Gnöttlerns FVF

 Hultsfred


Ett mycket mysigt och pittoreskt hus från 1900-talets början. Huset har renoverats men ovanvåningen har fått behålla sin gamla stil.

Ett mycket mysigt och pittoreskt hus från 1900-talets början. Huset har renoverats men ovanvåningen har fått behålla sin gamla stil.
Möjlighet till ädelfiske i närheten, även nära till bad, simhall och Astrid Lindgrens Värld.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hultsfred


Här bor ni mitt inne i Hultsfred i ett stort och generöst semesterhus i tre våningar. Stort inglasat uterum och på altanen en bubbelpool som på vinterhalvåret flyttas ner till källarplanets spaavdelning.

I husets spa hittar ni också bastu och en relaxavdelning som är trevligt inredd. Huset har generösa ytor och stora rum med toalett på alla tre våningarna.
Stor trädgård med insynsskyddad veranda och stora gräsytor. Härifrån har ni 25 km till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vena


Detta är en fantastisk stuga med en otrolig utsikt över sjön Oppbjärken. Här kan du både bada och fiska.

Sätt dig på terrassen och fiska, för den går ut över sjön det är helt magiskt. Duschen ligger ute intill stugan.
Detta är en fantastisk stuga med en otrolig utsikt över sjön Oppbjärken. Här kan du både bada och fiska. Sätt dig på terrassen och fiska, för den går ut över sjön det är helt magiskt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Storebro


Vackert beläget semesterhus med å rinnande på baksidan där man bl a kan fiska. Endast ca 10 kml ifrån Astrid Lindgrens Värld.

Inne i Storebro hittar man både butik och restauranger. Området erbjuder många sevärdheter och aktiviteter för alla åldrar.
Härifrån är det inte långt ut till kusten och vackra Västerviks skärgård. Man når också Smålands Glasrike på lagom avstånd för en dagsutflykt. Vackert beläget hus med å rinnande på baksidan där man bl a kan fiska.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bjärkhult/Vena


Här bor ni i eget semesterhus på ägarens tomt. Rymlig härlig veranda under tak på framsidan och stor trädgård att vistas i.

Trädgården delar man med ägaren och deras höns. Lantlig och genuin miljö med närhet till vatten.
Endast 300 m ner till sjön där båten som ni kan hyra ligger. Här bor ni nära många av Smålands sevärdheter och attraktioner. Passar på att besöka närbelägna Astrid Lindgrens värld och staden Vimmerby. Här hittar ni också Astrids Lindgrens barndomshem Näs.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Silverdalen


Här bor ni i en stuga på ägarens tomt nära många av Smålands sevärdheter och attraktioner. Passa på att besöka närbelägna Astrid Lindgrens värld och staden Vimmerby.

Här hittar ni också Astrids Lindgrens barndomshem Näs. Här bor ni i en stuga på ägarens tomt nära många av Smålands sevärdheter och attraktioner.
Passa på att besöka närbelägna Astrid Lindgrens värld och staden Vimmerby. Här hittar ni också Astrids Lindgrens barndomshem Näs.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vimmerby


Charmigt semesterhus på gård, i en liten by strax söder om Vimmerby. Huset byggdes på 1800-talet och husägaren har lagt vikt vid att bevara de gamla vackra detaljerna, såsom t ex vedspisen i köket och den öppna spisen i allrummet.

Köket är renoverat under våren 2018. Rymligt allrum.
Något brant trappa till andra våningen, som har låg takhöjd (1.80 m) och snedtak. Gott om plats för lek och umgänge, både ute i trädgården och inne i huset. Plats finns att ställa en barnsäng (som ingår).

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Lönneberga


Här bor ni i ett semesterhus uppe på höjden mitt i området där Emil i Lönneberga utspelar sig. Nära till Astrid Lindgrens värld där barnen kan träffa de älskade sagofigurerna, Vimmerby men även Bullerbyn och Mariannelund.

Här bor ni i ett semesterhus uppe på höjden mitt i området där Emil i Lönneberga utspelar sig. Nära till Astrid Lindgrens värld där barnen kan träffa de älskade sagofigurerna och Vimmerby men också till Bullerbyn och Mariannelund.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vimmerby


I denna stuga som ligger alldeles intill den småländska skogen kan ni känna er som en del i historien. Härifrån kan ni besöka Astrid Lindgrens Värld, Katthult, Bullerbyn varför inte ett besök i Filmstaden och kom ihåg besöka Astrid Lindgrens Näset.

Virums älgpark är en upplevelse, kom riktigt nära skogens konung älgen. Ni som gillar att vandra bege er till Norra Kvills Nationalpark.
Varför inte besöka Nils Holgerssons värld.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vimmerby


Mysig stuga med kamin, finns även en vedspis som ni kan använda. Ligger i en liten by med Bullerbykänsla och underbar natur där det finns gott om bär, svamp samt vilt i skogarna och längs skogsvägarna.

Stugan är sparsamt och varsamt renoverad i gammal stil, ger lite "Emil i Lönneberga/Barnen i Bullerbyn" känsla även inomhus. Bra bad och fiske i sjön Solnen (ca 3 km) med brygga, i sjön Nossen vid Vimmerby finns båtuthyrning, bad och fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vimmerby

Bysjön, Malmingen
Solaren
Juttern Ärlången
Flaten, Bysjön, Melsjön, Yttre Vrången mfl
Emån, Järnsjön, Oppsjön m fl sjöar
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se