Lysekils sportfiskeklubb

Tillgängliga fiskekort för Lysekils sportfiskeklubb 

Du kan köpa medlemskap av Lysekils sportfiskeklubb genom oss på iFiske! Alla produkter (medlemskap) som säljs är digitala, dvs kvittot levereras till dig via ePost och som ett SMS från oss på iFiske. Lysekils sportfiskeklubb redovisar ej moms och priserna anges därför i SEK exkl moms.
Familjemedlemskap
 Gäller endast familjemedlemmar folkbokförda på samma adress.

Pris: 450 kr (SEK)
 
Senior medlemskap
Pris: 400 kr (SEK)
 
Dam och Pensionär
Pris: 300 kr (SEK)
 
Junior
 Upp till 16 år

Pris: 200 kr (SEK)
 

Specialkort/Stuguthyrning

Gästfiskekort Hällers Myr

Detta fiskekort gäller enbart för de som fiskar som gäst till medlem i Lysekils SFK. Medlemmens nummer måste anges på fiskekortet för att det ska vara giltigt. Fiske för gäst endast tillåtet tillsammans med medlem! Obs! Kan endast användas tillsammans med medlem i Lysekil sportfiskeklubb!

Pris: 120 kr* (SEK)
  
Stughyra (Max 5 pers)

OBS!! Viktig information!

 

Endast medlemmar i Lysekils sportfiskeklubb får boka stugan.

En medlem måste vara på plats under hela hyresperioden.

(det går alltså inte att köpa ett gästfiskekort/dygnskort och boka stugan)

 

  Endast medlemmar får boka stugan! Gäller alltså ej gäst/dygnsfiskekort!

Pris: 200 kr* (SEK)
 

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, som förbehåller sig rätten att sända information och erbjudanden till er. All information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med WyWallet som är en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med WyWallet alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!
För privatkunder som önskar betala via mobilräkningen alt. kontantkortet skapas det en automatiskt anslutning till Wywallet vid första köpet. Avtalsinformation kommer via SMS.
Har du ett företagsabonnemang eller ett kort där köp via betal-SMS är blockerade måste du först skapa ett konto på WyWallet. Där kan du ställa in så att betalningen istället görs via en faktura eller dras från ett konto. Hanteringen av detta gör du via WyWallet-appen, eller på www.Wywallet.se. Notera att dessa funktioner också kan användas av privatpersoner som vill använda andra betalningsmöjligheter för SMS-köpen.
För utländska abonnemang hänvisar vi istället till köp via Internet på www.iFiske.se

 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se