Jogens FVO

 Baggekulla/Lönnern


Mysig, ombonad flygelbyggnad med endast 5 minuters promenad till sjön Lönern där båten ligger. Det finns bl a gädda, gös och abborre i sjön.

Fiskekort köper ni på ifiskes hemsida, välj Västra Götalands län/Lönern. Gott om bär och svamp i omgivningen.
Det finns möjlighet att ta med sin egen häst och ni har då tillgång till ridbana och lösdrift. Ägaren kan även ordna guidade turer och vägledning var man rider i omgivningarna.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Baggekulla/Lönnern


Trevligt och välutrustat semesterhus med hög mysfaktor och god kvalité på möbler och inredning. Väl tilltagna ytor både ute och inne för umgänge och rekreation.

Endast 5 minuters promenad ner till sjön Lönern där båten ligger. Det finns bl a gädda, gös och abborre i sjön.
Fiskekort köper ni på ifiskes hemsida, välj Västra Götalands län/Lönern. Gott om bär och svamp i omgivningen. Det finns möjlighet att ta med sin egen häst och ni har då tillgång till ridbana och lösdrift.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Baggekulla/Lönnern


Mysig, ombonad flygelbyggnad med hög mysfaktor. God kvalité på möbler och inredning i semesterhuset.

Endast 5 minuters promenad till sjön Lönern för spännande bad- och fiskeutflykter. Här ligger även båten.
Det finns bl a gädda, gös och abborre i sjön. Gott om bär och svamp i omgivningen. Det finns möjlighet att ta med sin egen häst och ni har då tillgång till ridbana och lösdrift. Ägaren kan även ordna guidade turer och vägledning var man rider i omgivningarna.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Baggekulla/Lönnern


Lantligt beläget hus med utsikt över hästhagar och ner mot sjön Lönern. Mycket vacker omgivning bl a känd från bioduken.

Endast 5 minuters promenad till sjön Lönern för spännande bad- och fiskeutflykter. Här ligger även båten.
Det finns bl a gädda, gös och abborre i sjön. Fiskekort köper ni på ifiskes hemsida, välj Västra Götalands län/Lönern. Gott om bär och svamp i omgivningen. Det finns möjlighet att ta med sin egen häst och ni har då tillgång till ridbana och lösdrift.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mullsjö


Lantligt beläget i skogsbrynet där ofta älg och rådjur kan ses. Härlig stuga med plats för 8, stort allrum och väl tilltaget kök.

Stor härlig gräsmatta för lek och spel. Nära till Mullsjö.
Besök även Vättern och Jönköping.Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Ni bor i ett semesterhus på landet strax utanför Bottnaryd i Småland. Detta är ett hus med mycket av den gamla känslan bevarad, med bl a stukaturer i taken på bottenplan och med de tjocka timmerväggarna synliga på andra våningen.

Detta är ett lite annorlunda hus. För den fiskeintresserade finns Svansjön inom närområdet.
Många sevärdheter att besöka, bl a Jönköping, Astrid Lindgrens värld och Gränna med sina polkagrisar. Det finns travhästar och en kennel strax intill. Gott om strövområden.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Spännande, arkitektritat semesterhus med ostört och mycket naturskönt läge på sydsvenska höglandet. Villan är belägen inte långt från Mullsjö i norra delen av Småland.

Smakfullt inredd med bl a tak upp till nock i rymligt allrum med braskamin. Genomgående hög standard.
Under perioden 4 juni-10 sept kan pool i anslutning till huset få utnyttjas. I den närbelägna Svansjön finns badplats och båt för givande fiskeäventyr efter bl a gädda, gös och abborre. Fiskekort ingår.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Smakfull och mycket trivsam flygelbyggnad med enastående läge, endast 10 m från vattnet. Panoramautsikt över Svansjön med bad, egen båt och brygga.

Här fiskar ni fritt efter gädda och abborre. Helt insynsskyddad terrass.
Stort allrum med fin sjöutsikt och en kamin för de svala kvällarna. Ved finns att köpa. Semesterhuset ligger i närheten av Mullsjö i Småland. Fyra rejäla sovrum med bra sängstandard.
Mullsjö alpin ca 7 km. Fina vandringslder i Mullsjö.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sandhem


Web: Stort och rymligt semesterhus utanför Sandhem i Västergötland. Huset är ensamt beläget i ett tyst område med egen sjö, brygga och båt.

Det finns en flotte och gäststuga med 2 sovplatser på loftet och braskamin, ligger direkt vid sjön som har en härlig altan med sjöutsikt. I detta fantastiska semesterhus finns ett massagebadkar och två stora badrum.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Stuga med utsökt, högt och privat läge i närheten av Lökna i nordvästra delen av Småland. Helt insynsskyddad baksida.

Huset är byggt med trägov på bottenplan, synliga takbjälkar och en fin kakelugn. Brant trappa till andra våning, där ni finner 2 sängar i var del av byggnaden –och ett allrum i mitten, inga dörrar.
Takhöjd andra vånigen endast 1.80. Bad och fiske vid Svansjön. Underbar natur med skogar och hagmarker, fina promenadvägar.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bottnaryd

Mörtsjön, Skräcklagölen, Gårdsjön mfl
Stråken
Jogen
Mullsjön
Lönern
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se