Markaryds FVOF

Fiskerapporter

Lars Rothgarn, 17-09-29
Bästa fiskemetod: Spinnfiske
Bästa bete: Wobbler mellan (11-20 cm)
 • 1 st Gädda på 1.5 kg.
Uli Schernikau, 17-09-08
Bästa fiskemetod: Spinnfiske
 • Ingen fisk
Jan Skovsen, 17-08-18
Bästa fiskemetod: Trolling
Bästa bete: Bröd
 • Ingen fisk
Jimmie Johnsson, 17-08-16
Bästa fiskemetod: Spinnfiske
Bästa bete: Jigg / Mjukbete (Fiskliknande)
  "Observerat personer som jag MISSTÄNKER bedriver tjuvfiske! Varje gång man åker ut med båten, så är det en person, som bor utmed vattnet som åker ut till samma ställe i sjön och bara sitter där, oavsett om det ösregnar eller inte... Några gånger har han plockat upp något ur vattnet också. Finns föremål som syns på ytan vid de platser som han normalt ror ut till. Jag har aldrig varit så snabb så jag lyckats ta mig dit innan han hinner ut. Misstänker ryssja eller nät eller annat. Finns ytterligare en "frigolitbit" som flyter strax utanför lilla badstranden vid fornlämningarna som är knöten till något på botten. Den är dock märkt med Fastighetsbeteckning Oshult 1:XX. Numret och personens namn kan fås av mig om ni tar kontakt.. I övrigt så är det mycket dåligt fiske i sjön, och även i Byasjön. Jag har studerat bottnar och vattenmassor under många dagar och det är inte många fiskar som syns på ekolodet.. Misstänker starkt att det är någon som sätter nät eller att något annat är riktigt galet i sjön. Sedan undrar jag följande: Om man har fiskerätt i sjön, dvs att man via sin fastighet har det, får man då kringgå de regler som finns i MFVO regler? Det är inte tillåtet med fasta redskap men ändå får de med fiskerätt använda sådant? Vad gäller? Mina kontaktuppgifter Jimmie Johnsson 070 3660015 Ps. Jag har en bra båt, om det är någon från FVO som vill åka med så kan jag lotsa till de ställen som jag påträffat problemen. Ds."
 Lokasjön
 • 3 st Abborre på totalt 1.5 kg, snittvikt 0.50 kg.  "2 små abborrar och en på ca 700g"
 • 3 st Gädda på totalt 5.0 kg, snittvikt 1.67 kg.  "3st jämnstora Gäddor i dålig kondis...."
Tim Jönsson, 17-07-26
Bästa fiskemetod: Spinnfiske
Bästa bete: Poppers / Ytbete
 Jetesjön
 • 1 st Gädda på 2.5 kg.

Visa fler rapporter!    Visa fler rapporter! (Sökbar lista)  
Fiskerapporterna ovanför är de som vi fått in på iFiske via de fiskekort vi sålt i området. De som har rapporterat in dessa har godkänt att vi publicerar denna information. Självklart kan vi dock inte gå i god för att informationen i dessa stämmer, utan vi publicerar bara det vi får in.
Vi tar tacksamt emot fiskerapporter från din fisketur, oavsett om du fångat något eller inte. Gör din fiskerapport här: https://www.ifiske.se/index.php/portal?page=3
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se