Hede SFF

Fiskerapporter

Jan-Erik Unelid, 17-10-04
Bästa fiskemetod: Flugfiske (Enhand)
 Oltjärn
 • Ingen fisk
ULF ANDERSSON *, 17-09-02
Bästa fiskemetod: Spinnfiske
 • Ingen fisk
Hans Thunholm, 17-08-20
Bästa fiskemetod: Spinnfiske
 • Ingen fisk
Reine Nissniss, 17-08-18
Bästa fiskemetod: Flugfiske (Enhand)
Bästa bete: Fluga - Torrfluga
  "Väldigt mycket vatten igen. Alltså 100kr/dygn är rena ockerpriser med tanke på hur vattenkraft släpper på vatten. Fiskade i Kiruna nyss där fisket är världskänd betalade enbart 220kr för 1vecka. Ni har väldigt fina fiskar men i en reglerad älv där det går knappt att fiska i långa stunder är 100kr för mycket. Ni borde införa fönster på fångst tex harr mellan 35-40cm okej att ta upp. Ni har ett fint bestånd men det skulle bli snäppet bättre. Gillar verklogen att fiska i ljurnan. Förra året var det samma problem med vatten nivån och jag vet att ni inte kan styra det men då borde fiskekortet vara lite billigare pga det. Tror betydligt fler hade köpt kort. Känns som en väldig chansning att åka upp. Mycket insikter i farten dåligt med vak. Såg dock en Öring på strax över kilot vaka flera ggr på en timme efter nacken vid campingen."
 Ljusnan
 • 2 st Harr på totalt 0.2 kg, snittvikt 0.10 kg.  "2 mindre harrar"
Mikael Åhrberg, 17-08-16
Bästa fiskemetod: Spinnfiske
Bästa bete: Spinnare mellan (6-12 gr)
 Oltjärn
 • 1 st Regnbåge på 1.0 kg.

Visa fler rapporter!    Visa fler rapporter! (Sökbar lista)  
Fiskerapporterna ovanför är de som vi fått in på iFiske via de fiskekort vi sålt i området. De som har rapporterat in dessa har godkänt att vi publicerar denna information. Självklart kan vi dock inte gå i god för att informationen i dessa stämmer, utan vi publicerar bara det vi får in.
Vi tar tacksamt emot fiskerapporter från din fisketur, oavsett om du fångat något eller inte. Gör din fiskerapport här: https://www.ifiske.se/index.php/portal?page=3
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se