Gingri-ön FVO

 Borgstena/Borås


Fantastiskt avskilt läge med egen sjötomt har detta semesterhus. Panoramautsikt över Storesjön/Lassesjön, vattnet är mycket rent och här finns abborre, mört, surtare och gädda .

Mysig bastu vid vattenbrynet. Semesterbostaden har väl tilltagen terrass och inglasat uterum.
Trevligt allrum och välutrustat kök i ett. Två fina sovrum med sköna sängar, på plan två ett extra sovrum med lite lägre takhöjd. Nära till Borås, tekostaden med många kaféer och restauranger.
Read more and book here!

 Borås


Mycket trevligt semesterhus med strandläge och egen brygga i Öresjö utanför Borås. Från bryggan tar man stegen ner för ett uppfriskande bad eller varför inte prova fiskelyckan härifrån, sjön är rik på fisk och har det renaste vatten.

Väl tilltagen terrass med panoramautsikt över sjön, inbyggd jacuzzi med plats för sex personer. Separat annex med två, tre bäddar.
Sovloft med öppen trappa. Master bedroom på plan ett med sköna sängar och utsikt över vattnet.
Read more and book here!

 Dalsjöfors


Med en magnifik utsikt över Dalsjön finner ni detta semesterhus, utan grannar, med stort bubbelbadkar/spabad och en saltvattenspool som går att använda maj-september. Båda är högt placerade med en enorm utsikt över sjön.

Sol hela dagen och fantastisk kvällssol. Den lilla trappan tar er ner till sjön med den egna bryggan, där roddbåten ligger på plats april-november.
Stort altandäck för soliga lata dagar. Detta hus är helt klart något utöver det vanliga.

 


Read more and book here!

 Hökerum


Trevlig stuga i Hökerum med tillgång till egen båt. Från stugan har du utsikt över sjön Mogden där det finns en barnvänlig badplats och fina fiskemöjligheter.

Motor finns att hyra. Semesterbostaden ligger i ett lugnt och etablerat stugområde ca.
10 km till Ulricehamn i Västergötland. I Ulricehamn kan man på vintern åka utför i de 3 pisterna och där två liftarna tar er upp för backen. För barnen finns det 2 backar med lift. Här finns även skidskola och skiduthyrning.
Read more and book here!

 Ulricehamn


Mysig semesterbostad i etablerat stugområde med panoramautsikt över sjön Mogden. Stugan har en trevlig inglasad terrass samt en stor tomt för lek och spel.

Båt ingår för spännande fiskeutflykter. Ni har en ordnad badplats ca.
100 m från stugan. Nära till Borås och Ulricehamn, båda städerna har ett stort utbud av nöjen och aktiviteter. Många caféer och butiker. Missa inte Borås Djurpark.
Skog och mark kring stugan är rik på bär och svamp.

 


Read more and book here!

 Tämta/Fristad


Högt belägen stuga med utsikt över sjön Säven. Fiske, båt och barnvänlig strand vid sjön.

Borås djurpark 25 km. Endast 1 timma till Göteborg med bl a Liseberg och Universeum och 1 timma till Skara Sommarland.
Fiskekort kan köpas på plats hos värden. Sjön Säven är mycket lämplig för windsurfing. stugan ligger bredvid S07795. Högt beläget hus med utsikt över sjön Säven.
Fiske, båt och barnvänlig strand vid sjön. Borås 25 km. Fiskekort kan köpas hos värden.

 


Read more and book here!

 Tämta/Fristad


Högt belägen stuga med utsikt över sjön Säven som är lämpar sig bra för windsurfing. Båt, fiske och bad vid barnvänlig strand vid sjön.

Fiskekort kan köpas av husägaren på plats. Öppen terrass med sjöutsikt.
Borås Djurpark 25 km. Stugan ligger bredvid S07794. Högt beläget hus med utsikt över sjön Säven. Båt, fiske och bad vid barnvänlig strand vid sjön.
Öppen terrass med sjöutsikt. Borås 25 km.

 


Read more and book here!

 Tämta/Fristad


Fräscht, charmigt 1800-talshus på en stor naturtomt precis vid skogsbrynet med utsikt över sjön Säven med fina sandstränder och bra fiske. Takhöjden är 2 m.

Borås till 25 km med Textile fashion center, Borås Zoo mm. Fräscht, charmigt 1800-talshus på en stor naturtomt precis vid skogsbrynet med utsikt över sjön Säven i Tämta utanför Fristad.
Takhöjden inomhus är 2 m. Den smala vägen fram till boendet löper utmed sjökanten.

 


Read more and book here!

 Ljung


Enkel stuga med lugnt och enskilt läge i skogen med endast älgar och rådjur som grannar. Nära en liten skogstjärn.

6 km till Sämsjön som är en fin bad- och fiskesjö. Trevliga utflyktsmål är bl a Borås Djurpark, den mysiga staden Ulricehamn och Hornborgasjön med trandans.
Enkel stuga med lugnt och enskilt läge i skogen med endast älgar och rådjur som grannar. Nära en liten skogstjärn.

 


Read more and book here!

 Borås


Mycket vackert, avskilt belägen stuga med spännande planlösning. Väl tilltagna ytor för umgänge och rekreation.

Modernt fullutrustat kök. Fräscht badrum.
Flera sovrum med sköna sängar. Panoramautsikt över södra Bosjön. Här finns abborre, mört, braxen, färna, gös och gädda. Båtuthyrning ca.
2 km. Ni har ca. 6 km till Borås, en härlig turiststad med levande centrum och ett stort utbud av nöjen och aktiviteter. Här ligger tekoindustrins vagga, med många kända modeföretag.
Read more and book here!Fishing areas nearby Borås

Bosjön mfl sjöar
Storsjöns FVO utan Bolån (Borås)
Viaredssjön
Pickesjön
Ryssbybäcken
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se