Hönshyltefjordens FVOF

 Ryd


Renoverat hus, omgivet av grönska och med stor gräsplan. Det är 500 m till bra badplats.

4 cyklar (dam,herr och 2 för barn) ingår. Mellan hus och sjö finns landsvägen till Ryds samhälle.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Strömsborg/Ryd


Ett fantastiskt annorlunda boende, enskilt beläget precis vid Mörrumsåns västra strand med härlig utsikt. Detta stora hus med alla dess möjligheter kan inhysa mycket stora sällskap.

Här finns t ex 4 badrum. Här finns också b la pingisbord och dart.
Både båt och kanoter till ert förfogande. Ni kan gå ut till de båda öarna för att grilla eller bara koppla av. Varför inte sätta er framför braskaminen och avnjuta något före maten.




Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryd-Urshult


Vackert hus på före detta lantgård. Avskilt läge och naturen direkt in på knuten.

Härlig småländsk skog att vandra i och plocka bär och svamp. Bra fiskevatten i flera rikningar, bl a Mörrumsån och Svängsta.
Nära det småländska Glasriket med många glasbruk och konstnärer med öppna ateljéer. Några km till samhällen som Ryd och Tingsryd och lite längre bort ligger Karlshamn. Vackert hus på före detta lantgård. Avskilt läge och naturen direkt in på knuten.



Läs mer om bostaden och boka här!

 Jönsmåla/Ryd


Detta semesterhus ligger enskilt beläget med utsikt över betesmarker och skog. Stor inglasat uterum med vacker utsikt över ängarna.

3 km till Ryd som erbjuder både butik och restaurang. Detta semesterhus ligger enskilt beläget med utsikt över betesmarker och skog.
Trots detta är det bara 3 km in till Ryd som erbjuder både butik och restaurang. Stor inglasat uterum med vacker utsikt över ängarna.




Läs mer om bostaden och boka här!

 Hösjömåla/Tingsryd


Enklare liten stuga belägen på ägarens tomt. Takhöjden inomhus är 190 cm.

Dusch i tillbyggnad med ingång från utsidan. Betande kor runt huset.
Fina omgivningar med vackra stenmurar. Ni har tillgång till båt, flotte, brygga och grillplats vid Hösjömålasjön. Det är inte långt till Urshult där ni har mataffär och restaurang Ladan som serverar god lunchmat. Ladan ligger direkt vid sjön Åsnen.
Här kan ni även köra till Lunnebacken där det firas traditionellt svenskt midsommarfirande varje år.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryd/Ängen


Trevlig stuga vid skogskanten för den som söker ett privat läge med lugn och ro. Härlig inglasad altan med öppningsbara dörrar.

Bastu med dusch i separat byggnad. Här njuter ni av skogen, stillheten och lugnmet med promenader, svamp- elle bärplockning.
Vid sjön Krampen, som man når efter en liten promenad genom skogen, ligger er egna brygga. Det finns en vandringsled som är utmärkt genom skogen. Pröva gärna fiskelyckan i Mörrumsån.




Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryd/Krampen


Härligt hus för alla som söker privat läge med lugn och ro. Huset är fräscht och mycket tilltalande.

Skogen finns runt omkring, och då huset ligger på en höjd, har man vacker utsikt ner mot sjön Krampen. I sjön kan man bada från bryggan och det finns goda fiskemöjligheter både från båten och bryggan.
Fina utflyktsmål är Glasriket, Eriksbergs naturpark, fiske i Mörrumsån eller en tur till den vackra blekingeskärgården. Till äventyrsbadet i Tingsryd är det ca. 25 km.




Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryd/Åbogen


Härlig stuga för den som söker ett privat läge med lugn och ro. Bra standard med bl a golvvärme i hela stugan .

Storskogen med fina svampmarker och härliga skogsvägar ligger runt knuten. En vandringsled finns utmärkt genom skogen.
Utsikt ner mot sjön Krampen där båten ligger. Här finns möjlighet att bada och fiska från båten. Flera utflyktsmål, bl a Glasriket, Eriksbergs naturpark, Mörrumsån. Ca 20 km till älgpark vid sjön Mien (Älgriket).

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Urshult


Trevlig och mysig stuga i äldre stil som ligger 500 m från fiskerika sjön Åsnen. Ni har en terrass i anslutning till ladugård där ni kan njuta av naturen och stillheten på kvällarna.

Ni kan hyra båt och kanot på trailer. Trevlig och mysig stuga i äldre stil.
Stugan ligger i Dunshult bara 500 m från den fiskerika sjön Åsnen. Ni har en terrass i anslutning till ladugård där ni kan njuta av naturen och stillheten på kvällarna.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tingsryd/Åsnen


Semesterhus nära sjön Åsnen och med skogen tätt inpå. Detta semesterhus ligger nära sjön Åsnen och med skogen tätt inpå där ni kan få se skogens djur gå förbi i skogsranden.

På gräsmattan utanför huset och dess veranda kan ni grilla efter en härlig dag vid stranden eller på sjön. Varför inte göra ett besök i Tingsryd som är känt som hästriket.
Känner ni för att fiska eller bada så går ni bara ned till sjön Åsnen. Här kan ni njuta av lugnet, men ändå ha allt som behövs inom räckhåll.



Läs mer om bostaden och boka här!



Fiskeområden i närheten av Tingsryd/Åsnen

Hönshyltefjordens FVOF
Mien
Åsnen
Tikens FVOF
Ygden
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se