Finjasjöns FVF

 

Finjasjön

Finjasjön ligger i Norra Skåne ca 5 km söder om Hässleholm. Sjön ligger ca 42 meter över havet, är 5-6 km lång och har en yta på 10,5 km2. Största djup är 12 m och medeldjupet 3 m.
Båtramp finns vid Tormestorps båtklubb, vid Finja båtplats och vid Mjölkalånga båtplats. Båt går att hyra vid Tormestorps båtklubb. Möjligheter till boende finns på Tostarps camping, vandrarhemmet på Hässleholmsgården och på vandrarhemmet på Garnisonen.De vanligaste fiskarterna i Finjasjön är; abborre, gädda, gös, sutare, braxen, sarv, mört och björkna.Fiskekort löses med dator/surfplatta/mobiltelefon via internet och är en värdehandling som ger rätt till fiske i Finjasjön. Genom signerad betalning godkänns reglerna för fisket i sjön.
Fiskekortet berättigar till sportfiske med metspö, spinnspö, haspel, flugspö och pimpel/pilkning med ett spö. För fiske med två spö krävs dagskort 2-spö. Årskort kan köpas av föreningens lokala fiskekortsombud och Sjökort kan köpas på sportfiskebolaget och av fiskekortsansvarig i föreningen.

 

Org ID: 834, Area 794

Finjasjöns FVF

Välkommen att besöka vår egen hemsida !

http://www.finjasjönsfiskevårdsförening.se


Kontaktpersoner

Peter Nilsson
0708 - 28 08 40
eller
http://www.finjasjönsfiskevårdsförening.se


  
  

Andra fiskeområden i närheten av Finjasjöns FVF

 • Almaån (Övre)
 • Bjärlången Dalsjön
 • Tjörnarpssjöns FVOF
 • Bosarpsjöns FVOF
 • Kvesarumssjön

iFiskes anslutna områden i Skåne län
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se