Kvillsfors FVO

 Ängslyckan/Skirö


Semesterhus beläget i Skirö, som även kallas Smålands trädgård. På altanen under tak kan ni söka skugga soliga dagar.

Huset ligger endast 100m ifrån Övrasjön som är en källsjö med fint fiske efter gädda och abborre. Semesterhus beläget i Skirö, som även kallas Smålands trädgård.
På altanen under tak kan ni söka skugga soliga dagar. Huset ligger endast 100m ifrån Övrasjön som är en källsjö med fint fiske efter gädda och abborre. Vid sjön finns även en bra bad- och grillplats.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Loaklev/Vetlanda


Rymlig och hemtrevlig stuga i naturskönt område där man kan njuta av lugnet och tystnaden. Nära till flera sjöar och vandringsleder i bär- och svampmarker.

5 km till barnvänlig badstrand. Tre sovrum och litet allrum på övervåningen.
På bottenvåningen finns kök, vardagsrum, uppehållsrum med en extra bädd samt badrum. Värdfamiljens gård med gårdsbutik, får, hästar, höns, kaniner och andra smådjur finns nära stugan. Tillgång till roddbåt i mindre sjö ingår.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vetlanda


Välhållen stuga med högt läge i starkt kuperad, mycket vacker natur. Stor altan med härlig utsikt.

Sovrum 2 är genomg. rum .
Brant trappa.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Pauliström


Fräsch och välutrustad lägenhet i Pauliström nära sjö och skog. Gemensam tvättstuga i källare.  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Pauliström


Lägenheten ligger i det lilla samhället Pauliström. Beläget på det småländska höglandet omgiven av underbar natur och många sevärdheter.

Närhet till Glasriket och Astrid Lindgrens Värld. Lägenheten ligger i det lilla samhället Pauliström.
Pauliström ligger på det småländska höglandet omvigen av underbar natur och många sevärdheter. Närhet till Glasriket och Astrid Lindgrens Värld. Här hittar man också många bra fiskevatten och flera bra golfbanor inom rimligt avstånd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Pauliström


Välkomna till denna lägenhet som ligger 35 km från Vetlanda och knappt 500 m från en sjö där ni kan bada och fiska. På området finns lekplats, grillplats och stora gemensamma ytor för lek och spel eller pulka på vintern.

Välkomna till en lägenhet som ligger på det småländska höglandet i samhället Pauliström 35 km från Vetlanda. Från lägenheten är det knappt 500 m till sjön där man kan bada och fiska.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett semesterhus med öppen planlösning och högt till tak i vardagsrum och kök. Med en fantastisk utsikt över sjön och med egen trappa ner till badplatsen nedanför huset.

Båten som ingår ligger ca. 150m bort.
På den stora altanen som löper längst hela baksidan ser man långt ut över sjön. I Stenberga som ligger en dryg km bort hittar ni både butik och restaurang. Huset ligger på lagom avstånd för dagsutflykter till många av Smålands sevärdheter och besöksmål.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett rymligt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Saljen. Öppen planlösning med högt till tak i kök och vardagsrum.

Endast 50m ner till badplatsen och 100m till båten som ingår. Stor generös altan som ligger mot sjön längs hela baksidan på huset.
Här kan man njuta soliga dagar och ljumma kvällar med skön utsikt. Affär och restaurang hittar ni en dryg kilometer bort i byn Stenberga. Härifrån har ni nära till många av Smålands sevärdheter och besöksmål.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Holsbybrunn


Vackert beläget semesterhus med generösa ytor och stor härlig trädgård. Endast 300 m ner till intilliggande Emån där det går utmärkt att både bada och fiska.

Till huset hör också en båt som ingår i hyran. 10 km från stugan ligger också Kettilsås som vintertid erbjuder både utförsåkning i backen och längdåkning i spåren.
Närbelägna Vetlanda erbjuder ett bra utbud av både butiker och restauranger. Härifrån når ni många av Smålands sevärdheter och besöksmål på lagom avstånd för en dagsutflykt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Stenberga


Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen.

Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde. Tillgång till gemensam vedeldad bastu, tvättmaskin och torktumlare i separat hus.
Ni bor nära både natur, kultur och sevärdheter. Inom 60 km finns Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva och guldvaskningen i Ädelfors.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Stenberga

Saljen, Skirösjön, Skärvetesjön med åar.
Övrasjön
Emån och Nybroholmsdammen
Serarpssjön
Emån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se