Gräskens FVO

 Sjötofta


Ni bor på anrika Ekedals Herrgård alldeles vid ett naturreservat. Semesterbostaden innehåller hela andra våningen på herrgården.

Sju bäddar i sköna sängar finns i lägenheten, så också ett väl tilltaget kök och ett rymligt allrum. I annexet finns ytterligare fem bäddar.
Väl lämpat för flera familjer eller ett större sällskap. Ni förfogar över en stor del av tomten som sträcker sig ner till bäcken som vackert slingrar sig genom landskapet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved


I detta härliga semesterhus utanför Gislaved i Småland här njuter man av lugnet och stillheten. I huset finns stora sällskapsrum och ett härligt kök.

Sovrummen på andra våning har lägre takhöjd. Genuina trägolv i hela huset.
Det lilla annexet har både kök och toalett. På tomten finns en brusande liten bäck med ett gammalt vattenhjul och med damm strax nedanför. Från den stora tomten skymtar ni Gårdssjön ca 200m längre bort. Obs! Fiske är inte tillåtet i Gårdsjön 200m från huset.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Burseryd


Högt beläget hus med sjöutsikt över Majsjön i Småland. Ligger på en bondgård med djur.

Båten ligger vid Majsjön och huset erbuder fritt fiske i Majsjön, Asprunnen och Siggasjön. Bra fiske efter gädda, gös och abborre.
Extrabåt till Majsjön finns att hyra hos värden. Till de två andra sjöarna kan man hyra båtar på plats. Hög häck mot grannhuset. Högt belägen stuga med utsikt över Majsjön.
Ni kan värma er vid den öppna spisen efter en dag på Isabergs skidanläggning 30 km från stugan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Burseryd


Med endast 250m ner till sjön och roddbåten, finner ni detta fräscha semesterhus vid slutet på en väg. Smakfullt och modernt inrett i ljusa färger och med mycket träkänsla.

Ett helt underbart sovloft med högt till tak och med sittmöbler och tv. Sängar av bra kvalitet.
Här finns det även en liten balkong för att kunna njuta av naturen eller det vilda. Bottenplan erbjuder även den en sittgrupp och ett väl tilltaget kök. Utgång till altanen via allrummet. Fräscht och fint badrum.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Högt och avskilt belägen stuga vid Sjötofta. Nära till skog och mark, rik på bär, svamp och älg.

Nära till flera fina fiske- och badsjöar med det renaste vatten. Nere vid bäcken ligger en mysig, vedeldad bastu.
Mycket väl tilltagen tomt, väl lämpad för lek och spel. Semesterbostaden har en äldre, gedigen inredning. Nedervåningen innehåller badrum, kök, allrum och ett sovrum. På plan två finns ytterligare ett sovrum.
Högt och avskilt belägen stuga.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Håcksvik


Mysig, trivsam och fint renoverad stuga som ligger i närheten av Håcksvik i Västergötland. Det är ca 300 m till egen brygga med badmöjlighet.

Här ligger också båten. Ädelfiske och fin, barnvänlig sandstrand 500-600 m.
Härligt, stort uterum. Två av bäddarna finns i annex med WC och dusch. Älgpark och äventyrsbana i Hestra 37 km. Ca 40 km till lågprisvaruhus i Ullared.
För den som vill uppleva lite mer - ta gärna en tur till nationalparken Store Mosse eller besök westernstaden High Charparral.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Stort och rymligt semesterhus vid Sjötofta beläget nära gränsen till Småland. Lugnt och naturskönt läge på stor och vacker tomt nära Stomsjön.

Båten ligger på plats vid sjön och det erbjuds fritt fiske efter gädda och abborre. Har ni tur ser ni både älg och rådjur direkt från huset.
Gott om bär- och svampmarker. Gör gärna ett besök i nationalparken Store Mosse eller besök westernstaden High Chaparral. Till Isabergs älgpark är det 38 km och 50 km till lågprisvaruhus i Ullared.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Renoverad torpstuga med mycket lugnt läge i skogsmiljö. Fri tillgång till egen båt och fritt fiske i Kalvån och Stomsjön nära huset.

Bastu delas med S04713. Högt läge med mycket fria ytor för lek och spel har detta hus beläget nära Sjötofta i Västergötland.
Fritt fiske efter gädda, gös, abborre i både Kalvån och Stomsjön. Båten finns vid utloppet av Kalvån. Fin, barnvänlig sandstrand med hopptorn och grillplats endast 700 m från huset. Endast S04713 som granne som ni även delar bastun med.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Älde semesterhus som renoverats med den gamla stilen delvis bevarad. Lugnt läge i vacker skogsmiljö.

Fri båt och fritt fiske i Kalvån och Stomsjön. Bastu delas med S04714.
Vackert beläget semesterhus med mycket fria ytor för lek och spel. Huset ligger strax intill Sjötofta i Västergötland. Fritt fiske efter gädda, gös och abborre både i Kalvån och i Stomsjön. Båten ligger vid utloppet av Kalvån.
Fin, barnvänlig sandstrand samt grillplats och ett hopptorn 700 m från huset.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mängsbo/Majsjön


Vid vägens slut ligger denna röda stuga med den överbyggda altanen. Genom bladverken skymtar man två sjöar, Majsjön och Siggasjön.

Roddbåt finns i båda sjöarna och handredskapsfisket är fritt. Den lilla stigen tar er ner till den fina egna sandstranden i Majsjön ca 100 m.
Den öppna spisen är en mysfaktor vid svala kvällar. Här njuter ni av stillheten och av naturens alla skiftningar. Besök gärna nationalparken "Store Mosse" eller westernstaden "High Chaparral". Shopping i Gislaved.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Mängsbo/Majsjön

Majsjön, Saxesjön och Assbrunnen
Hornbetasjön, Mossebosjön och Skogssjön
Gräsken, Lillgräsken, Dalsjön och Rocksjön
Malensjöarna
Spaden
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se