Sävsjöortens FVO

 Sävsjö


Semesterhus som ligger i hjärtat av Småland med endast 300 m till Vallsjön som erbjuder både fiske och bad. Här kan ni njuta av lugnet i ett vackert inrett hus med stor terrass på baksidan.

Ett hus att trivas i året om. Semesterhus som ligger i hjärtat av Småland med endast 300 m till Vallsjön som erbjuder både fiske och bad.
Här kan ni njuta av lugnet i ett vackert inrett hus med stor terrass på baksidan. Detta är ett hus att trivas i året om. 5 km till Sävsjö med butiker och restauranger.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hjärtlanda


Trevlig och fräsch stuga med annex i mycket vacker natur i levande historisk landsbygd. Hjärtlandasjön ligger i närheten.

Älgpark vid Hagens camping utanför Vrigstad, äventyrshuset Boda Borg 5 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävsjö


Trevlig stuga med bra standard, belägen i Viken vid den fiskerika sjön Vallsjön utanför Sävsjö i Småland. Del i brygga och sjöbod.

Lusthus på tomten. Fiskekort löses hos stugägaren på plats.
(Motor till båten ingår ej).

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävsjö


Nybyggt charmigt timmerhus beläget i fantastisk ekhage med utsikt över betesvallar och sjö. Bondgård i närheten.

9 km till Äventyrshus o familjebad.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Landsbro/Sävsjö


Helrenoverad stuga med ett naturskönt och ostört, enskilt läge i Hultagård utanför Sävsjö. Stor tomt för aktiviteter.

Stugan är belägen i en viltrik natur med fina bärmarker. Från den stora tomten har ni utsikt över den rofyllda Lidernasjön där ni kan fiska ädelfisk mot avgift.
Det finns även möjlighet till jakt och kräftfiske. I närbelägna Sävsjö med Upplevelseriket finns äventyrshuset Boda Borg, simhall, mm. Sovrum 3 är ett genomgångsrum.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässelåkra/Vetlanda


Semesterhus ute på landet. Ett härligt hus med utsikt över ängar och skog.

En skön veranda att njuta kvällssolen på och en öppen spis. Nära till Vetlanda som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.
Omgivningarna inbjuder till härliga vandringar i skog och mark. Här finns möjlighet till en naturupplevelse utöver det vanliga. Endast 5 km bort finns bra möjlighet till bad och fiske. Härligt hus på landet.
Utsikt över ängar och skog.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävsjö


Mysig timmerstuga belägen på ägarens gård vid en liten insjö. Stugan ligger vid vägens slut i skogen och här finner ni en viltrik natur.

Terrass med utsikt över sjön. Mysig timmerstuga belägen på ägarens gård vid sjön Sjöarydssjön.
Stugan ligger vid vägens slut i skogen och här finner ni en viltrik natur. Förutom sjön som ligger nedanför huset kan ni också uppleva tystnaden och stillheten i en närbelägen tjärn. Här kan ni vara helt för er själva och ro ut i båt och fiska.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Trevligt semesterhus i Norra Sandsjö utanför Bodafors. Huset är fräscht och har bra standard och ett helt fantastiskt läge och panoramautsikt över Sandsjön som har en förbindelse till Uppsjön.

Ni har flera stora altaner åt alla håll. Kuperande vackert landskap med åkrar och träd.
Det är inte långt till sjön Nömmen som är en väldigt bra fiskesjö. Sandsjöfors Värdshus som serverar väldigt bra lunchmat ligger i Sandsjöfors bara några kilometer bort.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävsjö


Trevlig stuga på landet med naturskön och viltrik omgivning. 400 m till båten.

11 km till familjebad och äventyrshus. Brant trappa till övervåning.
Trevlig stuga på landet med naturskön och viltrik omgivning och betande djur runt huset. Ca 400 m till fiske (efter gädda och abborre) på 6 ha där en roddbåt står till ert förfogande. 11 km till familjebad och äventyrshus BodaBorg i Sävsjö. Gör gärna ett besök i trästaden Eksjö.
Brant trappa till övervåning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Välkommen till denna fräscha stuga i Bodafors med panoramautsikt från glasverandan! Trädäck runt hela huset samt en öppen terrass. Ved finns att köpa vid stugan.

Brant sluttning till sjön där det finns sitthörna med möbler samt egen brygga vid Uppsjön/Sandsjön som är en badvänlig sjö. I denna sjö får man använda en liten motor.
Sjön Nömmen som har ett bra fiske, ligger inom räckhåll. Besök gärna Ekomuseet i Bodafors. Nässjö och trästaden Eksjö är andra platser väl värda ett besök.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bodafors

Norra Sandsjöns FVO
Vallsjön
Lillnömmen
Nömmen
Gisshultasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se