iFiske.se lanserade i dagarna en uppdaterad hemsida som ska vara lättillgänglig för alla besökare. På hemsidan kan besökare hitta både information om fiskevatten och köpa fiskekort. Det är en modern, avskalad och enkel hemsida som arbetats fram, samtidigt som den visar bredden av vad iFiske har att erbjuda. Mycket utrymme har getts åt visuellt material så att besökare ska kunna få en tydlig bild av de fiskvatten som finns.

Pressmeddelande 2016-03-08

I år firar de digitala fiskekorten 15 år och de senaste åren har försäljningen av denna typ av fiskekort blivit en succé. Korten fick dock en trög start, något som entreprenören och pionjären Kjell fick uppleva när han började sälja fiskekort på webben.

Framgångssagan startade i en källare för 15 år sedan med en ung entreprenör, Kjell Ideskär. Han var en nyinflyttad småbarnsfar som fick spendera flera månader på att försöka hitta ett försäljningsställe för byns fiskekort. Han kom då på idén att sälja fiskekorten på Internet.

Läs mer: Digitala fiskekort 15 år i Sverige

2015-10-15

Idag har Edgesportfishing och iFiske skrivit under ett avtal som innebär att vi numera samkör alla vår annonsering mellan våra sajter. I praktiken innebär det att man som annonsör på endera sajt numera når 225 000 unika årliga användare.

iFiske har senaste året sålt över 50 000 digitala fiskekort och trenden är kraftigt ökande. Vi kommer nu att nyttja våra övriga kanaler som Edgeflyfishing.com samt Jaktsidan.se för att sprida varumärket iFiske och ytterligare öka fiskekortsförsäljningen. Sajterna Edgesportfishing och Edgeflyfishing exponeras på alla fiskekort.

Läs mer: Edgesportfishing och iFiske i samarbete

LitenButiksbildSommen ligger i den vackra gränstrakten mellan Östergötlands och Jönköpings län. Sjön är rikskänd för sitt spännande sportfiske, framförallt på den unika Sommenrödingen. Vad många inte vet är att här också finns en av Sveriges mest aktiva och engagerade fiskevårdsförening, som inte bara ser till att vårda fisket utan också göra det mer tillgängligt för en ny generation av unga sportfiskare.

Läs mer: Sommens fiskekort på papper är snart ett minne blott.

Android-Funktionsbild-(1024


2015-06-04

iFiske har släppt en uppdaterad version av sin app för iPhone och Android. Appen har fått ett helt nytt utseende samt flera förbättrade funktioner.

iFiskes app är till för att underlätta för fritidsfiskare att hitta fiskevatten och köpa fiskekort. Via appen kan man enkelt planera sin fisketur och ta reda på vilka regler som gäller, vilka fiskarter som finns och köpa de fiskekort som krävs. Andra funktioner i appen är möjligheten att se positioner t.ex för bryggor och båtramper eller läsa mer om fiskarter och sportfiskesätt. Fiskekort som köpts på iFiske syns direkt i appen och kan visas upp om en kontroll sker.

Läs mer: Uppdaterad app

Nu lanserar iFiske sin efterlängtade fiskeapp för iPhone® och iPad® i Apple App Store®. Den populära appen som sedan ett tag tillbaka funnits för Android finns nu även för Apples telefoner och surfplattor.

"Vi strävar efter att förenkla och minska komplexiteten för de som vill köpa fiskekort, och jag är glad att kunna erbjuda fler användare våra tjänster via vår nya app" säger iFiskes VD Thomas Abrahamsson, "Från och med idag kan alla som har en iPhone eller iPad söka efter fiskevatten och köpa sina fiskekort direkt i mobilen" 

De som redan köpt fiskekort via iFiske kan hantera dessa i appen och även enkelt göra fångstrapporter.  iPhoneappen innehåller även funktioner för att se detaljerade kartor över de flesta fiskevårdsområden samt se vilka fiskarter som förekommer.  Detta gör det enklare att kunna planera fisketuren och få en bättre översikt av vilka fiskemöjligheter som finns. 

Läs mer: Nu lanserar iFiske sin efterlängtade fiskeapp för iPhone och iPad

Nu kan vi erbjuda alla kunder på iFiske.se att handla med Klarna. Vi ser mycket positivt på vårt nya samarbete med Klarna och hoppas att alla kommer tycka om vår nya service. 

Fakturan till din e-mail skickas från Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ämnesraden "Faktura för ditt köp hos Jighead AB (iFiske.se)". Observera att vi alltid skickar fakturan till din email-adress.

För att betala mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas enligt den kreditprövning som Klarna gör vid köpet. När du vill välja Klarna som betalsätt så måste du också ange ditt personnummer i kassans sista steg. Det går att klicka på "Hämta" för att hämta den korrekta folkbokföringsadressen. När du har fått din faktura så har du 14 dagar på dig att betala. 

Vi hoppas att Klarna som betalsätt ska innebära ännu större valfrihet för dig som kund. 

 

Jighead HB och Smålands Turism AB har tecknat ett samarbetsavtal för att förbättra tillgängligheten till sportfisket i ett av Sveriges viktigaste fiskelän. Jighead levererar en teknisk lösning för ett länstäckande projekt som syftar till att ta fram webbaserad information om fisket i länet.

I länet finns mycket stora förutsättningar för sportfiske och fisketurism i över tvåhundra fiskevårdsområden som upplåter fiske. Ett mål med projektet är att i så stor utsträckning som möjligt få länets fiskevårdsområden att upplåta fiskekortsförsäljning på Internet.

Läs mer: Sportfisket förenklas i Jönköpings län


Företagen iFiske och Fishing Guide in Sweden inleder ett samarbete för ökad tillgänglighet av information om fiskeguider i Sverige.

Idag inleder iFiske och Fishing Guide in Sweden ett samarbete för att förbättra och förenkla presentation av professionella fiskeguider på Internet. Målet är att öka tillgängligheten och göra det enklare att hitta en fiskeguide eller instruktör. Anslutna guider kommer att presenteras under en ny sektion på iFiskes populära portal, www.iFiske.se

Läs mer: Företagen iFiske och Fishing Guide in Sweden inleder ett samarbete

Viktig information från iFiske om förändringar runt SMS-betalningar

Hej!

Sedan den 1 februari har det skett en stor förändring gällande sk. Betal-SMS, som för iFiskes del nu sköts av ”WyWallet”. För att öka säkerheten vid SMS-köp kommer betalningar från mobilen fr om 1 februari 2013 hanteras av WyWallet istället för av mobiloperatörerna som lägger ned sina tjänster. Värt att notera är att denna förändring inte bara påverkar iFiske, utan alla som tar betalt i Sverige via SMS, t.ex. alla kollektivtrafiklösningar, parkeringsautomater och mycket mer.

Eftersom förändringen precis har skett är det för tidigt att dra några slutsatser om det hela, men vi kan redan nu att det både finns för- och nackdelar. 

Sedan februari tar WyWallet över SMS-betalningar och möjligheten till SMS-köp via operatörerna upphör. Wywallet är en ny gemensam tjänst från Sveriges fyra största operatörer Telia, Tele2, Telenor och 3, som gemensamt bildat ett bolag för detta syfte. Tjänsten är godkänd av FI.

Läs mer: Information om fiskekort via SMS och WyWallet
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se