Holsljunga FVO

 Tommared/Svenljunga


Modernt semesterhus beläget i närheten av Svenljunga i Västergötland, ca 35 km från lågprisvaruhuset i Ullared. Hela bottenplan med bastu med relaxavdelning, solarium och aktivitetsrum.

Här finns bl.a.
minibiljard, fotbollsspel, airhockey och motionscykel. Braskamin i allrummet för härliga kvällar. Wifi i hela huset mot avgift. 2 TV.
Stor gräsmatta med en insynsskyddad altan. Bra fiske i sjön Karken där båten ligger. Barnvänlig strand några km från villan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Detta semesterhus är alla naturälskares dröm då huset ligger enskilt och är omgivet av stora öppna ängar med skog bakom. Barnen kan leka på den härliga gräsmattan utan att man behöver oroa sig för trafikerade vägar.

Detta semesterhus är alla naturälskares dröm då huset ligger enskilt och är omgivet av stora öppna ängar med skog bakom. Även rådjur samt älg kommer på besök för här är det lugn och stillhet som råder.
Barnen kan leka utan att man behöver oroa sig för trafikerade vägar etc.Läs mer om bostaden och boka här!

 Holsljunga


Semesterhus i närheten av Holsljunga i Västergötland och 150 m från sjön Lilla Hallången med egen båt för bad och fiske. Du kan fånga både gädda, gös, abborre och sik i sjön.

Fina promenadstråk runt hela sjön och ett flertal sjöar i området. Ca 1 km från huset ligger en fin, barnvänlig sandstrand.
Två av bäddarna finns i hall och två bäddar i allrum på andra våningen. Väg 154 50 m. Shopping i Ullared ca 30 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Överlida


En vidunderlig utsikt möter er vid detta semesterhus beläget strax utanför Överlida i Västergötland. Här njuter ni av stillheten, naturen och lugnet.

Altan utmed tre sidor av huset. Stora härliga fönster mot Lilla Hallången.
Stort allrum med två bäddsoffor på anda våningen. Kök med plats för alla. Fin, barnvänlig sandstrand inom ca 1,5 km. Bra fiske efter gädda, gös och abborre vid sjön.
För den som önskar ut på vattnet, finns båtar att hyra på campingen ca 1,5 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Stuga med två sovrum med bra sängar och en bäddsoffa. Liten överbyggd altan där ni kan ser rådjuren beta.

Utsikt över öppen natur med en fin grillplats. Med den lilla gångstigen tar ni er ner till Göjesjö där båten ligger och väntar på er.
Detta ljusblå semesterhus ligger i närheten av Svenljunga i Västergötand. För den som söker en fin barnvänlig sandstrand hittar man det ca 4 km från huset.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Frölunda


Rymligt semesterhus, lugnt beläget på landet i vacker natur vid en liten damm. Separat bastu.

Fint fiske efter gädda och abborre i Hissjön ca 1 km. Båt går att hyra ca 10 km från huset.
Viltrika trakter och bra bär- och svampmarker. Rymligt semesterhus, lugnt beläget på landet i närheten av Östra Frölunda i Västergötland. Huset ligger naturskönt på en kulle intill en liten damm. En liten trappa tar er ner till dammen som lämpar sig för de mindre barnens fiskeupplevelser.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Frölunda


Liten mysig gårdsstuga, avskilt och högt belägen. Egen altan med söderläge omgärdad av buskar.

Kamin för mysfaktorn och veden är gratis. Fiska eller paddla kanot i Ätran och bad i Vitasjön.
Närhet till Ullared. Liten mysig gårdsstuga, avskilt och högt belägen. Egen altan med söderläge omgärdad av buskar på tre håll. Här finns endast en granne.
Stugan ligger intill Östra Frölunda i Västergötland och med Ätran inom gångavstånd. Kamin för mysfaktorn och veden är gratis.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Öxabäck


Ett rymligt semesterhus med lugnt läge på landet, ca 150 m från Järvasjön i närheten av Öxabäck i Västergötland. En liten promenad och ni hittar både båten och badplats.

Man skymtar sjön från huset. Det är dessutom flera sjöar i området.
Två av sängarna finns i ett fd kök och ett sovrum är ett genomgångsrum. Njut av stillheten och plocka svamp eller bär. Gör gärna ett besök i Borås djurpark, shoppingcentret Ullared eller i nationalparken Store Mosse.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mjöbäck


Avskilt belägen, mysig stuga i skogsbrynet vid egen damm och vacker skogsbäck. Området är rikt på bär, svamp och älg.

Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Frölunda


Mysig stuga med bra standard, belägen på stor naturtomt i närheten av Östra Frölunda i Västergötland. Sovloft på 10kvm samt altan/uteplats på 18kvm.

Ni har ca 200 m till Vitasjön med fint bad och sandstrand samt brygga och det finns flera fina badplatser runt sjön. Vill ni fiska finns det gädda och abborre i sjön.
1 dam- samt 1 herrcykel finns för härliga cykelturer i naturskön miljö. Bra bär- och svampmarker eller njut av naturen och ta långa promenader.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Östra Frölunda

Vitasjön
Ätran, Storasjön, Gummasjöarna, mfl.
Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
Fegen
Tjärnesjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se