Bredarydsortens FVOF

 Sunnaryd/Bolmen


Mysigt, rustikt semesterhus i timmer 200 m från sjön Bolmen, känd för sin naturskönhet. Semesterhuset är beläget i Sunnaryd i Småland.

Sjön Bolmen erbjuder både ett bra fiske och många fina sandstränder med bra bad. I Sunnaryd finns dessutom en sk.
linjefärja till den östra sidan av sjön. Båt och kanot kan hyras. Stor, solig terrass. Gör gärna ett besök i westernstaden High Chapparral eller nationalparken ” Store Mosse”.
Shopping i Värnamo eller Ljungby. Besök Laganland Älgpark eller buslandet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Anderstorp


Härlig lägenhet som är mycket fräscht möblerad, med separat ingång och byggd 2016. Här finns golvvärme och en etanolspis för mysfaktorn.

Läget är centralt, men ändå i utkanten av i Anderstorp i Småland. Promenadvägen tar er till en av de två badplatserna.
Båda med fina sandstränder och bryggor. Har du tur är det motortävlingar i Anderstorp, annars kan ni göra besök i nationalparken ”Store Mosse” eller westernstaden ”High Chaparrall. Shopping med fördel i närbelägna Gislaved.Läs mer om bostaden och boka här!

 Bredaryd


Lantligt belägen semesterhus på hästgård. Villan har fyra sovrum och är väl lämpad för två familjer.

Rymligt allrum och ett stort, välutrustat kök. Nära till många fina fiskesjöar.
Ni har bl a ca 2 km till sjön Bolmen, Sveriges tionde största sjö, här hittar man 24 fiskarter och på grund av sina många öar och vikar är sjön en mycket populär sjö att sportfiska i. Området är rikt på bär och svamp. Ni har 15 km till Bredaryd. Till Laganland med älgpark och lekland har ni 34 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hären/Gnosjö


Trevlig stuga med fin panorama utsikt över Härensjön utanför Gnosjö. Härensjön är en bra fiskesjö med gädda, abborre och gös.

Sjön har en förbindelse vid campingplatsen till en annan sjö. Här på campingen kan ni också köpa fiskekort.
Sovrummet har en skärmvägg mellan dubbelsängen och våningssängen så det känns som två sovrum även om det inte har någon dörr. Om ni hellre vill sova i bäddsoffan i allrummet så går det också bra. Stugan har en altan där ni kan sitta och njuta av den fina utsikten.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved


Modernt semesterhus väl utrustat och trevligt inrett med bra standard i Gislaved. Huset har ett härligt inglasat uterum och en liten trädgård på baksidan.

I carporten finns gunga och ni har nära in till Gislaved om ni vill göra shopping eller restaurangbesök. Det finns många sjöar i närheten som t ex Karshultasjön 8 km.
Här i Småland finns det många utflyktsmål såsom Western staden High Chaparall, skidåkning och vandring i Isaberg/Hestra 25 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Forsheda


Precis invid en stor damm hittar ni denna lägenhet en trappa upp. Bottenplan med gemensam tvättstuga.

Stort fönsterparti med utsikt över dammen. Det stora allrummet rymmer både pentry och sovplatser.
Fin utsikt över dammen - där man badar och där det även finns en mindre ö - med trädgårdsmöbler. Liten båt för dammen. Fiske inom 5 km i både Bolmen eller Rannasjön. Njut av lugnet och stillheten - här finns det bara ytterligare ett hus.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Nästa/Värnamo


Ljust och fräscht möblerat semesterhus beläget intill Nästasjön med en helt underbar badplats. Huset ligger i ett öppet landskap med betande djur.

Närhet till Värnamo i det lugna Småland. För barnen finns både gunga och sandlåda.
Här njuter ni av alla årstider på den inbyggda insynsskyddade altanen med sjöutsikt. Njut av solnedgången över sjön. Sjön erbjuder förutom gädda och abborre även ett bra fiske efter gös. Den öppna spisen ger en mysfaktor.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bredaryd


Semesterhus i ljusa fina färger. Endast 1 granne.

Här njuter ni av tystnaden och naturen. Fina bär- och svampmarker.
Sjön Bolmen med både bra bad och fiske 2,5 km. Semesterhus i ljusa färger med utsikt över den småländska naturen. 35 km till Isabergs skidanläggning med 10 pister för både små och stora. Här finns från lättåkta backar och till den svarta pisten.
Semesterhus i ljusa fina färger med utsikt över den småländska naturen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


På stor sjötomt med utsökt och helt privat läge, ligger detta semesterhus, endast 5 m från Sjöarpssjön med bad och fiske. Beläget i närheten av Gnosjö i Småland.

Från den delvis överbyggda terrassen har du fin utsikt över sjön. Den egna båten ligger vid stranden ca 30 m längre bort.
Huset är trevligt inrett och det finns bl a braskamin och bastu för skön avkoppling. Två väl tilltagna sovloft med bra takhöjd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sporda/Bolmen


Välvårdat, rymligt semesterhus med bra standard. Fyra rejäla sovrum, varav ett på 30m2 med öppen spis.

Dessutom finns bastu för skön avkoppling. Huset ligger nära en väg med lokal trafik.
Till Isabergs skidanläggning är det 50 km. Här kan man åka upp i någon av de 8 liftarna och sedan susa nerför någon av de 10 pisterna. Här finns backar för alla från den gröna nybörjarbacken till den svarta pisten. På området finns bl a värmestuga och restaurang.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Sporda/Bolmen

Bolmen
Rannässjön och Barnasjön
Unnens FVOF
Bråarpasjön, Hagsjön, Fryebosjön m fl vatten.
Kösen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se