Hällungens FVOF

 Lilla Edet


Mysig semesterbostad belägen i skogsbrynet med utsikt ner över Rishagerödsvattnet. Skog och mark är rik på bär och svamp.

Stugan har stora ljusinsläpp mot sjön och stora terrasser. Båt ingår.
Ni bor ca. 10 minuter från Lilla Edet som är vida känt för ett av landets finaste laxfiskevatten. Andra välbesökta turistmål är Sveriges första sluss som finns bevarad här och vackra Thorskogs Slott med Ströms Slottspark. Inom ca.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svanesund


Trevlig stuga i Svanesund på östra Orust, Sveriges tredje största ö. Stugan ligger nära Halsefjorden för bad och fiskeutflykter.

Trevlig stuga i Svanesund på östra Orust, Sveriges tredje största ö. Semesterhuset ligger nära Halsefjorden för bad och fiskeutflykter.
Nära till Stenungsund och Uddevalla för shopping och utflykter. Svanesunds badplats är erkänt barnvänlig och har hopptorn.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljungskile


Högt belägen stuga med en fantastisk utsikt från altanen över havstensfjorden mot Orust där du även kan njuta solens nedgång. Stugan är ljus med fina möbler och renoverad 2016 och badrummet 2018.

Lillstugan med sovrum 3 har ljusa väggar. Allrummet som också har fönster åt fjorden har en vacker vit braskamin för mysiga kvällar.
Gott om bär, svamp och härliga promenadvägar i det kuperade området. Ni har 8 km till Ljungskile och öster om staden reser sig Bredfjället ut sig.Läs mer om bostaden och boka här!

 Svanesund


Lantligt belägen semesterlägenhet med utsikt ner mot Halsöfjorden. Nära till salta bad och spännande fiskeutflykter från klippor och sandstrand.

Trevlig semesterbostad med två sovrum med sköna bäddar och ett välutrustat kök. Här bor ni i en marin miljö på Sveriges tredje största ö med en lång historia med rederier och fiskeflottor.
I de små kustsamhällena med sina mysiga gränder och vackra bebyggelse kan man fortfarande se spår av forna tider.Läs mer om bostaden och boka här!

 Svanesund/Skogen


Hus med bra standard, enskilt beläget med stor terrass på centrala Orust med stort utbud av aktiviteter såsom kultur, nöjen, sol och bad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Svanesund


Liten gemytlig stuga m bra standard. Terrass mot söder.

Närhet till skog. Älgrikt område.Läs mer om bostaden och boka här!

 Stenungsund


Mycket trevlig semesterbostad i lugnt och etablerat villaområde i utkanten av Stenungsund. Kuperad tomt med vacker bohusgranit och gräsytor, lekredskap, lekstuga och studsmatta.

Flera mysiga uteplatser och terrasser. Stugan har ett master bedroom med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelbäddar, stort härligt allrum med kamin och bäddsoffa.
Funktionellt och välutrustat kök. Ca. 1 km. till Hakefjorden för salta bad och spännande fiskeutflykter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljungskile


Högt beläget hus med panoramautsikt över Ljungskile och Orust i fjärran. Gott om turistattraktioner i området.

15 m2 terrass/uteplats.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljungskile


Mysig stuga i utkanten av Ljungskile med hänförande panoramautsikt över Ljungskileviken. Promenadavstånd till Lyckornas fina golfbana.

Väl tilltagen terrass.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lilla Edet


Avskilt, högt beläget på en egen ö med vacker panoramautsikt ligger detta trevliga semesterhus. Förutom den roddbåt som ingår och den motor man kan hyra, kan även 1 extra roddbåt hyras, liksom 1 extra motor.

Dessutom kan 2 kanadensare och 2 kajaker (1 st. 1-manna och 1st.
2-manna) hyras. Här kan naturmänniskan finna sitt paradis utan buller från biltrafik och med massor av frisk luft.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Lilla Edet

Göta älv (Kungälv-Ale) och Grönån
Göta älv (SFK Laxen)
Bodasjön (Prässebo)
Göta älvs Lilla Edet
Mollsjön, Lommekärr, Trolltjärn mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se