Foxens FVOF

 Töcksfors/Årjäng


En alldeles underbar semestervilla med panoramautsikt över ängar och Gårviken i sjön Foxen. 75 m till stranden där båten ligger för utflykter i det rika sjösystemet.

Huset har stora ljusinsläpp och väl tilltagna ytor både inne och ute. Endast 20 km till Töcksfors med restauranger och stormarknad.
Bra bär- och svampmarker i omgivningarna. Man får lov att ta med sig egen båt, men då betala 1500:- SEK/vecka för båtplatsen, som betalas till husägaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Töcksfors/Årjäng


Trevligt semesterhus med en öppen planlösning. Beläget i skogsbrynet med härlig utsikt från den väl tilltagna terrassen över sjön Foxen - Stora Le nära norska gränsen i Värmland.

Solnedgångarna från den underbara terrassens grillkvällar blir minnen man bär med sig. Altanen har dörr från allrum/kök, men nås även direkt från sovrum 1, så man kan smyga ut på morgonen och njuta av gryningen.
Det 3:e sovrummet har snedtak, som ger en intim känsla.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Här har du sommarparadiset ! Ett härligt, fräscht hus med stora generösa ytor, beläget precis intill sjön Foxen. Roddbåt med motor samt kanot ingår.

Avsluta gärna en härlig dag vid vattnet med att grilla er egenhändigt fångade fisk i solnedgången. Sådant man minns långt in på hösten.
Området är bär- och svamprikt, har man tur ser man skogens konung - älgen! Privat brygga och båtplats. Extra båt och motor kan hyras av ägaren vid förfrågan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Båtstadsviken/Östra Viker


Trevligt hus med en öppen planlösning. Beläget i skogsbrynet med härlig utsikt från den väl tilltagna terrassen över sjön Foxen.

Sjön är sportfiskarens dröm med regnbågslax, gädda, abborre mm. Gott om vilt i området och har du tur kan du få se skogens kung, älgen.
Naturen här är även rik på bär och svamp. Här får du en unik naturupplevelse utöver det vanliga. Roddbåt med motor samt kanot ingår. Extra båt och motor kan hyras av ägaren vid förfrågan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Viker


Fantastiskt läge och ett mycket trevlig semesterhus byggt 2017 med en öppen planlösning vid sjön Foxen. Huset är beläget i skogsbrynet med en härlig utsikt över sjön från den väl tilltagna terrassen.

Sjön Foxen är sportfiskarens dröm med regnbågslax, stor gädda, abborre mm. Det är även gott om vilt i området, så har du tur kan du få se skogens kung, älgen.
Naturen här är även rik på bär och svamp. Här får du en unik naturupplevelse utöver det vanliga. Kanot ingår.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Töcksfors/Årjäng


Fin, välvårdad semesterstuga i vacker miljö belägen i skogsbrynet med härlig utsikt över sjön Foxen nära norska gränsen i Värmland. Solnedgångarna från den underbara terrassens grillkvällar blir minnen man bär med sig.

Sjön är sportfiskarens dröm med regnbågslax, gädda, abborre, siklöja, ål mm. På tomten finns egen brygga med 3 meters hopptorn, trampolin, båtplatser.
Nerkörningsplats för egen båt finns 100m från huset.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Ensligt beläget semesterhus, placerat i ett vildmarksområde rik på bär, svamp och älg. Precis intill sjön Stora Le, en härlig bad- och fiskesjö, ligger detta hus på en privat skogsegendom med egen väg.

Ett paradis för den som söker lugn, ro och natur. Det ideala objektet för att koppla av och tillbringa kvalitetstid med familj, barn och vänner.
Tomten är öppen, så solen hittar ner och har en stor gräsmatta för lek och spel samt en fin plats för grillning.Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Ensligt belägen stuga med terrass och utsikt ner mot Stora Lee, där ligger bryggan och båten som ingår för spännande bad och fiskeutflykter i de renaste vatten. Sjön ingår i det stora sjösystem som delvis täcker nordvästra Värmland och Dalsland.

Ni bor i en härlig vildmarksstuga som innehåller tre sovrum, ett mycket fräscht badrum och ett välutrustat kök, Vardagsrummet har förstås en braskamin och gränsar till terrassen. I området finns oändliga, orörde skogar rika på bär, svamp och älg.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Lantligt avskilt belägen stuga vid skogsbrynet. Mysig semesterbostad, trevligt allrum med braskamin och stor terrass med härlig utsikt över sjön Stora Le.

Båt ingår. Här är rikt på älg, bär och svamp.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Lantligt belägen stuga vid skogsbrynet. Här är det rikt på älg, bär och svamp.

Utsikt mot sjön Stora Le. Båt ingår.
Rejäl semesterstuga med fyra sovrum, lantligt kök med trevligt allrum med braskamin.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Årjäng

Töck, Hurrsjöarna mfl
Nedre blomsjön, övre blomsjön, algusvattnet mfl
Östen, Strömmersjön mfl
Västra Silen
Norra Lelången
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se