Badebodaåns FVOF

 Träthulsmåla/Fagerhult


Semesterhus som ligger avskilt med underbar utsikt över skog och mark. På tomten finns grävd damm med inplanterad fisk (regnbåge), fiskekort kan köpas hos husägaren.

Båt ingår. Ett stort hus med en stor överbyggd veranda att njuta kvällarna på.
För den fiskeintresserade finns flera egna dammar med ädelfisk nära huset. Även möjlighet till fiske i flera sjöar i närheten. Nära in till Högsby som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kleven/Högsby


Trevligt hus beläget direkt vid sjön Kleven. Tillgång till en båt vid sjön med bra fiske.

Inte långt till Öland och Vimmerby med bla Astrid Lindgrens Värld. Ett trevligt hus, beläget direkt vid sjön Kleven vid Aboda Kvarn som har bra fiske.
Ni har tillgång till en båt vid sjön och kan hyra elmotor av ägaren. Närhet till havet vid Oskarhamn. Närmaste affär ligger i Högsby. Inte långt till Öland och Vimmerby med Astrid Lindgrens Värld.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Aboda Klint/Högsby


Högt beläget fritidshus med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint. Fint fiske och närhet till havet vid Oskarshamn.

Semesterhus, högt beläget med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint. Bra fiske.
Ni har tillgång till en båt nere vid sjön. Under vintertid erbjuds längdåkning och slalom. Närhet till havet vid Oskarhamn. Närmaste affär ligger i Högsby.
Öland och Vimmerby ligger inte långt borta.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fågelfors


Avskilt och vackert beläget semesterhus intill en grävd damm och med omgivande skog och ängar. Här bor man nära Glasriket, Astrid Lindgrens värld och många fler av Smålands sevärdheter.

Området har två naturreservat och ett rikt djurliv. Här finns också goda möjligheter för svamp- och bärplockning när säsongen är rätt.
Butik och restaurang finns i närbelägna Fågelfors. Avskilt och vackert beläget hus intill en grävd damm och med omgivande skog och ängar.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ideboås


Stort och rymligt semesterhus med enskilt läge och stor trädgård som vetter ner mot sjön som ligger 100m från huset. Här ligger också båten som ingår i hyran.

Härifrån har man lika långt till Kalmar som till Växjö om man vill shoppa eller se på olika sevärdheter. Här bor ni mitt i Småland med Glasriket och bygder med många hantverkare och konstnärer som säljer sina produkter i olika gårdsbutiker.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fågelfors


En rymlig stuga med stora rum och mycket plats att umgås på. Stugan ligger vackert i skogsbrynet med ån rinnande bakom.

I hyran ingår båt och kanot. Perfekt för barnfamiljer.
Rymlig stuga i natursköna Fågelfors med tillgång till egen båt. Söker du en stuga med plats för hela familjen så är detta ett bra val. Stugan är en före detta bondgård som är belägen i skogsbrynet med ån rinnande bakom. På gården finns gungor och sandlåda till barnen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Aboda Klint/Högsby


Hus med vackert och avskilt läge ute på landet. Här har man nära till många av Smålands sevärdheter såsom Astrid Lindgrens Värld och Glasriket, Öland och mycket mer.

Semesterhus som ligger vackert ute på landet med mycket avskilt läge. Här har man nära till många av Smålands sevärdheter såsom Astrid Lindgrens Värld och Glasriket, Öland och mycket mer.
Huset är omgivet av skog som är rik på svamp och bär eller om man bara vill vandra omkring.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Brotorp Högsby


I detta semesterhus bor ni med skogen in på knuten. Här finns både bastu samt badtunna som ni delar med S35085, som också ligger på tomten.

På gångavstånd ligger sjön där båten ligger. Vid intresse kan ni också köpa jakt.
I detta semesterhus bor ni med skogen in på knuten. Två familjer kan bo nära varandra eftersom S35085 ligger på samma tomt. Här finns både bastu samt badtunna som ni delar. Er toalett ligger i hus S35086, men med separat ingång vid bastun.
På gångavstånd ligger sjön.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Brotorp Högsby


Här bor ni rymligt i ett vackert semesterhus ute på landet. Här kan två familjer bo nära varandra eftersom S35086 ligger på samma tomt.

Ni delar bastu samt badtunna. Vid bastun ligger S35086s toalett, men med separat ingång.
Det är gångavstånd till sjön. Nere vid bryggan ligger också den båt som ingår i hyran. Här finns också möjlighet att köpa till jakt på rådjur samt vildsvin och markägaren sätter ut både fasan och änder regelbundet.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fröseke


Semesterhus med högt läge och underbar utsikt över Uvasjön. Beläget strax utanför Fröseke i Smålands fina natur.

Altan under tak mot sjön.Egen brygga och en grillplats nere vid sjön.
Bra fiske efter gädda och gös. Om ni vill hyra extra båt måste denna förbeställas via husägaren. Fin barnvänlig badstrand ca 600m från huset. Här bor ni mitt i Glasriket och kan besöka de drygt 10 olika glasbruken och några studioglashyttor.
När ni ändå är i Kosta kan ni besöka Grönåsens älgpark (35 km).

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Fröseke

Uvasjön
St Hindsjöns FVOF
Boasjö
Badebodaån, Boasjön, Öasjön, Kvarnsjön m.fl. sjöar
Alsterån-Lillån FVOF
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se