Grumlans FVO

 Vetlanda


Ett smakfullt hus med öppen planlösning och härlig takhöjd. Ligger nära Vetlanda med stort utbud av butiker och restauranger.

Utmärkt läge för dagsutflykter till t ex Astrid Lindgrens Värld och Glasriket. Ca 20 minuters bilresa till Älgparken i Vrigstad.
Flera bra golfbanor i området och möjligheter till bra fiske. Fina strövområden i naturen runt huset. Husägaren bor på samma tomt.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vetlanda


Ett fantastiskt semesterhus med generösa utrymmen. Huset är en av två flygelbyggnader på en herrgård som ligger intill sjön Flögen.

Den andra huset är S05833. Sjön Flögen har bra fiske och bad.
Det är inte långt Vetlanda, som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Från huset är det lätt att göra dagsutflykter till kända attraktioner i Småland.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Flishult Gård/Vetlanda


Ett fantastiskt hus med generösa utrymmen. Huset är flygelbyggnaden på en herrgård som ligger intill sjön Flögen med bra fiske och bad.

Det är inte långt Vetlanda, som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Från huset är det lätt att göra dagsutflykter till kända attraktioner i Småland.
En spännande dag i Glasriket, där man kan få se, hur man gör fina glasföremål. Hälsa på de välkända figurerna i Astrid Lindgrens värld.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Landsbro


Trevlig liten stuga i Landsbro med fin utsikt över den kuperade dalen, kallad Hullabackarna. Stugan är trevligt inredd och här har ni allt ni behöver för en trevlig semestervistelse.

I den lummiga trädgården har ni möjlighet att sitta i bersån med ert morgon kaffe eller på altanen där ni har fin morgonsol. Husägaren bor lite vid sidan om på samma tomt men ni har er egen sida där ni kan vara för er själva.Läs mer om bostaden och boka här!

 Skede/Vetlanda


Trivsam, rymlig stuga med öppen altan och verandor. Vacker, kuperad skogsbygd nära till fin sjö och roddbåt.

Sovrum 2 är genomgångsrum.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Lilla Götskögle/Vetlanda


Modernt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön. Härlig natur runt omkring och några hundra meter till utmärkt fiske.

Tillgång till gemensam bastu och badtunna mot betalning. Bokas på plats.
Fin vy från terrassen. Detta är ett modernt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön. Härlig natur runt om och några hundra meter till utmärkt fiske. Badtunna och bastu mot betalning, bokas på plats.
Njut av utsikten från den stora terrassen eller sittande i badtunnan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässelåkra/Vetlanda


Semesterhus ute på landet. Ett härligt hus med utsikt över ängar och skog.

En skön veranda att njuta kvällssolen på och en öppen spis. Nära till Vetlanda som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.
Omgivningarna inbjuder till härliga vandringar i skog och mark. Här finns möjlighet till en naturupplevelse utöver det vanliga. Endast 5 km bort finns bra möjlighet till bad och fiske. Härligt hus på landet.
Utsikt över ängar och skog.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kolbråna/Vetlanda


Huset är vackert beläget med skog och mark alldeles utanför husknuten. Hus med generösa utrymmen att umgås på.

Endast 15 km till Vetlanda där man finner butiker, restauranger och annan service. Semesterhuset är vackert beläget med skog och mark alldeles utanför husknuten.
Huset har generösa utrymmen att umgås på. Endast 15 km till Vetlanda där man finner butiker, restauranger och annan service.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Landsbro/Sävsjö


Helrenoverad stuga med naturskönt och ostört läge. Viltrik natur med fina bärmarker.

Utsikt från tomten över Lidernasjön med ädelfiske mot avgift. Även möjl till jakt o kräftfiske.
Sovrum 3 är genomgångsrum. Helrenoverad stuga med ett naturskönt och ostört, enskilt läge i Hultagård utanför Sävsjö. Stor tomt för aktiviteter. Stugan är belägen i en viltrik natur med fina bärmarker.
Från den stora tomten har ni utsikt över den rofyllda Lidernasjön där ni kan fiska ädelfisk mot avgift.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Landsbro


Timrad stuga med braskamin i allrummet som är i etage. Stora fönster ut mot trädgården.

Litet, funktionellt kök med utgång till stensatt terrass.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Landsbro

Smålandsfiskarnas dammar i Slageryd
Linnesjön (Sävsjö)
Vallsjön
Lillnömmen
Norra Sandsjöns FVO
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se