Siljansnäs FVOF

Tillgängliga fiskekort för Siljansnäs FVOF 

Du kan köpa fiskekort av Siljansnäs FVOF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs kvittot levereras till dig via ePost och som ett SMS från oss på iFiske. Siljansnäs FVOF redovisar ej moms och priserna anges därför i SEK exkl moms.
Dagkort

Obs Detta kort gäller inte för Yxen.Pris: 50 kr* (SEK)
  
Månadskort

Obs Detta kort gäller inte för Yxen.Pris: 100 kr* (SEK)
  
Årskort

Obs Detta kort gäller inte för Yxen.Pris: 250 kr* (SEK)
  
Årskort (Familj)

Obs Detta kort gäller inte för Yxen.


Familjekort

Familjekort gäller för maximalt två (2) vuxna med deras egna barn. Maximalt tre (3) egna barn per familjekort. Som barn räknas man till och med man fyllt 17 år. Familjekort gäller enbart de familjemedlemmar som bor hemma och för ett boende på samma bostadsadress.

En familj utgörs av sammanboende gifta eller samboende par eller sammanboende personer som registrerat sitt förhållande och av deras barn, av endera föräldern tillsammans med sina barn. Som familj räknas också gifta och samboende par utan barn samt personer som registrerat sitt parförhållande och som inte har barn.

 Pris: 300 kr* (SEK)
 

Dygnskort Yxen

Dygnskort Yxen

Kortet berättigar endast fiske i Yxen.

Fiske Förbud i Yxen från 1/10 - 31/12. Max 3 Öringar per kort Minimimått 20 cm Fiske Förbud i Yxen från 1/10 - 31/12.

Pris: 70 kr* (SEK)
  

Fiskekort för ortsbor

Årskort ortbo

Gäller endast mantalsskrivna ortsbor.

Obs Detta kort gäller inte för Yxen.Pris: 200 kr* (SEK)
  

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, som förbehåller sig rätten att sända information och erbjudanden till er. All information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med WyWallet som är en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med WyWallet alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!
För privatkunder som önskar betala via mobilräkningen alt. kontantkortet skapas det en automatiskt anslutning till Wywallet vid första köpet. Avtalsinformation kommer via SMS.
Har du ett företagsabonnemang eller ett kort där köp via betal-SMS är blockerade måste du först skapa ett konto på WyWallet. Där kan du ställa in så att betalningen istället görs via en faktura eller dras från ett konto. Hanteringen av detta gör du via WyWallet-appen, eller på www.Wywallet.se. Notera att dessa funktioner också kan användas av privatpersoner som vill använda andra betalningsmöjligheter för SMS-köpen.
För utländska abonnemang hänvisar vi istället till köp via Internet på www.iFiske.se

 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se