Hedevikens FVOF

 Hedeviken


Trevligt stort fritidshus med övertäckt terrass. Beläget på naturtomt 150 m från Ljusnan m bra fiske.

Båtuthyrning i fiskecampen i Hedeviken. Bra badplats 2 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vemdalen Björnrike/Härjedalen


Trevlig semesterlägenhet på bottenplan med cykel- och vandringsleder utanför dörren, närhet till fiskevatten och hästridning. Vandra i Sonfjällets Nationalpark på de olika lederna eller besök någon av de 10 fjälltopparna.

Trevlig semesterlägenhet på bottenplan med cykel- och vandringsleder utanför dörren och närhet till fäbodar och Sonfjällets Nationalpark som är en av Europas äldsta. Här finns fina kanot- och fiskevatten samt möjlighet till hästridning.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vemdalen


Timrad stuga i fjällmiljö i Björnrike. Barnvänligt skidområde Stor altan i sydvästläge.

Utsikt över berg. Fristående bastu och badtunna.
Timrad stuga i fjällmiljö i Björnrike. Barnvänligt skidområde Stor altan i sydvästläge. Utsikt över berg. Fristående bastu.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vemdalen/Härjedalen


Trevlig lägenhet med fiskevatten och hästridning samt cykel- och vandringsleder utanför dörren. Från de närliggande fjälltopparna är det vacker utsikt över bl.

a. Sonfjällets Nationalpark, som är en av Europas äldsta nationalparker.
Här finns både krävande och enkla leder som är passande för barnfamiljer som vill uppleva äventyr. I närheten finns vattenfall med hela 60 m fallhöjd. Trevlig lägenhet med fiskevatten och hästridning samt cykel- och vandringsleder utanför dörren.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vemdalsskalet


Semesterhus vid trädgränsen och Storhognas friluftsområde med fjällripa, ren och älg inpå knuten. Nära till vandringsleder för hela familjen i ett storslaget område.

Läs mer om bostaden och boka här!

 Klövsjö


En härlig semesterlägenhet, inredd i klassisk stil med en genuin fjällkänsla - hög standard från golv till tak. Njut i bastun, eller läs en bok framför den öppna spisen.

Stora balkonger. Kanot går att hyra i närheten.
En härlig semesterlägenhet i två plan, inredd i klassisk stil med en genuin fjällkänsla - hög standard från golv till tak. Belägen i vackra Klövsjö, inte långt från Vemdalen. Sköna sängar från Carpe Diem. Njut en stund i bastun, eller läs en bok framför den öppna spisen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vemdalen/Klövsjö


En rymlig semesterlägenhet, byggd som en exklusiv fjällstuga i Klövsjö. Hög standard från golv till tak.

Härliga sängar från Carpe Diem. Koppla av framför den öppna spisen, eller varva ner i bastun.
Njut ute på någon av de stora balkongerna. Enbart 500 meter ner till Svartåstjärn, en sjö med fint fiske i Jämtlands vackra natur.Finns möjlighet att hyra kanot inte långt från lägenheten. Omgivningen bjuder på härlig miljö, med vattenfall och mäktiga berg att vandra i.
Bara 3 KM till golfbanan.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vemdalen/Klövsjö


En härlig semesterlägenhet, inredd i klassisk stil med en genuin fjällkänsla - hög standard från golv till tak. Sköna sängar från Carpe Diem.

Njut en stund i bastun, eller läs en bok framför den öppna spisen. Stora balkonger.
Med bara 500 meter till sjön, erbjuder fisket en härlig avkoppling i den Jämtländska naturen. Kanot går att hyra i närheten. Vackra vattenfall och Spa-anläggning i närheten. Golfbanan ligger 3 KM bort med bil.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vemdalen/Klövsjö


En härlig semesterlägenhet mitt i Klövsjö. Med två plan, och stora balkonger, är den inredd som en klassisk fjällstuga, med modern stil.

Standarden är hög i alla rum. Härliga sängar från Carpe Diem.
Se till att få en egen stund i bastun, eller njut av en lokalproducerad öl framför den öppna spisen. Sjön Svartåstjärn befinner sig bara 500 m från lägenheten, och bjuder på fiske samt vackra omgivningar i Jämtlands fjäll. Kanot finns att hyra i närheten.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vemdalen/Klövsjö


En härlig semesterlägenhet, inredd i klassisk stil med en genuin fjällkänsla - hög standard från golv till tak. Sköna sängar från Carpe Diem.

Njut en stund i bastun, eller läs en bok framför den öppna spisen. Stora balkonger.
Med bara 500 meter till sjön, erbjuder fisket en härlig avkoppling i den Jämtländska naturen. Kanot går att hyra i närheten. Vackra vattenfall och Spa-anläggning i närheten. Golfbanan ligger 3 KM bort med bil.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vemdalen/Klövsjö

Hån-Vemdalens Fiskevårdsområde
Glissjöberg-Mosätts FVOF
Linsell-Ransjö
Älgsjön, Lilla Nällsjön och Långtjärnen
Svegssjön, Ljusnan, Hundsjön, Öratjärn mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se