Finnsjön m fl sjöars FVOF

 Simundö/Östhammar


Hemtrevlig stuga med lugnt men ändå lättillgängligt läge. Liten altan mot havet där havsutsikten skyms av växtligheten under sommaren.

Tät vass gör att man inte badar just här, men 10 km bort ligger bad med hopptorn Hemtrevlig stuga nära Kallrigafjärdens naturreservat i Roslagen. Lugnt men ändå lättillgängligt läge.
Stugan är fullt utrustad och bekväm med 50” TV med surroundhögtalare i vardagsrummet. Liten altan mot havet där havsutsikten skyms av växtligheten under sommarhalvåret.Läs mer om bostaden och boka här!

 Östhammar


Semester i Roslagens famn! Trevlig, lantlig semesterbostad som gränsar till hästhage och hästgård bara 1 km från havsvik. Boende består av två separata stugor med bekvämt trädäck emellan.

Den större stugan har kök och vardagsrum med hörnsoffa i öppen planlösning, 48-tumsTV, två matgrupper, braskamin och två sovrum. Här finns även omkopplingsbar kyla-/värmefläkt.
Den mindre stugan rymmer två våningssängar i separata rum och bäddsoffa i genomgångsrum. Toalett och dusch finns i båda husen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Herräng/Hallstavik


Välkommen till det här fina 1800-talshuset några minuter utanför Hallstavik, på vägen till Herräng. Perfekt läge för dig som kommer för att se Rospiggarna Speedway eller besöka Herräng Dance Camp.

Huset ligger på en hästgård med möjlighet att hyra liten ponny att rida eller köra, och att ta med egen häst. Det finns plats för 7 personer.
De flesta av bäddarna ligger en trappa upp, men vardagsrum med bäddsoffa, kök och badrum i markplan gör att huset är tillgängligt också med rullstol.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Herräng


Trevligt semesterhus, lantligt beläget på en gård i Norrtäljes norra skärgård. 10 km till Hallstaviks golfbana.

Fin natur med gott om bär och svamp. Trevligt semesterhus, lantligt beläget på en gård i Norrtäljes norra skärgård.
1 km till Masugnssjön där ni kan bada. 10 km till Hallstaviks golfbana. Fin natur med gott om bär och svamp. 15 km till Grisslehamn, denna gamla fiskeby som ligger vid Ålands hav.
Här finns restauranger, man kan köpa färsk fisk och ta färjan över till Åland.Läs mer om bostaden och boka här!

 Uppsala


På väg till kulturstaden Uppsala? I det här fina lilla semesterhuset bor du bara en kort bilväg från sevärdheter som Botaniska trädgården, Uppsala domkyrka och museijärnvägen Lennakatten. Inom några kilometer finns också Fjällnora friluftsområde med badplatser, båt-, paddleboard- och kanotuthyrning, naturlek för barn m.

m. och Funbosjön med sin rika fauna.
Själva huset delar tomt med husägarnas hus och är modernt och bekvämt med insynsskyddad uteplats.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Singö/Roslagen


Högt belägen liten stuga på Singö i Roslagen. Hit hälsas ni välkomna av det trevliga ägarparet som bor i stugan bredvid.

Sjötomt med gemensam brygga, roddbåt finns för fiske. Stugan har ett rum och rymmer fint pentrykök, matplats, tvåsitssoffa, TV och våningssäng, därtill finns ett fräscht badrum med takdusch och wc.
Golvvärme. Kvällssol på verandan utanför. Perfekt som skrivarlya eller för att uppleva naturen och fågellivet året om, området är populärt bland ornitologer.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Norrtälje/Grisslehamn


Hus strax utanför Grisslehamn i Stockholms norra skärgård, 200 m från havet. Huset ligger i en underbart vacker enebacke.

Fiske och bad och härligt skärgårdsliv. Semesterhuset ligger strax utanför Grisslehamn i Stockholms norra skärgård, 200 m från havet.
Huset ligger i en underbart vacker enebacke. Möjlighet till fiske och bad och härligt skärgårdsliv. Skärgårdsbåtarna går från Grisslehamn, liksom Eckerölinjen till Åland.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Herräng


Högt beläget och gediget byggt fritidshus i Roslagen. Stora panoramafönster mot söder och väster, samt stora altaner runt huset, både öppna och täckta.

Högt beläget och gediget byggt semesterhus i Herräng nära havet i Roslagen. Stora panoramafönster mot söder och väster, samt stora altaner runt huset, både öppna och täckta.
Braskamin i storstugan. Ca10 km till Hallstaviks golfbana. 1 km till Masugnssjön för bad och fiske. Vacker natur med gott om svamp och bär.Läs mer om bostaden och boka här!

 Grisslehamn/Norrtälje


Ljus och fräsch stuga i lugnt område ca 300 m från sandstrand! Den soliga uteplatsen som vetter åt sydväst ger sol större delen av dagen och kvällen. Tomten är barnvänliga tomten med gott om plats för lek och spel.

Ljus och fräsch stuga i Grisslehamn vid Ålandshav, ca. 300 m till sandstrand! Denna smakfullt inredda stuga ligger i ett lugnt område nära skog och hav strax söder om centrala Grisslehamn, 40 kilometer från Norrtälje.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sandviken


Mysig stuga i den vackra Färnebofjärdens Nationalpark, med härliga naturupplevelser och bra fiske. Vattnet är inte drickbart, ta med dricksvatten.

Stugan har egen brunn och det vattnet går det bra att duscha och diska i. Mysig stuga med öppen och smart planlösning.
Helt privat läge på fin sjötomt vid Dalälvens strand. Allrum, kök/matplats, två sovrum och badrum. Stor och solig altan mot sjösidan. Bad från brygga.
50 m från sandstrand. Sjöutsikt från sovrummen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Sandviken

Dalälven (Gysingeforsarna)
Öjaren m fl sjöar
Tämnaren
Testeboån
Lissjön (Hofors)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se