Enhagens FVOF

 Svenljunga


PÅ 1850-talet byggdes det ursprungliga huset som helrenoverats och byggts till under 2000-talet. Semesterhuset har ett fullt utrustat lantkök, rymligt badrum och inte minst en storstuga med timmerväggar och kakelugn.

En rejäl tomt med goda lekmöjligheter och i hagen betar klappvänliga får. Flera cyklar och en tandemcykel och båtar i två olika sjöar går att låna - och dessutom finns gratis wifi.
Om så önskas hjälper värdparet gärna till med vandringsleder och utflyktsmål.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Örsås/Svenljunga


Trivsam stuga, högt belägen på stor sjötomt i område med flera sjöar för bad och fiske. Viltrik natur.

Toalett är en separett. Ej dörr till sovrum.
Ägaren säljer fiskekort. Trivsam stuga, högt belägen på stor kuperad sjötomt vid Yttre Stångsjön i närheten av Örsås i Västergötland. Här i området finns flera sjöar för bad och för fiske efter gädda och abborre. Egen brygga och grillplats vid sjön.
Ett flertal ädelfisksjöar i närområdet. En fin promenadstig runt sjön. Viltrik natur.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Mycket vackert belägen stuga, mellan byvägen och sjön. Här har ni egen badvik med härlig sandstrand för hela familjen, mysig grillplats att elda vid och gunga som liknar Madickens.

Från semesterbostaden utgår vandringsleden runt Holmsjön, en enkel och behaglig stig som kan bjuda på vackra semesterminnen. Nära till många fina fiskesjöar med renaste vatten och rikligt med fisk.
Ett måste är att hyra dressin i Ambjörnarp och ge sig ut på spåret.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Ett litet, men välutnyttjat semesterhus med altan på baksidan. Huset finner ni strax utanför Sjötofta i Västergötland med närhet till naturen och ett flertal bra fiskesjöar.

Båten står på en trailer - ligger alltså inte vid någon sjö. Detta är ett trevligt boende med ett litet sovrum för tre och allrum med både matbord och bäddsoffa.
Det är endast 50 m till liten skogssjö, dessutom ligger Gryssjön, Malen och Majsjön i närheten. Cyklar finns att hyra och ägaren kan även ordna kanotfärder.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Vackert belägen stuga med sjöutsikt över den härliga sjön Visen. Här finns fin sandstrand och brygga som delas med grannhuset.

Uteplats med kvällssol. I Ambjörnarp, 2 km, finns minigolf, vattenskidåkning mm.
Fina bär och svampmarker. Vackert belägen stuga med sjöutsikt över den härliga sjön Visen. Här finns fin sandstrand och brygga som delas med grannhuset. Huset ligger i närheten av Ambjörnarp i Västergötland.
Uteplats med kvällssol. För den fiskeintresserade finns båtar att hyra inom 2 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Älde semesterhus som renoverats med den gamla stilen delvis bevarad. Lugnt läge i vacker skogsmiljö.

Fri båt och fritt fiske i Kalvån och Stomsjön. Bastu delas med S04714.
Vackert beläget semesterhus med mycket fria ytor för lek och spel. Huset ligger strax intill Sjötofta i Västergötland. Fritt fiske efter gädda, gös och abborre både i Kalvån och i Stomsjön. Båten ligger vid utloppet av Kalvån.
Fin, barnvänlig sandstrand samt grillplats och ett hopptorn 700 m från huset.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Högt läge med mycket fria ytor för lek och spel har detta hus beläget nära Sjötofta i Västergötland. Fritt fiske efter gädda, gös, abborre i både Kalvån och Stomsjön.

Båten finns vid utloppet av Kalvån. Fin, barnvänlig sandstrand med hopptorn och grillplats endast 700 m från huset.
Endast S04713 som granne som ni även delar bastun med. Huset har varsamt renoverats och bevarat en del av den gamla atmosfären. Närhet till bra bär- och svampmarker.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Mycket vackert beläget semesterhus alldeles vid Byasjön med stor härlig tomt där ni kan leka och spela spel. Här kan ni njuta på den egna stranden och hoppa i från badbryggan.

Stugan är väl lämpad för två familjer, här finns fyra sovrum, väl tilltaget allrum samt ett stort och välutrustat kök. Flera terrasser och inglasade uterum ger er möjlighet att välja efter väder och vind.
Området är rikt på bär, svamp och älg.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Högt och avskilt belägen stuga vid Sjötofta. Nära till skog och mark, rik på bär, svamp och älg.

Nära till flera fina fiske- och badsjöar med det renaste vatten. Nere vid bäcken ligger en mysig, vedeldad bastu.
Mycket väl tilltagen tomt, väl lämpad för lek och spel. Semesterbostaden har en äldre, gedigen inredning. Nedervåningen innehåller badrum, kök, allrum och ett sovrum. På plan två finns ytterligare ett sovrum.
Högt och avskilt belägen stuga.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Stort och rymligt semesterhus beläget vid gränsen till Småland med ett lugnt och naturskönt läge. I Isaberg 38 km från stugan finns skidåkning för hela familjen, både för avancerade och nybörjare.

Stort och rymligt semesterhus, lugnt och naturskönt beläget på stor och vacker tomt nära Stomsjön. Fri båt och fritt fiske.
Besök gärna Isabergs älgpark 38 km, Ullared 50 km, Stora Mosse, High Chaparall. Stort och rymligt semesterhus vid Sjötofta beläget nära gränsen till Småland.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Sjötofta

Gräsken, Lillgräsken, Dalsjön och Rocksjön
Hornbetasjön, Mossebosjön och Skogssjön
Majsjön, Saxesjön och Assbrunnen
Spaden
Malensjöarna
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se