Lysekils sportfiskeklubb

Tillgängliga fiskekort för Lysekils sportfiskeklubb 

Du kan köpa medlemskap av Lysekils sportfiskeklubb genom oss på iFiske! Alla produkter (medlemskap) som säljs är digitala, dvs kvittot levereras till dig via ePost och som ett SMS från oss på iFiske. Lysekils sportfiskeklubb redovisar ej moms och priserna anges därför i SEK exkl moms.
Familjemedlemskap
Gäller endast familjemedlemmar folkbokförda på samma adress.

Pris: 450 SEK (SEK)
 
Senior medlemskap
Pris: 400 SEK (SEK)
 
Dam och Pensionär
Pris: 300 SEK (SEK)
 
Junior
Pris: 200 SEK (SEK)
 

Specialkort/Stuguthyrning

Gästfiskekort Hällers Myr
Gäller för gäst till medlem i Lysekils SFK.

Pris: 120 SEK* (SEK)
  
Stughyra
En nackdel är dock att man får boka dygnsvis och genomföra fler köp, men fördelarna med att ha en alltid aktuell kalender att se när stugan är ledig överväger detta. Ett tips är att skaffa en användarprofil på Ifiske.se då man får alla sina uppgifter sparade och köp går mycket lättare.

Skaffa ett användarkonto så underlättar det oerhört.

Pris: 200 SEK* (SEK)
 

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, som förbehåller sig rätten att sända information och erbjudanden till er. All information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med WyWallet som är en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med WyWallet alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!
För privatkunder som önskar betala via mobilräkningen alt. kontantkortet skapas det en automatiskt anslutning till Wywallet vid första köpet. Avtalsinformation kommer via SMS.
Har du ett företagsabonnemang eller ett kort där köp via betal-SMS är blockerade måste du först skapa ett konto på WyWallet. Där kan du ställa in så att betalningen istället görs via en faktura eller dras från ett konto. Hanteringen av detta gör du via WyWallet-appen, eller på www.Wywallet.se. Notera att dessa funktioner också kan användas av privatpersoner som vill använda andra betalningsmöjligheter för SMS-köpen.
För utländska abonnemang hänvisar vi istället till köp via Internet på www.iFiske.se
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se