Testföreningen

Tillgängliga fiskekort för Testföreningen 

Du kan köpa fiskekort av Testföreningen genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs kvittot levereras till dig via ePost och som ett SMS från oss på iFiske. Testföreningen redovisar moms och priserna anges i SEK inkl 25% moms.
Säsongskort test Sommar
Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Tredygnskort
Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Dygnskort regnbågsströmmen
Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
 
Sjökort gäddgölen
Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
 
Dagkort Alfa
Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Årskort ortsbor

Har utplanterad ädelfisk (Regnbåge)Detta kort får endast köpas av ortsbor. En giltig postadress måste anges, samt en fastighetsbeteckning.

Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Dagkort Delayed
Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Testkort
Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Dygnskort för VIP-medlemmar
Pris: 10 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Timkort i Testsjön

Ett fiskekort som gäller i en påhittad sjö, som ni kan köpa för 5 SEK för att prova på tjänsten.Pris: 20 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Säsongskort Vinterfiske
Pris: 20 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Kräftkort test
Ej ett riktigt kort, men pengar dras om du köper det i testsyfte.

Pris: 66 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
 
Veckokort Alfa
Pris: 100 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Dygnskort
Testkort

Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
 

Båtar

Båtuthyrning (en dag)
Vi har 6 båtar att hyra ut. 2 på östra sidan och 4 på västra.

Pris: 5 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
 
Ungdomskort
För barn och ungdomar under 16 år

Pris: 0 SEK* (SEK, Inkl 25% moms)
 

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, som förbehåller sig rätten att sända information och erbjudanden till er. All information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med WyWallet som är en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med WyWallet alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!
För privatkunder som önskar betala via mobilräkningen alt. kontantkortet skapas det en automatiskt anslutning till Wywallet vid första köpet. Avtalsinformation kommer via SMS.
Har du ett företagsabonnemang eller ett kort där köp via betal-SMS är blockerade måste du först skapa ett konto på WyWallet. Där kan du ställa in så att betalningen istället görs via en faktura eller dras från ett konto. Hanteringen av detta gör du via WyWallet-appen, eller på www.Wywallet.se. Notera att dessa funktioner också kan användas av privatpersoner som vill använda andra betalningsmöjligheter för SMS-köpen.
För utländska abonnemang hänvisar vi istället till köp via Internet på www.iFiske.se
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se