Anderstorps FVOF

 Anderstorp


Härlig lägenhet som är mycket fräscht möblerad, med separat ingång och byggd 2016. Här finns golvvärme och en etanolspis för mysfaktorn.

Promenadvägen tar er till en av de två badplatserna. Härlig lägenhet som är mycket fräscht möblerad, med separat ingång och byggd 2016.
Här finns golvvärme och en etanolspis för mysfaktorn. Läget är centralt, men ändå i utkanten av i Anderstorp i Småland. Promenadvägen tar er till en av de två badplatserna. Båda med fina sandstränder och bryggor.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hären/Gnosjö


Trevlig stuga med panoramautsikt över Härensjön som är en bra fiskesjö. Sovrummet har en skärmvägg, så det känns som två sovrum även om det inte har någon dörr.

Fint bad och sandstrand precis framför huset. Trevlig stuga med fin panorama utsikt över Härensjön utanför Gnosjö.
Härensjön är en bra fiskesjö med gädda, abborre och gös. Sjön har en förbindelse vid campingplatsen till en annan sjö. Här på campingen kan ni också köpa fiskekort.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


På stor sjötomt med utsökt och helt privat läge, ligger detta semesterhus, endast 5 m från Sjöarpssjön med bad och fiske. Från den delvis överbyggda terrassen har du fin utsikt över sjön.

Den egna båten ligger vid stranden ca 30 m längre bort. Huset håller en god standard och är smakfullt inrett och har bl a braskamin och bastu för skön avkoppling.
Till Isaberg/Hestra med slalombackar och längdåkningsspår, samt äventysbana och en älgpark är det 11 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


Helt avskilt ligger denna semesterstuga med utsikt över Gärdessjön. Med närheten till Gnosjö i Småland.

Stor delvis öppen och överbyggd altan med sjöutsikt. Den lilla stigen tar er ner till sjön - där båten ligger.
Tar du däremot stigen ut till udden - hittar du den vackra grillplatsen. Timmerstugan byggdes 2010 och har en enorm takhöjd. Öppet mellan köket och det stora allrummet som har en braskamin. Här finns det plats för alla att umgås.
Fyra sovrum - varav det ena även med en barnsäng.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved


Läs mer om bostaden och boka här!

 Båraryd


Stuga i närheten av Gislaved med fantastisk utsikt ut över sjön både från vardagsrummet och altanen på framsidan. Trevligt hus med öppen och generös planlösning med tillhörande mindre hus där två av bäddarna finns.

Precis nedanför huset ligger en fin badplats och här finns också den båt som ingår i huset. Elmotor till båten kan hyras av ägaren.
Fiska kan man göra i Kyrkesjön tvärs över vägen, men det finns också bra sportfiskemöjligheter i Tranemo som ligger i närområdet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved


Stuga med utsikt över den lilla sjön och belägen i närheten av Gislaved i Småland. Här finns både en altan under tak samt en öppen terrass med fantastisk vy över sjön.

Köket är renoverat 2017 och är ljust och fräscht. Här kan man verkligen drömma sig bort medan man njuter den härliga sjöutsikten.
Den lilla stigen tar er ner till Kyrkesjön - där roddbåten som ingår ligger vid den fina bryggan. Här fiskar ni efter gädda och abborre. OBS! förbjudet med bensinmotorer på sjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved


Stort fritidshus med en härlig utsikt över Nässjön. Beläget strax utanför Gislaved i Småland.

Huset är ljust och luftigt med gott om plats, helt inrett i trä och med slipat betonggolv med golvvärme i bottenvåningen. Fyra väl tilltagna sovrum och två badrum.
Njut av en brasa i kaminen eller ett skönt bastubad. Stort och rymligt garage som kan användas till skidutrustningen, cyklar, barnvagn mm. Närhet till Isaberg och dess alpina anläggning. Fritt handredskapsfiske med begränsning i sjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


Fantastiskt semesterhus som är ljust och trevligt med mycket bra standard. Ni bor med naturen utanför knuten och bara ett grannhus.

Området i Småland är kuperat och det finns fina vandringsmöjligheter. Det är 7 km till Gnosjö där ni finner inköpsmöjligheter.
För större utbud är det 30 km till Värnamo. Här kan ni även besöka Vandalorum som är ett museum för samtidskonst och design.Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved/Nässjön


Högt beläget miljövänligt semesterhus med utsikt över Nässjön. Beläget strax utanför Gislaved i Småland.

Ett sovrum har separat ingång och 3 m vikvägg mot terrassen. Huset är ett miljövänligt hus med solfångare, biologisk toalett samt kompost toalett (Compostera).
Bastu i källarplan med ingång utifrån. Fri tillgång till trådlöst internet. Ett mycket energivänligt hus, ved kan köpas.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Gislaved/Nässjön

Malensjöarna
Hornbetasjön, Mossebosjön och Skogssjön
Majsjön, Saxesjön och Assbrunnen
Söingen och Ilasjön
Kroksjön A-vatten
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se