Gavellångsjöns FVO

 Rimbo


Trevligt semesterhus med braskamin, stor altan och grillstuga. Gränsar till naturreservat .

Bastu i annex med enklare utomhusdusch med kallt vatten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Rö/Roslagen


Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Läget är lantligt och fritt, här njuter man ostört av den vackra roslagsnaturen och intar sommarlunchen på terrassen i godan ro eller solar på den egna bryggan.

Tillgång till roddbåt och kajaker. Stugan har ett trevligt sällskapsrum med sittgrupper, piano, öppen spis och TV.
Rymligt, fullt utrustat kök med härligt långbord att umgås kring.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rimbo


Semesterhus som är en flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.

Egen båt i sjön Sparren med bra fiske. Vacker natur med gott om bär och svamp.
Mycket viltrik trakt. Närhet till Norrtälje och Stockholm med sevärdsheter t ex Gröna Lund, Slottet och Skansen. Flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.
Egen båt i sjön Sparren med bra fiske.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Uppsala


I det här fina lilla semesterhuset bor du bara en kort bilväg från sevärdheter som Botaniska trädgården, Uppsala domkyrka och museijärnvägen Lennakatten. Tomten delas med ägaren och har en insynsskyddad uteplats.

På väg till kulturstaden Uppsala? I det här fina lilla semesterhuset bor du bara en kort bilväg från sevärdheter som Botaniska trädgården, Uppsala domkyrka och museijärnvägen Lennakatten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Norrtälje/Harka


Stuga vid Norrtäljeviken i Stockholms Skärgård. Fina bad och fiskemöjligheter.

Flera golfbanor inom en radie av 30 km. 75 km till Stockholm med sitt rika kultur- och nöjesliv.
Stuga med fantastiskt läge vid Norrtäljeviken. I området finns fina bad och fiskemöjligheter. Ett antal golfbanor finns inom en radie på 30 km. Norrtälje ligger 9 km bort med många anrika byggnader i trä.
Det är ca 75 km till Stockholm med sitt rika kultur- och nöjesliv.Läs mer om bostaden och boka här!

 Norrtälje


Vid havet i Stockholms norra skärgård ligger detta lilla semesterhus med brant trappa till loft. Vedeldad bastu med badrum och gäststuga i två "tunnor" på stor brygga med altan vid stranden.

Egen roddbåt. Vindsurfingbräda och cyklar finns att låna.
Litet hus med brant trappa till loft i Stockholms skärgård. Bastu och gäststuga på stor brygga vid stranden.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Solö/Roslagen


Den här stugan ligger riktigt bra till för en semester i Roslagen - mitt emellan Furusund och Norrtälje. Härifrån kan man uppleva både skärgården när den är som vackrast och småstadens roliga folkliv och sommarevenemang.

Stugan har ett kombinerat allrum/kök med braskamin och TV, wc/dusch och ett trevligt inglasat uterum och delar tomt med husägarna. Det finns plats för upp till 4 personer med två bäddar i ett sovrum och två bäddar i allrummet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Norrtälje


Trivsam stuga i lantligt, fritt läge. Busshållplats inom 100 m, till restauranger, butiker och sommarevents tar resan 10 minuter.

Fin utsikt mot havsviken med bad och fiske inom 300 m. Älg, rådjur och räv syns här.
Trivsam stuga i lantligt, fritt läge nära Norrtälje. Busshållplats inom 100 m, till restauranger, butiker och sommarevents tar resan 10 minuter. Fin utsikt mot havsviken med bad och fiske inom 300 m. Älg, rådjur och räv syns ofta här.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bergshamra/Norrtälje


I härliga Roslagen ligger detta trevliga semesterhus med rymlig altan som delvis är under tak. Endast 10 minuters promenad till bad i Stensjön och det finns flera bad i närheten.

Besök gärna Wira Bruk, Norrtälje, Åland mm. I härliga Roslagen ligger detta trevliga semesterhus med rymlig altan som delvis är under tak.
Tvättmaskin finns att låna vid förfrågan. Endast 10 minuters promenad till bad i Stensjön och det finns flera bad i närheten. Vill man bada i havet tar det ca 10 minuter med bil.Läs mer om bostaden och boka här!

 Herräng/Hallstavik


Välkommen till det här fina 1800-talshuset som ligger på en hästgård med möjlighet att hyra liten ponny att rida eller köra, och att ta med egen häst. Bad och fiske från klippor i Edeboviken, roddbåt kan hyras.

Välkommen till det här fina 1800-talshuset några minuter utanför Hallstavik, på vägen till Herräng. Perfekt läge för dig som kommer för att se Rospiggarna Speedway eller besöka Herräng Dance Camp.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Herräng/Hallstavik

Vällen
Gavellångsjön
Drängsjön
Åkers Kanal, Trastsjön, Södersjön
Österåkers SFK Medlemsskap
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se