blandad skogs- och parkbana invid sjön Sommen och med omväxlande layout.Read more and book here!

 Tranås


Fräscht, helrenoverat semesterhus vid den underbara sjön Sommen i Småland. Rymligt, välutrustat kök med panoramautsikt över sjön.

Stor, härlig terrass i söderläge med bubbelpool för åretruntbruk. På andra sidan vägen som går nedanför huset, har ni egen brygga och badplats.
Stor trädgård med bl a studsmatta, rutschkana och lekstuga. Fina naturområden runtomkring. Pemanentboende i annex på tomten. Järnvägen och väg ( bullerplank/staket mot vägen och extra isolering) passerar utanför tomtgränsen.

 


Read more and book here!

 Sjöbacka/Tranås


Trevligt hus med spännande planlösning. Underbar utsikt över sjön Raklången.

Nära till bad, och utmärkta fiskemöjligheter. Möjlighet att hyra båt.
Insynsskyddad terrass på husets baksida.

  


Read more and book here!

 Blåvik/Boxholm


Här bor ni ett unikt semesterhus med gott om utrymme både inne och ute. Längs med hela huset går ett härligt trädäck, med olika sittplatser.

Vacker utsikt och nära ner till vattnet där ni hittar både marina och badplats. I närheten finns det båt- och kanotuthyrning samt att det går att hyra båtplats, om man har egen båt med sig.
I omgivningarna hittar ni många fantastiska platser och sevärdheter. Från början av maj till slutet av september kan ni besöka Torpöns camping som ligger i närheten.Read more and book here!

 Tranås


Vackert belägen stuga med fin utsikt över sjön Ödesjön. Stort panoramafönster med altandäck mot sjön.

Kanot finns. Enskilt läge.
Duschen finns i separat tvättrum. Tranås 6 km.

  


Read more and book here!

 Tranås


Ett gammalt kulturhus som ligger på en Herrgård med lång historia 18 km från Tranås i Småland. Här bor ni precis intill sjön där man bara kan gå rakt ner för att bada eller fiska.

Huset har generösa ytor med gott om plats att umgås. Duschar ligger i separat hus ca.
100 m från huset. Det finns även en badtunna och SPA-avdelning i annexet och vill man använda det får man betala 1000 SEK/gång till ägaren. I närområdet hittar ni många sevärdheter och aktiviteter för alla åldrar.

 


Read more and book here!

 Tranås


Trevlig stuga med fint läge vid sjön Noen på det småländska höglandet. Fin altan med morgonsol och sjöutsikt.

Nere vid sjön har ni en båtplats till förfogande. Gäststuga på tomten med våningssäng.
Trevlig stuga med fint läge vid sjön Noen på det småländska höglandet bara 15 km från Gränna. Fin altan med morgonsol och sjöutsikt. Nere vid sjön har ni en båtplats till förfogande. Gäststuga på tomten med våningssäng.
Sovrummet vid köket har enbart draperi.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Tranås

Valen
Noen
Ören
Ralången
Bunn (Norra och Mellan)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se