Götene Sportfiskeklubb

Kinnekulle Stenbrott

Stenbrottet är en väldigt speciell Put- & Takesjö inspräng i Cameberget Kinnekulle. Hit kommer många inte bara för att fiska utan för att njuta av den speciella naturen.

Kinnekulle är ett berg vid Vänerns sydöstra strand, i Götene kommun i Västergötland. Kinnekulle är ett så kallat platåberg och är ca 306 meter över havet som högst och själva toppen kallas Högkullen. Tack vare sin kalkrika berggrund har Kinnekulle mycket att ge vad gäller flora och fauna. Munkängarna med sin ramslök och murgröna, Österplana hed med sina orkidéer och den så kallade Kleven (del av berget där det stiger avsevärt) speciella natur. Kinnekulle ligger inom område av riksintresse för naturvården och omfattas också av Natura 2000. [Källa: Wikipedia]
 I området finns ett eller flera "put-and-take"-fiskevatten med inplanterad ädelfisk.

Fiskarter


Regnbåge

Rikligt
 

Org ID: 156, Area 121

Götene Sportfiskeklubb

Logo Götene Sportfiskeklubb
Götene Sportfiskeklubb finns för att alla fiskeintresserade i Götene med omnejd skall ha en möjlighet att umgås och fiska tillsammans. Vi bedriver även en omfattande fiskevård i föreningen.
  

Annonser

Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
Tivedsporten Eco Camp - Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.
Smålandsfiskarna - En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.

Andra fiskeområden i närheten av Götene Sportfiskeklubb

 • Flians övre
 • Skärvalången, Bysjön, Eggbysjön och Vagnsjön
 • Emten (Ämten) och Flämsjön
 • Lången
 • Ösan

iFiskes anslutna områden i Västra Götalands län
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se