Nässjöortens FVO

 Boda/Nässjö 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevligt, fräscht semesterhus med väldigt bra standard. Huset ligger ca 4 km från Nässjö, direkt vid Spexhultasjön.

Här har ni tillgång till båt och gemensam brygga med sittplats och grill. Objektet består av två hus, bägge med fräscha badrum.
Det lilla huset med pentry och det stora med ett fullt utrustat kök. Sjötutsikt och barnvänlig tomt. Enbart elmotor får användas på Spexhultasjön. Det är inte långt från Ekomuseet i Bodafors.
Höglandsleden för den som är intresserad av vandring.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö/Bäckafall


Trevlig stuga på sjötomt med vacker utsikt och egen brygga och båt. WC/dusch i annex på tomten.

Kombinerat allrum/kök. OBS! Egen båt får tyvärr inte tas med, men gärna elmotor.
Fiskekort kan köpas av ägare. S05171 20 m. Trevlig stuga på sjötomt med egen brygga och båt. Fantastisk panorama utsikt över Spexhultasjön.
Dusch/WC i separat byggnad på tomten. Kombinerat allrum/kök. Om ni är två familjer är det bara 20m till S05171. Här har ni fantastiskt fiske och fiskekort köper ni hos ägaren.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevlig ombonad stuga med egen sjötomt och panoramautsikt över Spexhultasjön som är en bra fiskesjö. Fiskekort ingår och båten ligger nere vid bryggan, här går det också att försiktigt gå i och bada.

Bastu med sjöutsikt. Trevlig ombonad stuga i Toranäs, Soludden 6 km från Nässjö i det småländska höglandet.
Ni har egen sjötomt med panoramautsikt över Spexhultasjön som är en bra fiskesjö. Fiskekort ingår i hyran och ni kan fiska abborre, gädda och gös och även sik om ni har tur.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hultarp/Nässjö


Trevligt semesterhus med en gäststuga på 10 kvadratmeter alldeles invid Bodanässjön med bra bad- och fiskemöjligheter. Bra roddbåt ingår.

Huset är ljust beläget 30 meter från stranden. Allrum med integrerat kök helt i fin träpanel.
Våningssängen i sovrum två kan ändras till en dubbelbädd. Stor altan med markis och trädgårdsmöbler. Fina vandringsmöjligheter i älgrik trakt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gissarp/Nässjö


Hus som ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön. En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på.

Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Bara 6 km in till Nässjö som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.
Bra fiskemöjligheter i Gisshultasjön (med fiskekort). Ca 5 km bort ligger Lövhult Sport- och fritidsområde som erbjuder allt från långdskid/löparspår till vandringsmöjligheter och ridhus.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Här finns gott om plats för hela familjen och den charmiga inredningen ger semesterhuset en hemtrevlig atmosfär. Huset har ett sovrum och ett vardagsrum som ger totalt sex sovplatser.

Om vädret tillåter kan man sitta ute och njuta i trädgårdsmöblerna långt in på småtimmarna. Badrummet har en separat ingång.
Du har nära till omkringliggande sevärdheter och aktiviteter. Endast 1,5 km från semesterhuset ligger en sjö där det finns både goda bad- och fiskemöjligheter.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Vid en bondgård med djur disponerar ni bottenvåningen i detta hus (övervåning ej bebodd). Äldre standard.

Fiske i mindre sjö 500 m. Bad i Dundersjön 4 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Grimstorp


Välskött, renoverat semesterhus med bra läge i det lilla, fridfulla samhället Grimstorp. Fritt fiske i Hattsjön direkt utanför huset.

Fin badplats ca 2 km i Storesjön. Lämplig för barnfamiljer.
Besöksmål är Emåns Ekomuseum i Bodafors 7 km och Boda Borg i Sävsjö 35 km. Bara ca 10 minuters bilväg från huset finns en större ort med inköpsmöjligheter. Välskött, renoverat hus med bra läge i litet, fridfullt samhälle. Fritt fiske i sjö direkt utanför huset.
Fin badplats ca 2 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevligt semesterhus med högt och ostört läge på vacker udde vid Barkansjön/Almesåkrasjön. Inglasad terrass i söderläge med underbar utsikt över sjön.

Egen badplats 30 m med solterrass.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Nässjö

Spexhultasjön
Norra Sandsjöns FVO
Gisshultasjön
Vallsjön
Stora Nätaren
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se