Fredriksdalasjöns FVO

 Nässjö/Bäckafall


Trevlig stuga på sjötomt med egen brygga och båt. Fantastisk panorama utsikt över Spexhultasjön.

Dusch/WC i separat byggnad på tomten. Kombinerat allrum/kök.
Om ni är två familjer är det bara 20m till S05171. Här har ni fantastiskt fiske och fiskekort köper ni hos ägaren. Ni får gärna ta med er en egen elmotor men det är bensinmotors förbud i sjön. Extra båt får man tyvärr inte ta med sig.
Området runt och i Nässjö, 7 km, har mycket att erbjuda.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevligt semesterhus med högt och ostört läge på vacker udde vid Barkansjön/Almesåkrasjön. Inglasad terrass i söderläge med underbar utsikt över sjön.

Egen badplats 30 m med solterrass.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevligt hus med väldigt bra standard, direkt vid Spexhultasjön. Gemensam brygga med sittplats o grill.

Objektet består av 2 hus. Det lilla huset med pentry och det stora med ett fullt utrustat kök.
Trevligt, fräscht semesterhus med väldigt bra standard. Huset ligger ca 4 km från Nässjö, direkt vid Spexhultasjön. Här har ni tillgång till båt och gemensam brygga med sittplats och grill. Objektet består av två hus, bägge med fräscha badrum.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevlig ombonad stuga i Toranäs, Soludden 6 km från Nässjö i det småländska höglandet. Ni har egen sjötomt med panoramautsikt över Spexhultasjön som är en bra fiskesjö.

Fiskekort ingår i hyran och ni kan fiska abborre, gädda och gös och även sik om ni har tur. Båten ligger nere vid bryggan och här går det också att försiktigt gå i och bada.
Det finns en övertäckt altan mot sjön och en öppen altan åt öster. Ni har även en sittplats nere vid sjön och en härlig hängmatta på tomten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Boda/Nässjö  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Grimstorp


Välskött, renoverat semesterhus med bra läge i det lilla, fridfulla samhället Grimstorp. Fritt fiske i Hattsjön direkt utanför huset.

Fin badplats ca 2 km i Storesjön. Lämplig för barnfamiljer.
Besöksmål är Emåns Ekomuseum i Bodafors 7 km och Boda Borg i Sävsjö 35 km. Bara ca 10 minuters bilväg från huset finns en större ort med inköpsmöjligheter. Välskött, renoverat hus med bra läge i litet, fridfullt samhälle. Fritt fiske i sjö direkt utanför huset.
Fin badplats ca 2 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Klappa/Malmbäck


Högt naturskönt beläget hus m vidunderlig utsikt över Klappasjön. Draperi till sovrum.

Boyta 73 m2, varav 22+5 m2 i 2 annex. S3 och S4 i annex 1.
Badrum i annex 2. Kajak finns. Högt och naturskönt beläget semesterhus med vidunderlig utsikt över Klappasjön i Småland. Här bor ni i flera byggnader på en kuperad tomt.
Draperi till sovrum. Sovrum 3 och 4 i annex 1, badrum i annex 2. Stor och härlig överbyggd altan med utsikt över vattnet. Den lilla stigen tar er ner till sjön med den egna bryggan.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hultarp/Nässjö


Trevligt semesterhus med en gäststuga på 10 kvadratmeter alldeles invid Bodanässjön med bra bad- och fiskemöjligheter. Bra roddbåt ingår.

Huset är ljust beläget 30 meter från stranden. Allrum med integrerat kök helt i fin träpanel.
Våningssängen i sovrum två kan ändras till en dubbelbädd. Stor altan med markis och trädgårdsmöbler. Fina vandringsmöjligheter i älgrik trakt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Malmbäck


Genom detta semesterhus har du möjlighet att få uppleva en riktigt småländsk lantgårdsmiljö. Huset finns i närheten av Malmbäck i Småland.

I detta hus finner du härliga fria ytor, ett kombinerat aktivitets-och allrum på andra våningen och riktigt gott om plats. Det finns tre separata sovrum och två allrum, där allrummet på bottenplan även har en braskamin som verkligen förhöjer stämningen året runt.
Det finns ett stort kök med plats för alla att hjälpa till.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Klappa/Malmbäck


Ett "bullerby-hus" på den småländska landsbygden med gångavstånd till Klappasjön. Fritt handredskapsfiske efter gädda oc h abborre.

300 m till S05785. Semesterhus - ett "Bullerbyhus" - inte långt från Sävsjö mitt på den småländska landsbygden med gångavstånd till Klappasjön.
En kuperad stig leder ner till båten och den privata stranden. Fin badplats med lekutrustning ca 900 m bort. Fritt handredskapsfiske i Klappasjön efter gädda och abborre.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Klappa/Malmbäck

Spexhultasjön
Tenhultasjön
Norrsjön, Sörsjön, Degerå
Stora Nätaren
Norra Sandsjöns FVO
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se