Stävresjöns FVOF

 Julmyra/Heby


På egen sjötomt ligger detta fina sommarboende. Två stugor, båda med wc/dusch och två bäddar, sammanlänkade av altan under tak.

Här solar man på egen brygga och badar vid sandstränderna i närheten. På egen sjötomt vid sjön Tarmlången i Uppland ligger det här fina sommarboendet med plats för 4 personer.
Två stugor, båda med wc/duschrum, sammanlänkade av stor altan under tak. Den större stugan rymmer också gemensamt kök och allrum med TV och vedeldad kamin.

 


Read more and book here!

 Salinge/Enköping


Semesterhus som ligger med härlig utsikt över landskapet mellan Enköping, Uppsala och Stockholm. I närheten finns en bra fiskesjö till vilken man löser fiskekort hos ägaren.

Det finns även andra möjligheter till fiske för den som önskar. I området finns älg, hjort och rådjur och annat djurliv.
Det är gott om svamp och bär i skogarna under de perioder dessa växer och den svenska allemansrätten ger alla god möjlighet att njuta dessa tillgångar.

 


Read more and book here!

 Enåker/Heby


Bo på landet i natursköna Enåker – perfekt för en rid- eller fiskesemester med vännerna eller bara för upplevelsen att bo på en hästgård. Möjlighet att ta med egen häst, bra ridterräng.

600 meter till sjön. Där du både kan bada och fiska.
Vill du fiska i större vatten, och har bil med dragkrok, finns båt att låna. Nationalparken Färnebofjärden ligger på lagom utflyktsavstånd, liksom älgsafari och 18+9-håls golfbanor.

 


Read more and book here!

 Smedjebacken


Mycket trevligt semesterhus med närhet till både bad och fiske med båt. Mycket natur och en härligt avkopplande plats för rekreation och trivsel.

Detta är något för dig som vill uppleva naturen och söker lugnet. Välskött röd stuga mitt i skogen i södra Dalarna.
Fullt utrustat hus med vedspis, tvättstuga och dusch i källaren. Liten sjö intill huset. Egen brygga och möjlighet att hyra roddbåt. Barnvänligt läge med stor tomt för fotboll, badminton etc.
Read more and book here!

 Sandviken


Mysig stuga i den vackra Färnebofjärdens Nationalpark, med härliga naturupplevelser och bra fiske. Vattnet är inte drickbart, ta med dricksvatten.

Stugan har egen brunn och det vattnet går det bra att duscha och diska i. Mysig stuga med öppen och smart planlösning.
Helt privat läge på fin sjötomt vid Dalälvens strand. Allrum, kök/matplats, två sovrum och badrum. Stor och solig altan mot sjösidan. Bad från brygga.
50 m från sandstrand. Sjöutsikt från sovrummen.

 


Read more and book here!

 Örsundsbro


Ljuvligt, lugnt sommarviste för både familjen och husdjuren i fin stuga – här bor man mitt i naturen omgiven av trädgård, ängar och skog på husägarens egen mark. Det finns plats för 8 personer i stugan och i det lilla 1700-talstorpet intill.

Stugan har gemensamt kök, sällskapsrum med TV och 3 sovrum. Sovrum 1 och 2 är genomgångsrum.
2 av bäddarna finns i annexet. Det finns en liten kemtoalett, dessutom separat utedass. Modernt duschrum med ingång utifrån.
Read more and book here!

 Kvicksund


På en udde i Mälaren ligger detta fräscha semesterhus med stora utrymmen och härlig öppen spis. Panoramautsikt över sjön från alla rum.

Enskilt beläget med naturskyddsområde att ströva omkring i. Stora altaner med trädäck runt tre sidor av huset, delvis under tak.
Vid den egna sandstranden med brygga ligger roddbåten och det är fritt fiske i sjön. Nära Strömsholm och museum. 20 km till Eskilstuna Zoo. Stockholm 120 km.
Read more and book here!

 Eskilstuna


Välrenoverat semesterhus med den gamla charmen bevarad. Huset ligger vid Mälarens strand med egen båt och brygga.

Stor altan mot sjön. Nära Eskilstuna och Strömsholm.
Välrenoverat semesterhus med lantligt läge på gård och med den gamla charmen bevarad. Huset ligger vid Mälarens strand med egen båt och brygga. Stor altan mot sjön. För mysfaktorn och kyliga kvällar finns en braskamin.
Nära till Eskilstuna med djurparken Zoo och Strömsholms ridsportanläggning.
Read more and book here!

 Eskilstuna


Rymligt och trevligt semesterhus vid Mälarens strand nära Eskilstuna och Strömsholms ridcenter. Egen båt och brygga vid stranden med fritt fiske.

Vandringsled 400 meter. Rymligt och trevligt semesterhus med lantligt läge vid Mälarens strand nära Eskilstuna och Strömsholms ridcenter.
Egen båt och brygga vid stranden med fritt fiske. Vandringsled 400 meter. Golfbana 7 km. Fina strövområden med gott om bär och svamp i viltrik natur.
25 km till Djurparken ZOO i Eskilstuna.

 


Read more and book here!

 Strängnäs


Fräscht semesterhus med naturen, hästhagar och Mälaren intill. Trevlig inredning i genuin stil.

Stor altan och separat trädäck med gedigen vedeldad badtunna som kan hyras. 6 golfbanor inom 25 km.
Strängnäs 22 km. 50 liter frys är i separat byggnad. Fräscht sommarhus med naturen, hästhagar och Mälaren intill. Trevlig inredning i genuin stil.
Stor altan och separat trädäck med gedigen vedeldad badtunna som kan hyras.50 l frys separat.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Strängnäs

Nedre Kolbäcksån, Kolbäcksgropen, Skantzsjön
Kolbäcksån (Hedvallsbron till Surahammars kommungräns) samt Magsjön, Östersjön och Västersjön
Jungfrun
Aspen
Norra Nyköpingsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se