Lysekils sportfiskeklubb

 

Fiskeklubben förvaltar ett par fina vatten. För att fiska i vatten måste man vara medlem i fiskeklubben. Klubbens vatten är främst Hällers myr där vi planterar ut regnbåge regelbundet samt att vi har ett känt karpfiske. Vid vattnet finns en fiskestuga som klubbmedlemmar kan nyttja. Vi arrenderar Björid kanal i Munkedal som erbjuder ett fantastiskt metfiske. Vi har även Vrångevattnet med abborre och gädda, samt fiskerätt i Viksjöns fiskevårdsområde, Trästickeln, Byrevattnet och Kirkerudssjön genom vårt medlemskap.

Klubben sonderar ständigt terräng efter nya intressanta vatten i närområdena. Fiskeklubben arrangerar tävlingar i pimpel (om is finns), kustmete, havsfiske, mete, flugfiske, småbåtsfiske varje år. Vi försöker även att ha träffar i kursform som t.ex flugbindning. På ungdomssidan sker fiskeutflykter regelbundet och vi försöker ha läger varje år, sommar eller vinter. Ungdomarna deltar även i klubbens övriga tävlingar och aktiviteter.

 I området finns tillgänglighetsanpassat fiskevatten. För mer information, kontakta Lysekils sportfiskeklubb.
 I området finns ett eller flera "put-and-take"-fiskevatten med inplanterad ädelfisk.

Fiskarter


Regnbåge

Rikligt

Abborre

Vanlig

Gädda

Normalt

Gös

Normalt

Mört

Normalt

Braxen

Normalt

Sarv

Normalt

Sutare

Normalt

Gräskarp

Normalt

Björkna

Normalt

Fjällkarp

Normalt

Vimma

Lite

Ål

Sällsynt
 

Org ID: 415, Area 376

Lysekils sportfiskeklubb

Klubben grundades 1974. Klubben arbetar för en aktiv medlemsnytta. Vi arrangerar läger, resor och fisketävlingar. Klubben har ett brett intresseområde inom sportfiske och ängar sig åt alla sorters fiske både i salt och sötvatten. Vi har även fina förmåner på uthyrning och utlåning av diverse saker via medlemskap, se vår hemsida för information.


Kontaktpersoner

Fiskefrågor:
Hans Johansson, 0523-14604

Medlemsfrågor:
lysekilssportfiskeklubb@outlook.com
   

Annonser

Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
Tivedsporten Eco Camp - Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.
Smålandsfiskarna - En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.

Andra fiskeområden i närheten av Lysekils sportfiskeklubb

 • Kärnsjön
 • Viksjön, Valboån, Kikerudsjön mfl
 • Anråsåns FVOF
 • Örekils & Hajumsälvens FVOF
 • Hällungens FVOF

iFiskes anslutna områden i Västra Götalands län
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se