Svinstadsjöns FVO

Fiskerapporter

Andreas Larsson, 18-06-24
Fiskemetod:Spinnfiske
Bästa bete:Spinnare mellan (6-12 gr)
 • 2 st Abborre  på totalt 0.1 kg, snittvikt 0.05 kg.  "1mini på 10-15g typ å 1 på 100g"   (  Återsläppt!)
 • 1 st Gädda  på 3.0 kg.  (  Återsläppt!)
Joacim Pettersson, 18-05-12
Fiskemetod:Spinnfiske
 • Ingen fisk
Torba Björn, 18-02-11
Fiskemetod:Ismete
Bästa bete:Levande fisk
  "7st spön fiskade av ett stort område kl.7-12, inte ett fäll, inte ett nafs, inte en fisk. Oerhört god matsäck medhavdes. Sug på den fuckers! (-:"
 • Ingen fisk
Henrik Pettersson, 18-02-11
Fiskemetod:Pimpel
Bästa bete:Levande fisk
  "En blondin ville ut och pimpla. Hon hade sett och läst många böcker i ämnet och till slut, efter att ha fått all information, letade hon upp närmaste frusna sjö. Efter att ha hittat den rätta platsen och gjort det bekvämt för sig började hon att borra i isen. Plötslig, från skyn, hörs en röst: - Det finns ingen fisk under isen! Överraskad flyttar hon sig lite längre bort. Häller upp en kopp cappuccino, gör det bekvämt och börjar sen att borra ett annat hål. Återigen skriker rösten: - Det finns ingen fisk under isen! Blondinen som nu är oroad flyttar sig till andra änden av sjön istället, ställer upp sina saker, gör det bekvämt och provar att borra ännu ett annat hål. Återigen väser rösten: - Det finns ingen fisk under isen! Hon stannar upp, tittar uppåt och frågar: - Är det du Gud? - Nej, detta är föreståndaren för isrinken!!"
 Svinstadsjön
 • Ingen fisk
Goran Manura, 17-10-04
Fiskemetod:Spinnfiske
 • Ingen fisk

Visa fler rapporter!    Visa fler rapporter! (Sökbar lista)  
Fiskerapporterna ovanför är de som vi fått in på iFiske via de fiskekort vi sålt i området. De som har rapporterat in dessa har godkänt att vi publicerar denna information. Självklart kan vi dock inte gå i god för att informationen i dessa stämmer, utan vi publicerar bara det vi får in.
Vi tar tacksamt emot fiskerapporter från din fisketur, oavsett om du fångat något eller inte. Gör din fiskerapport här: https://www.ifiske.se/index.php/portal?page=3
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se